הבקתה [ או סוף העולם ]

פנטזלה

New member
הבקתה [ או סוף העולם ]

סיפור בהשראת עיניי מלאך 1 אחרי טיסה ארוכה ומייגעת הגענו לבקתה....סביב הכל עץ, אש מבוערת באח..רייח טוב.... " עיניי מלאך..." אמרתי לו - " עצום עיניים כמו ילד טוב..." עצם... לקחתי מטפחת משי וקשרתי סביב עיניו... הוא עמד שם וחיכה....את מפתח הבקתה החבאתי בכד קטן בתוך האח... הורדתי את בגדיי ..... התקרבתי אליו...סובבת סביבו..נוגעת לא נוגעת..... התחלתי לפתוח את כפתורי חולצתו - אחד , אחד....מלטפת את החזה השרירי המדהים...שולחת לשון חמה ונוגעת בפטמה ורודה... יורדת למטה , משאירה שובל רטוב..... אל ריבועי הבטן...מלקקת אותם כאילו היו עשויים שוקולד... שולחת ידי אל המכנסיים...באיטיות פותחת אותם...נותנת להם ליפול לרצפה... קצה הזיין המופלא שלו הציץ החוצה מהתחתונים....נגיעה קלה עם הלשון גרמה לו לצמרמורת..... לאט לאט משכתי את התחתונים למטה... נשאר לעמוד עירום....מממממממממממממ........... ירדתי על ברכיי פניי בדיוק מול האיבר הנהדר שלו...מתענגת על המראה, על הריח... שוב שולחת לשון ובעדינות מעבירה אותה לאורך הזיין.... אוי אייזה טעם.....למות עליו... מתחילה להכניס את הכיפה לפה...מעבירה עליה את לשוני...מכניסה אותה לחריץ מוצצת רק את הכיפה..מתנשקת איתה... שולחת יד לביצים החלקות..נהנית להרגיש את כובדן בכף ידי... מעסה בעדינות מתחזקת.... תופסת בבסיס הזיין מותחת אותו ויורדת עם הפה בתנועה חלקה למטה.... הזיין העצום שלו נבלע בתוך פי... מתחילה לשאוב אותו...כשהלשון נעה בטירוף לכל אורכו.... הוא עמד לו שם..כמעט מהופנט ממעשיי... פולט אנחות קטנות.... עד שראיתי שאינו יכול לעמוד יותר , בעדינות דחפתי אותו אחורה, אל הכורסא... מתיישבת עליו...הזיין שלו חדר אליי בתנועה חלקה... מסירה את המטפחת מעל עיניו.... התנשקנו בלאט...מלקק את צווארי בזמן שאני עולה ויורדת , עולה ויורדת הזיין שלו ננעץ עמוק בתוכי.... מוצץ את שדיי.... מגבירה את הקצב...משתוללת על השיפוד החם שלו..... והוא מגיב בהתנשפויות.... עוד ועוד..... מרגישה את הזיין רועד....ואת זרמי זרעו החם....אאאאאאחחחחחחח.... מקים אותי מעליו.... ניגש לשולחן ובתנועה אחת מפנה אותו.....משכיב אותי עליו.... מפשק את רגליי...ודוחף את ראשו בינהן....אאאאאאאאאאאאאהההההההההההה.... הוא יודע בדיוק מה אני צריכה.... הדגדגן שלי בפיו...מוצץ ומלקק, מלקק ומוצץ..... מחדיר אצבע פנימה ועוד אחת...אל תוך הכוס הרטוב ממיציי ומזרעו... סגרתי רגליי על ראשו.....והתחלתי לנוע על פיו...... כן...כן...אני גומרת גגגוווומממרררתתתת........... כך יום אחר יום.... מענגים ומתענגים.... לאחר שבוע, הוצאתי את המפתח ממקום מחבואו...פתחתי את הדלת... " זהו הולכים ? " שאלתי..... הביט בי בעיניי התכלת המדהימות שלו...צחק ואמר " נראה לך ? אנחנו פה עד סוף החודש..." חיוך עלה על פניי...."...אתה רואה , אמרתי לך שלהיות איתי זה סוף העולם..."

פנטוזה ../images/Emo25.gif ככה לפי בקשה

האיכות שלך לא נפגת גם שמזמנים ממך פנטזיה האיכות של אשה מתוקה אשה אמתית חמה ומתוקה

הבקתה --סוף העולם

אנחנו פה עוד חודש ......חיוך עלה על פניה ואמרה לי אתה רואה אמרתי לך שלהיות איתי זה סוף העולם .הסתכלתי עליה עם עיניים מבריקות ונוצצות הצמדתי אותה לגופי ..לפתע התחילה לרוץ רצתי אחריה בערך 3 קמ ואז היא הגיעה לאגם נפלא אדים מרחפים מעל המים השקופים .הורידה פנטזלה את בגדיה והשמש התחילה לחייך למראה גופה השזוף צעדה אט אט אל תוך המים .ואני מסתכל עליה דרך עיני התכלת שלי התקרבתי קרוב קרוב היא סימנה לי עם היד בוא בוא תוך כדי תנועה מגרה עם הלשון .נכנסתי למים הצלולים התקרבתי היא היתה כל כך יפה שהדגים יצאו מהמים והתיישבו על הסלעים מסביב על מנת להתבונן עליה .באותו רגע נתיי צלילה עמוקה לתוך המים התקרבתי עם הלשון על הדגדגן הסגלגל וליקקתי אותו לאט לאט לאט תוך כדי תנועה סיבובית ידיה היו מעל ראשי שמעתי אותה צועקת כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עם הד חזק מסביב ..ואני ממשיך ללקק לה את הדגדגן כאשר אצבע אחת חודרת לכוס והאצבע השניה לתחת ואני מרגיש אייך הגוף שלה רוטט בתוך המים הכנסתי את הלשון לתוך הכוס שלה וליקקתי כל פינה ופינה ואז שמעתי צעקה חזקה א נ י א ו ה ב ת א ו ת ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך .עליתי למעלה ראיתי אותה מתנשפת חזק הסתכלה עלי עם מבט של נמרה ואמרה לי תן לי יד אני רוצה אותך עכשיו שתיכנס בי חזק ....לפני שרצנו חזרה לביקתה הסתכלה עלי שוב ואמרה לי אמרתי לך שלהיות איתי זה סוף העולם ..........

בטח שאהבתי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

ממי שאלה מיותרת .בטח שאהבתייייייייייייייי

פנטזלה

New member
ןדרך אגב - באמת להיות איתי זה סוף

העולם.....

פנטזלה סוף העולם ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אז מה חשבת פנטזלה שצחקתי?להיות איתך זה סוף העולםםםםםםםםםםםםםם ..יא תיסתכלי למעלה מטוס ועליו שלט ענק ובו כתוב ---פנטזלה את גדולה מהחייםםםםםםםםםםםםםםםםם .....

למעלה