הבעת דעה על הע"ז שלכם

מוצארט

New member
הבעת דעה על הע"ז שלכם

לכבוד חוגגי הסילבסטר שלום רב. הידעת שחג ה´´סילבסטר´´ הנו לזכרו של ´´האפיפיור סילבסטר הראשון´´ בימיו של הקיסר קונסטנטינוס (335-314)? הידעת שהאפיפיור סילבסטר נחשב לגדול רודפי היהדות בדורו. הוא הפיץ את הנצרות באכזריות, בחרב ובהרג רב של יהודים בכל רחבי האימפריה הרומית. הידעת שאותו סילבסטר, שונא היהודים קיבל מהקיסר קונסטנטינוס את ה´´אדיקט מילנו´´, שהוא כתב סמכות המקנה זכויות יתר לנוצרים בכל האימפריה הרומית, והפכה את הכנסייה לכנסיית המדינה. הכנסייה בראשות סילבסטר חוקקו, בעקבות כתב זה, חוקים שטניים נגד היהודים ובוטלו כל זכויותיהם האזרחיות. הידעת שאותם חוקים - שנמשכו במשך דורות רבים גם לאחר נפילת האימפריה הרומית - הופצו בעולם כולו והיו הבסיס לרדיפת היהודים בימי האינקוויזיציה, הפוגרומים ושאר הפרעות. הידעת שיום הסילבסטר היה יום קבוע לפוגרומים ורצח כנגד יהודים במסורת הנוצרית! הידעת שבליל 31 בדצמבר 1400, לשם משל, בזמן חגיגות היין של הנוצרים בליל הסילבסטר, יצאו בפוגרום מאורגן ראשון נגד יהודים. הפוגרומים פרצו במקביל בערים באנגליה, צרפת וגרמניה. הידעת שבליל הסילבסטר 31 בדצמבר 1941, חיילים גרמנים רצחו בלילה אחד יותר מ-600 יהודים, נשים זקנים וטף בוורשה כדי ´´לחגוג את החג´´, חג הסילבסטר! הידעת שבליל 31 בדצמבר 1942, מכונות ההשמדה באושוויץ עבדו בקצב מטורף יותר מאשר בימים רגילים, ולשמחת החוגגים השמידו ללא רחמים אלפי יהודים (ראה עדויות ממשפט אייכמן) אך האפיפיור ברומא בירך את מאמיניו לרגל הסילבסטר. העולם ´´הנאור´´ כמנהגו נהג, וזעקות הקורבנות נבלעו במצהלות השיכורים שחגגו את הסילבסטר. הידעת שיום הסילבסטר הוא יום דתי נוצרי מובהק בעל אופי אלילי! אימוץ יום זה מהווה טמיעה במנהגיהם, באורח חייהם והשתלבות בחגם. הידעת שאיסור עבודה זרה היא העבירה החמורה ביותר בתורה. וכך נאמר בפתיחה של מסכת עבודה זרה א´ א´: ´´לפני אידיהן של גויים [יום חגם – הסילבסטר], שלושה ימים, אסור לשאת ולתת עמהן, וגו´´ וזאת שמא ילכו בחגם ויודו לאליליהם, ויעבור ישראל על: ´´ושם אלהים אחרים לא תזכירו´´ (שמות כג).

Superdror

New member
ומה אתה רוצה להגיד פה ??

שאין סיבה למסיבה? שלא נצא ולא נחגוג ולא שום דבר בגלל שבלפני 80 שנה היו פוגרומים ? אולי אתה גם רוצה שאנחנו נמשיך לשנוא את הגרמנים עוד 200 שנה על מה שהיה ? אני נכון לעכשיו לא יוצא ביום הזה כנראה, כי אין לי לאן או עם מי, אם היה, סביר להניח כי הייתי יוצא ומבלה. ואני גם לא חושב שאם יש מישהו שלא מבלה זה בגלל אחת הסיבות שציינת...

alter ego1

New member
בוקר טוב לך ידידי...

