חצי מאי הקטנה
New member
הבעת נוכחות
אז הנה אני פה, לפעמים, מותר לא? מזל טוב לכל המדריכים מכל הנשמה שסיימו שנת פעילות מקסימה בהפנינג סיום שהבנתי שהיה משעשע וחביב ביותר. כל הכבוד על ההשקעה!
ובכלל, באווירת סיום בגרויות ושנה כללית (בית ספרית), אני מקווה שהייתה לכולם שנה פוריה, מלמדת ולא איטית מידי... לכל מי שעושה מחר (בתיארוך עברי) או מחרתיים (בתיארוך לועזי) בגרות במתמטיקה, אני רוצה לאחל את כל ההצלחה שבעולם, אני מקווה שהבגרות תהיה מלאה בריקודים (זה מה שאני עושה באמצע מבחנים, אני רוקדת ואז כולם צוחקים עליי...) אני מוכרחה לציין ששאלון 005, פשוט מרקיד, אשכרה אפשר לשמוע את המוסיקה בראש. אני רוצה במיוחד להודות, בהזדמנות זו לליסתע-חן שסייעה לי בהבנה שאני שפוכה לגמרי כרגע, קבלי ח"ח ולכי לישון. מי חשב לשים קצפת על קפה? זה מתוחכם מידי לטעמי, אבל אני חייבת לומר שקפה וינאי בטחנתה-קפה (טחנת הקפה) זה טעים לי מאוד מאוד מאוד. וחוץ מזה, בזמן האחרון, אני אומרת הרבה "עושה לו", "עשה לי", "עושה לה" ו"עושה לי" במקום "אומר לו", "אומרת לו", "אומרת לי", "אומר לי", "אומר לה", אומרת לה" וכד'.. סתם רציתי להוסיף... זה ממש מחלת נפש. טוב נו, מספיק להיום, אני צריכה להשלים מבחן מחר בבוקר, בהצלחה! ממש בא לי חווי"ה בוגרת, איזה מגניב זה! יש!! איזה יום הפוך, או שמא- יום קפוצ'ינו... לעולם לא נדע! לילה טוב, כל אהבתי (השפוכה), אביטל ד. נון בית - לא קשורה לכלום ההודעה הזאת!
אז הנה אני פה, לפעמים, מותר לא? מזל טוב לכל המדריכים מכל הנשמה שסיימו שנת פעילות מקסימה בהפנינג סיום שהבנתי שהיה משעשע וחביב ביותר. כל הכבוד על ההשקעה!