הבקור בבית העלמין

הבקור בבית העלמין

שלום לכל החברים בפורום.אתמול היינו בבית העלמין ,כל החבורה הותיקה כולל הפורום הצעיר.אני שמחה לראות את כל הצעירים החדשים עמצטרפים ,זה נהדר!!כמובן שהיה עצוב,אני אישית קראתי תרגום של מכתב פרידה שהקדיש מישל ז'ורדן למייק מוישה ברנד וצפינו במספר תמונות שהבאתי. אני מודה לכל המשתתפים מקרב לב מקווה שתתמידו ותגיעו שוב. להתראות מרסל.

ברוכה הבאה מרסל יצחקי, סוף סוף

את בפורום שלנו. תספרי לנו את מה שסיגל פעם סיפרה לנו, איך פגשת את מייק בבית מלון לפני בערך 34 שנה. האם יש לך בבית תמונות וכתבות לרוב שממלאות כמעט את כל הבית שלך ? גם אם כן וגם אם לא, נשמח לבקר אותך ולדבר איתך. להתראות מאיה

M i k e s F a n

New member
מרסלי, מה שלומך../images/Emo35.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

שמחתי לראותך ואת כול החברים האוהבים של מייק. אתם יכולים לראות כאן בפורום את התמונות מיום שישי. אני רוצה לומר שריגשת אותי בדברייך כלפי המעריצים הצעירים שבאמת משתדלים ומזכירים את מייק בכל מקום.
לכל מקום שאני מגיעה או אנשים שאני מכירה או פוגשת ברחוב אני "משוויצה" במייק ברנט.
זה מין קול בתוכי שאומר לי ליידע את כל מי שלא מכיר את מייק ואת אלה שכן מכירים, לעורר אותם ולהזכיר להם מי היה מייק ושיש לו מעריצים בלי סוף שאוהבים אותו עד היום, ואותם האנשים האלה נותרים המומים.
אז תודה לך, תודה לצביקה, לדרור, ללימור ולכולכם על היחס החם שהפגנתם כלפינו.
מקווה לראותך כאן הרבה עימנו, סיגל

racheli78

New member
שלום מרסל..

אני שמחתי מאוד להכיר אותך אחרי ששמעתי עלייך כל כך הרבה. תבורכי על עבודת ההנצחה היקרה שאת עושה למייק... רחלי

למעלה