"הברבור".

Naughty Girl1

New member
"הברבור".

מישהו ראה את הפרק של היום ?? זו הפעם הראשונה שאני צופה בזה ונורא התלהבתי מהתכנית. השינוי ששתיהן עברו היה מדהים, אבל נדהמתי במיוחד מסנדי. היא באמת נראתה כמו מכשפה, ואחרי כל הניתוחים - היא נראתה פשוט וואו. זה מדהים, בכיתי בלי סוף כשהיא הסתכלה על עצמה במראה וכולם מחאו לה כפיים. היא זכתה בצדק
החסרון היחיד בסידרה הוא שעל המשתתפות לעבור סידרה ארוכה של ניתוחים כואבים: לתיקון האף, לשיפור המצח והסנטר, להעלמת הכתמים, להסרת שיער בפנים, לשאיבת שומן בבטן וביריכיים, לשיפור החניכיים, הלבנת השיניים, הגדלת השפתיים, הגדלת והרמת החזה, וכ'ו. מדובר פה בהמון ניתוחים שעל המתחרות לעבור. פשוט נשמע לי כואב נורא. בכל אופן, התוצאה שווה את זה. כי בסופו של דבר הן נראות וואו.
נראה לי שאני אמשיך לצפות בתכנית בהמשך

פרק נחמד ביותר!!

סינדי באמת נראית מדהימה אחרי הניתוח! בהלחט הזכייה הגיעה לה!! ובאמת היה לה אף ממש ממש ארוך! וזה נראה ממש כואב כשעשו את כל הניתוחים האלו!! אאוץ'!! לגבי טוניה!! תגידי את סתומה?! מה אכפת לך לעבור עוד קצת ניתוחים בשביל להפוף לממש מדהימה!! אבל מילא!

maya567

New member
סינדי/סנדי איך שקראו לה- פעם ראשונה

שלקחו מישהי שבאמת היתה צריכה ניתוחים פלסטיים. עם כל הכבוד לבחורה השניה - היא בסה"כ בת 40 - Get over it! סינדי/סנדי לעומת זאת אצלה הבעיות באמת נבעו מאיך שהיא נראתה. מילא האף, עם זה עוד אפשר לחיות - אבל העובדה שהיא מתגלחת כל בוקר! זה די מפחיד. אבל שוב, היו יכולים לפתור גם את הבעיה שלה עם ניתוח אף והסרת שיער בליזר - מכאן ועד כל השאיבות שומן והשתלות החזה יש דרך ארוכה מאד. וחוץ מזה, מי אמר שבחורה יפה חייבת להיות בעלת חזה גדול?! אמנדה שטוחית לחלוטין והיא מ-א-מ-מ-ת.

yes REAL

New member
זה רק נדמה לי או שהמנתח שם עמד

לעשות לינץ' בבחורה המבוגרת (שלא לומר זקנה במונחים שלהם. בת 40!) בגלל שהיא לא רצתה להראות ממש ממש כמו בראטס (ברבי זה אאוט)?

maya567

New member
אבל הבראטס לא יפות! הן אפילו די

מוזרות... רגליים ארוכות, פרצוף חייזרי... לא בדיוק מודל היופי ההוליוודי. אבל באמת היה מצחיק לראות את המנתח נלחץ ממנה. ואח"כ הפוסטר האנושי לניתוחים פלסטיים gone wrong באה לנסות ולשכנע אותה לעשות ניתוחים פנים - כאילו מותק, אחרי שרואים את הפרצוף שלך, אף אחד לא ירצה לעשות ניתוח.

Aviad1987

New member
לדעתי בפרק של אתמול

עשו את השינוי הכי יפה בנשים האלה.

תחשבו על טוניה.. היא ממש מסכנה...

זה כאילו רודף אחריה מזל רע..!!! קודם אחיה מת.. אחר זה בעלה רצה להתגרש ממנה ואז פיטרו אותה מהעבודה... ובתחילת התכנית הבת שלה עברה תאונה..!! זה ממה מזל רע... אתם לא חושבים..?

Naughty Girl1

New member
מסכימה ..

זה רק מזל רע. איך אירועים כל כך קשים יכולים להתרחש זה אחרי זה אצל אותו אדם ?! מסכנה אחת:(

Stripperella

New member
תגידו....../images/Emo60.gif

תגידו מי אתמול זכתה להיות בתחרות? כי נירדמתי בידיוק מתי שטוניה ראתה ת'עצמה...

למעלה