הרבה מאוד אנשים לא חוגגים בסילבסטר בדיוק מהסיבות שצוינו בהודעה הראשית! אני יודע שאני לא אחגוג בסילבסטר בדיוק מהסיבות האלה. לדעתי, טוב עשה מר מקלר בכך שהוא פרסם את ההודעה, הרבה אנשים לא מודעים לכך. ד"א, בהודעה שאני קראתי איןאף בקשה או דרישה לא לחגוג. המטרה שלה היא לפקוח עיניים, ותו לא! אני בכלל לא מבין מאיפה הגיע הרעיון שב31 בדצמבר חוגגים את את זכרו של סילבסטר, ולא את השנה האזרחית החדשה. אני משער שזה בגלל עצלנות של אנשים להגיד שלוש מילים.

Hamall

New member
אני לא חוגג את ה"סילבסטר"

אני חוגג את בואה של השנה האזרחית החדשה. ואני חושב שצריך לשנוא את הגרמנים עוד הרבה זמן (לדרור).

Hamall

New member
אני שונא אותו.

סתם אני לא... אבל בכל מקרה, אני אף פעם לא חיבבתי את העם הגרמני וכל פעם שאני שומע את השפה הגרמנית יש לי בחילה.

Hamall

New member
אני מתעב אותך.

למה אתה לא מחובר לאיסיקיו? וד"א קנית את הדברים לביוטופ?

Hamall

New member
וחוצמזה...

הוא יהודי ישראלי. אין לו שום קשר בכלל לאותם גרמנים שהאבות שלהם היו נאצים.

Eddiez

New member
תתבגרו כבר כולכם!!!

חבר´ה, דבר ראשון לא צריך להעשים אף אחד גם לא את הנאצים!! הם חונכו לשנוא יהודים ןלא ממש היתה להם שליטה על זה!!! ואני יודע שרבים מהניצולים (אם יראו את ההודעה הזאת) יתקוממו וישלחו לפה מלא הודעות סותרות!!! אבל, אנשים תנסו לחשוב רגע, ותנתקו את הפן הרגשי של כל הסיפור... אם מלמדים בן אדם וגיל 0 שיהודים הם חרא והם מטומטמים וסתומים ושצריך להרוד אותם אז אנשם באמת יעשו את זה וזה בדיוק מה שקרה!!! אז חברה אל תעשימו אף אחד במה שקרה אלא רק את ההיסטוריה עצמה כי רק היא גרמה לכל זה ולא אף אחד אחר!! ואם עדיין לא השתכנעתם אז תחשבו על עצמכם... כל החיים שלכם מכניסים לכם לראש שערבים זה עם רע שמנסה להרוג אותנו!! ואנחנו באמת שונאים אותם, טוב לפחות רובנו, והרבה מאיתנו יכולים אפילו להרוג ערבים בלי שזה אפילו יזיז לו!!! אז אל תיהיו אנשים שהולכים באקבות מה שלמדו אתכם אלא תחשבו עם הראש שלכם לבד!!!

twigy

New member
אוי תסתום את הפה

להמשיך לקרוא את ההודעה שלך ? "חבר´ה, דבר ראשון לא צריך להעשים אף אחד גם לא את הנאצים הם חונכו לשנוא יהודים ןלא ממש היתה להם שליטה על זה!!!" דיברת מספיק שטויות להיום למחר ולעוד חמש שנים. תעשה טובה, לך תלמד את הנושא, אני מקווה שתחזור משכיל יותר, נאור יותר, ופחות עם קלות דעת כשאתה מנקה מאשמה אנשים שלחלקם היה תחביב לאסוף גלגלי עניים או קעקועים כשהם על עור אדם תלוש.

Eddiez

New member
טוב...

תשמעו, זו דעתי... ואני לא אומר שרק דעתי נכונה, זה מה שאני חושב לנכון. כל אחד והדעות שלו...

Superdror

New member
אני מבטיח לך שאם אני אצא לחגוג.....

הדבר היחידי שאני אחגוג הוא את השנה האזרחית החדשה ולא שום זכרו של סילבסטר.... מבחינתי סיבלסטר זה החתול המתוק הזה של וולט דיסני... יאללה.... צ´או.

blueman1

New member
תראו אני בכלל לא חוגג את הסילבסטר

אלה את השנה האזרחית החדשה אני לא יודע מה רע בזה???

למעלה