הבעל או המחשב?

e-magine

New member
הבעל או המחשב?

שוב, מסתבר שבהמון פורומים, מידי יום, עוסקים בשאלות מובהקות של השפעת האינטרנט על האדם. הפעם פורום זוגיות דן בשאלה: "הבעל או המחשב?"

שאלה קשה ולא נוחה

או לייתר דיוק, התשובה לא נוחה. אני מבלה לא מעט שעות על המחשב ולהשוואה, אם אני מבלה עם זוגתי שעתים ביום בשיחה או פעילות זוגית (כל דבר שהוא לא אכילה או בהיה בטלויזיה) זה נראה לנו המון. אז כן, ללא ספק שהמחשב הוא גנב זמן מתוחכם. עכבר

ApA1800

New member
אני חושב שזה בעיקר בגלל שכל דקה במצ

יאות, היא כמה דקות במחשב. שיחות שהיו לוקחות לך 10 דקות במציאות, יכולות לקחת אפילו שעה במסנג'ר או באיסיקיו. ככה שאם נגיד אתה מקדיש למחשב ולמשהו אחר את אותו "טווח פעילות" נקרא לזה, אז בעצם אותה פעולה תימשך במציאות הרבה יותר מהר ותמצה את עצמה מהר יותר. לא קראתי את המאמר עדיין, זה רק בקשר לתגובות.

באמת, שאני לא מבינה ת'שירשורים האלה

כל פעם רואים אותם בפורום אחר. מה העניין? מה הקטע בלקרוא למחשב "המאהב שלי"??? מה יש לבן-זוג להתנשף פה בחוסר שביעות רצון? ואם האישה לא הייתה גולשת, אלא מגהצת? גם אז היא הייתה עסוקה מכדי לתת צומי לבן-זוג. לא ככה? האם גם אז הוא היה מתבאס? ואם היא הייתה שקועה באיזו טלנובלה בטלוויזיה? ואם היא הייתה שקועה בקריאת ספר? ואם היא הייתה עובדת על הדוקטוראט שלה בפיזיקה גרעינית?

למעלה