הברבור !!!

JTיXל

New member
שאלה על ביג בראדר??..

קראתי על הסדרה בטאג ליין ולא הבנתי כלום... אז יש לי כמה שאלות.... מה זאת התכנית הזאת(פורמט)?? מה מקבל הזוכה?? ולמה קוראים לזה ביג בראדר(אח גדול)??

עונה

תוכנית חבלז ידועה בכך שהשידור של ההדחה ושל התחרות HOH משודרת בשידור חי לרחבי אמריקה ... האח הגדול דוגרי לא הבנתי למה לא קוראים לה ככה.. זה משהו בסגנון של פרויקט וואי הם בבית ענק לא זוכר כמה נראה לי 12 וכל שבוע יש לתוכנית שלושה פרקים בפרק הראשון זה פרק של בוחרים מי יהיה HOH = ראש הבית מי שHOH בוחר שני מומעדים להדחה והוא ישן בחדר מפואר מקבל אוכל ותמנונות מהבית וגם יכול לראותמה כל אחד עושה בבית יש לו בחדר טי וי עם שלט ומצלמות אחרי שהוא מינה שני אנשים להדחה יש את התוכנית השנייה בשבוע מוקדשת לויטו המוזה גולדן ויטו זה כוח שמי שזכוה בו יכול להציל אחד מהמודחים כלומר אני וירון היינו המודחים אתה יש לך את כח הויטו אה יכול להוציא אותי מהמודחים וראש הית ימנה מישהו אחר להדחה בפרק השלישי בשבוע הפרק בשידור חי אז חברי הבית מעיפים מישהו משני המועמדים הבית מפוצצ במצלמות הם לא יוצאים מהבית בכלל נראה לי כבר עבר 52 יום אני לא זוכר כמה נשאר אמממ הזוכה מקבל חצי מיליון דולר.. זאת תוכנית פשוט שווה וכיף לראות ..

Boran

New member
השם "האח הגדול"

זה מתוך הספר 1984, שמתאר איך הממשלה ("האח הגדול") תמיד צופה עליך ויודעת כל מה שאתה עושה, ואפילו כל מה שאתה חושב. בעצם הבית של ביג בראדר הוא כמו "האח הגדול"- תמיד צופים עליך, תמיד יודעים כל מה שאתה עושה. יש תיאור יותר מוצלח (לדעתי) במילון המונחים של הפורום.

JTיXל

New member
עוד שאלה???..

אם זה כל כך מצליח באמריקה למה לא מביאים את זה לישראל?!?!?

maya567

New member
למה 'האח הגדול'

אם את מכירה את הספר (או הסרט) 1984 של ג'ורג' אורוול - הוא מדבר שם על עידן שבו הממשל יודע כל מה שאתה עושה - והוא "המציא" את המונח "האח הגדול" - כלומר, הממשל (האח הגדול) צופה בך ויודע מה אתה עושה. מאז זה מעין מטבע לשון של התערבות מדינתית בחיי האזרחים, או של סדרות ריאליטי
אני כבר 5 שנים באותו העמוד של 1984. וסה"כ שנה באותו עמוד של 'חוות החיות'. |מאיהעצלנית|.

שמתם לב ....

שכל שרשור הפר לשרשורפלצת? (מקור:מאיה) כאילו מה נהיה כל שרשור מקבל 50 תגובות במיוחד של הישרדות עם 161 וואו שיא יפה לכם שאתם מדברים כל כך בהתלהבות על התוכניות! ירון אני קצת מסתכן בנזיפה אבל כאילו מה עם התוצאות של חוליה חלשה ? עבר יום וחצי ואני לחא דורש שואל תירגע אל תצעק .. חחחחח מבין שאתה לא כל היום בפורום מתי אתה חושב שתוכל למסור לנו אותם?

maya567

New member
המצב באמת בלתי נסבל.

לא מספיק שתפוז חולה כבר שבוע, עכשיו גם לדף הראשון לוקח איזה חצי שעה לרדת. והאמת, זה שאני מגיבה רק עושה את זה יותר גרוע. צריך לפתוח כמה שרשורים חדשים, ולדחוק את השרשוריפלצת לדף השני.

חחח כן ../images/Emo45.gif

צודקת באמת צריך להוריד את השרשורפלצת לדפים השניים ולפתוח הועדות חדשות ונקיות ומעוצבות יפה שהפורום יראה נקי מאיה סדרי תחדר
חחחח

זה לא אישי נגדך , פשוט בוראן נטפל

רק אליי , אם תסתקלו בבפורום הזה יש אוצר מילים רחב ומגוון שלא מתאים לילדים ואת רובו לא אני כתבתי ! אבל בוראן נטפל רק אליי !

maya567

New member
מקסימום לקח אותך כדוגמא

ירון לא נטפל סתם לאנשים. אל תעשה ממנו אדם רע.

Dasush17

New member
אל תדאג

הוא גם נטפל אליי. חחח כנס לשרשור של הישרדות 13, תראה שכל מילה שניה שלי לא מצאה חן בעיניו. זה ממש לא רק אתה, אתה יכול להיות רגוע. :)

למעלה