הבראה

מצב
הנושא נעול.

mse270

New member
הבראה

הבראה
היקף המקרה שלי הוא 75% 140 שעות חודשיות. עובדת שעתית. 3 ימים 7 שעות ליום ויומיים 6.75 שעות ונשארת במידת הצורך של המעסיק.. זו השנה השלישית שלי בעבודה. שולם לי הבראה לפי 75% משרה. חישוב שנתי של שעות העבודה נתן לי ממוצע חודשי של 145.5 שעות. וההפרש הוא של 137 ש.ח. לפי חישוב של עובד שעתי מכל זכות. המעסיק טוען שבירר ולא מגיע לי ההפרש. מה החישוב הנכון? במידה והחישוב הנכון הוא לפי החישוב מכל זכות האם יהיה מגיע לי הפרש של 60 ש.ח. מתשלום הבראה מהשנה שעברה?
תודה על העזרה .

עוד עמית גורביץ

Active member
מנהל
היקף המשרה המחייב -זה שנעשה בפועל, לא זה שמוצהר בחוזה העבודה

הבראה
היקף המקרה שלי הוא 75% 140 שעות חודשיות. עובדת שעתית. 3 ימים 7 שעות ליום ויומיים 6.75 שעות ונשארת במידת הצורך של המעסיק.. זו השנה השלישית שלי בעבודה. שולם לי הבראה לפי 75% משרה. חישוב שנתי של שעות העבודה נתן לי ממוצע חודשי של 145.5 שעות. וההפרש הוא של 137 ש.ח. לפי חישוב של עובד שעתי מכל זכות. המעסיק טוען שבירר ולא מגיע לי ההפרש. מה החישוב הנכון? במידה והחישוב הנכון הוא לפי החישוב מכל זכות האם יהיה מגיע לי הפרש של 60 ש.ח. מתשלום הבראה מהשנה שעברה?
תודה על העזרה .
היקף המשרה המחייב -זה שנעשה בפועל, לא זה שמוצהר בחוזה העבודה

עוד עמית גורביץ

Active member
מנהל
תקופת ההתיישנות - 7 שנים בכל מקרה

שהיא תובעת את ההפרש כשהיא עדיין עובדת
אם תתבע לאחר שתסיים לעבוד שם ההתיישנות היא שנתיים
תקופת ההתיישנות - 7 שנים בכל מקרה
אמת, בעבר תקופת ההתיישנות לדמי ההבראה למי שכבר אינו עובד היה שנתיים, אולם צו ההרחבה תוקן ותקופת ההתיישנות הינה 7 שנים, בין אם מדובר בעובד או בעובד-לשעבר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה