הבעת נוכחות

הבעת נוכחות

אז הנה אני פה, לפעמים, מותר לא? מזל טוב לכל המדריכים מכל הנשמה שסיימו שנת פעילות מקסימה בהפנינג סיום שהבנתי שהיה משעשע וחביב ביותר. כל הכבוד על ההשקעה!
ובכלל, באווירת סיום בגרויות ושנה כללית (בית ספרית), אני מקווה שהייתה לכולם שנה פוריה, מלמדת ולא איטית מידי... לכל מי שעושה מחר (בתיארוך עברי) או מחרתיים (בתיארוך לועזי) בגרות במתמטיקה, אני רוצה לאחל את כל ההצלחה שבעולם, אני מקווה שהבגרות תהיה מלאה בריקודים (זה מה שאני עושה באמצע מבחנים, אני רוקדת ואז כולם צוחקים עליי...) אני מוכרחה לציין ששאלון 005, פשוט מרקיד, אשכרה אפשר לשמוע את המוסיקה בראש. אני רוצה במיוחד להודות, בהזדמנות זו לליסתע-חן שסייעה לי בהבנה שאני שפוכה לגמרי כרגע, קבלי ח"ח ולכי לישון. מי חשב לשים קצפת על קפה? זה מתוחכם מידי לטעמי, אבל אני חייבת לומר שקפה וינאי בטחנתה-קפה (טחנת הקפה) זה טעים לי מאוד מאוד מאוד. וחוץ מזה, בזמן האחרון, אני אומרת הרבה "עושה לו", "עשה לי", "עושה לה" ו"עושה לי" במקום "אומר לו", "אומרת לו", "אומרת לי", "אומר לי", "אומר לה", אומרת לה" וכד'.. סתם רציתי להוסיף... זה ממש מחלת נפש. טוב נו, מספיק להיום, אני צריכה להשלים מבחן מחר בבוקר, בהצלחה! ממש בא לי חווי"ה בוגרת, איזה מגניב זה! יש!! איזה יום הפוך, או שמא- יום קפוצ'ינו... לעולם לא נדע! לילה טוב, כל אהבתי (השפוכה), אביטל ד. נון בית - לא קשורה לכלום ההודעה הזאת!

ליסחן

New member
../images/Emo121.gifלילות מוזרים

חזרתי הביתה מדייט מקסים ושפוך והזוי איתֵך והלכתי לישון
(מישהו רוצה להסביר לי למה קוראים לסימן הזה "חרופ"??) וישנתי עמוק עמוק עמוק (צללנו...רחוק רחוק רחוק הגענו רחוק...אהבה למה עזבת אותנו אם תסלחי לי אי פעם אהובתי...אם תרצי אחזור לבן בחלום שחור...אם תסלחי לי אי פעם אהובתי...רוקדים רוקדים רוקדים עד שמתים...את שהרגת אותי אהובתי...אהבה למה עזבת אותנו...אם תסלחי לי אי פעם אהובתי...אם תרצי אחזור... קוֹפִּירָייט: לבן בחלום שחור/ביצוע: איפה הילד/מילים: חמי רודנר /לחן: אסף שריג) והיה לי חלום ממש מוזר ומורכב ומוּכָּר ומפחיד קצת (אבל לא יותר מידי). בכלל, בזמן האחרון יש לי חלומות ממש מוזרים. לפני שני לילות חלמתי משהו על הועידה של התנועה וזה היה בסגנון wild-west והיו סוסים ומרכבות ורכבות ישנות, ומלא רפורמים, והיו שם המון אירים (אל תשאלו) ויאיר לפיד היה שם והיה איזשהו מרדף או משהו מוזר כזה... המסקנה שצריך להסיק היא שאני לא ישנה מספיק וכשאני סוף סוף ישנה, הראש שלי לא יכול להתמודד עם המנוחה הפתאומית והוא מוציא את הכל החוצה בבת אחת! הגיוני..? טוב, אני חייבת לחזור לחרישה המהנה למתמטיקה, אז יום טוב וחיים טובים לכולם! נב - וסתם כדי להתלהב מהסימנים החדשים לקראת הקיץ...

למעלה