אהלן מוני הייתי שמח מאוד לשוחח עימך בנוגע לפרויקט מסויים. רועי : roy_farag@hotmail.com 053-291857
R royfarag New member 1/11/03 #3 אהלן מוני הייתי שמח מאוד לשוחח עימך בנוגע לפרויקט מסויים. רועי : [email protected] 053-291857
R royfarag New member 29/10/03 #1 הבצפר? לימודי בימוי?? אהלן אנשי פורום יקרים אני בעל תואר ראשון בתקשורת כשהדגש על טלוויזיה. שאלתי היא- מישהו שמע על קורס במאי פרסומות של הבצפר? מהי רמתו ושאלת המפתח,, עד כמה רלוונטי למי שמתעתד לעסוק בכך????? אשמח לקבל כל מידע שהוא תוד תודה רו רועי..
הבצפר? לימודי בימוי?? אהלן אנשי פורום יקרים אני בעל תואר ראשון בתקשורת כשהדגש על טלוויזיה. שאלתי היא- מישהו שמע על קורס במאי פרסומות של הבצפר? מהי רמתו ושאלת המפתח,, עד כמה רלוונטי למי שמתעתד לעסוק בכך????? אשמח לקבל כל מידע שהוא תוד תודה רו רועי..
Y yoavbronski New member 30/10/03 #2 יש להם מפיקי פרסומות הבנתי מהם כי בנתיים לא יפתח המסלול לבימוי בגלל מיעוט מתעניינים אבל יש להם מסלול מפיקי פרסומות מאוד מוצלח
יש להם מפיקי פרסומות הבנתי מהם כי בנתיים לא יפתח המסלול לבימוי בגלל מיעוט מתעניינים אבל יש להם מסלול מפיקי פרסומות מאוד מוצלח