הבראתי מפיברומיאלגה

ענתי96

New member
הבראתי מפיברומיאלגה

לכל החברים כאן.
אני עוקבת אך לא פעילה בפורום מסיבות שונות.
חולת פיברומיאלגיה בצורה קשה וכמו רוב החברים כאן עברתי לא מעט סוגי טיפולים גם שקלתי ניתוח בשלב מסויים.
קרה לי נס ואני אספר אותו.
קבלתי פריחה בעור הנקראת פיטריאזיס רוזאה
זו פריחה שנגרמת מוירוס ממשפחת ההרפס כמו הוירוסים הגורמים למחלת הנשיקה
הם אותה משפחה - הפריחה היתה כמעט על כל הגוף .
כמובן שלרופא הקונבציונלי לא היה מה להציע לי מלבד תשארי בבית עד שזה יחלוף.
מצאתי בגוגל טיפול שפיתח מטפל אלטרנטיבי גאון במחלות עור.
לתדהמתי הוא לא רק העלים את הפריחה אלא הפסיק לגמרי תוך 10 ימים
את כל התסמנינים ואני מדגישה את כל התסמינים של הפיברומיאלגיה.
מסקנה אחת ברורה עלתה מהסיפור הזה וגם הרופאה שלי היתה תמימת דעים בנושא והיא , כי במקרה שלי היתה מעורבות וירלית של וירוס רדום מן העבר ( מחלת הנשיקה כנראה )
ומערכת החיסון לא הצליחה להתגבר עליו מכל מיני סיבות ובצרוף מקרים שבו לקיתי במחלה וירלית אחרת לגמרי כמו שסיפרתי כאן ( פיטריאזיס רוזאה ) הטיפול שקבלתי פעל בו זמנית גם נגד הוירוס הישן שגרם לי לפיברומיאלגיה.
אני רוצה לקוות שלא אצטרך להתמודד עם זה שוב בעתיד
אני חודשיים וחצי אחרי הטיפול ובנתיים ברוך השם אין כל זכר לפיברומיאלגיה אין שום כאב גוף , הגוף משוחרר ולא תפוס ונוקשה כמו שהיה.

משאירה גם את המייל שלי למי שיש שאלות .

[email protected]

המשך יום נפלא ואל תתייאשו לעולם כי תמיד החיים מזמנים הפתעות.
ענת

Sigal H

New member
איזה יופי!

אני כל כך שמחה בשבילך על ההחלמה!
סביר להניח שהטיפול הזה לא יועיל לרבים מאיתנו, אבל לכי תדעי. הכי חשוב שמצאת מה שעוזר לך. גם לי קרה בעבר שטיפול לדבר אחד התברר כהצלה לדבר אחר שלכאורה לא קשור. איזה כיף זה הפתעות טובות, הא?

שמחה לגמרי לשמוע (אם כי..)

אם כי חודשיים וחצי זה זמן נורמלי להפוגה.
כלומר, כבר היו לי הפוגות ארוכות יותר, ואני לא חושבת שאפשר להסיק מהפוגה של חודשיים וחצי שהבראת באורח פלא..

אבל זו רק אני, סקפטית.

ענתי96

New member
אני הבראתי וזה מה שחשוב

אחרי שסיימתי את הטיפול פנתה אליי אישה בת 65 עם פיברומיאלגיה מאד קשה
כ 15 שנים לפחות ואתמול היא התקשרה לבשר לי שגם לה הטיפול עשה פלאים
שמחתי מאד לשמוע אותה.

אני יודעת שכרגע עוד חולים מקבלים את הטיפול וזה דיי עוזר
ולא צריך להיות פסימים כאלה ולמומר מראש " לרובינו לא לא יעזור "
כי עד שלא מנסים לא יודעים והרי מים מינרלים לא מביריאם אף אחד.
אני העדפתי את הטיפול הזה שהוא הוצאה פרטית מאשר להכניס לגוף תרופות שעשו לי יותר תופעות לוואי מתועלת.

ענת

חיה קרן

New member
תרשי לי להמשיך להיות סקפטית

את כותבת שיש לך ולמטפל של תאוריה שפיברו היא וירוס.

נכון להיום, כל המחקרים וכל ההתקדמות בנושא הבנת המחלה מתקרבים למסקנה שפיברו היא תוצר של פעילות משובשת במוקד עיבוד הכאב במוח.

עם כל הכבוד,
לא חכמה גדולה לבוא לפה בקריאת "הבראתי!" ועוד להוסיף שאת עוקבת אחרינו בסתר כבר המון זמן [נסי לומר את זה בקול, תביני כמה לא נעים זה נשמע]

לצערי הרב, במשך עשר ומשהו שנות חייו של הפורום, נתקלנו בהרבה מאוד מקרי ניסים שונים, רובם באו לספר לנו על הנס שלהם ונעלמו עם השאלות הנוקבות וחוסר האמונה הראשוניים, חלקם התגלו במםרש כשרלטנים.
זה חלק בילתי נפרד מחיי האינטרנט, האפשרות לפתוח ניק חדש ומיד לצצאת בהצהרות כאלו ופשוט להסתתר.

אני רוצה מאוד להאמין שיבוא יום ותמצא לנו תרופה, אבל כמו שכלנית כתבה לך-
חודשיים וחצי הם זמן סביר להפוגה. גם שנה.
מה גם שרבים מהחולים אם לא כולם לא חוים את כל קשת התסמינים באותה עוצמה, במקביל, כל הזמן, כך שמאוד קשה להאמין שהם נעלמו בפתאומיות, כך למשל מעי רגיש והתפרצויותיו- לומר שהן נעלמו לגמרי בבת אחת זה לא ממש חכמה, יש תקופות ארוכות שאפשר לשלוט בו, ואז בהניף ביס אחד או רגע של חרדה, או סתם כך ללא סיבה- יש התפרצות חריפה יותר או פחות.
-פיברו לא יכולה להעלם בהניף עפעף באישון לילה, זה פשוט לא הגיוני בהתחשב בטבעה של המחלה [תסמונת]

אני מאחלת לך רק בריאות,
ומקווה שתישארי נטולת תסמיני ממחלה כל שהיא לעד,
אבל אני נשארת סקפטית וחוששת.

חיה

למעלה