הבעיות שלי

stאסתי

New member
הבעיות שלי

בעקבות ההזמנה הפתוחה של מיכלי..שאמרה שמגיעה לנו תשומת הלב..אז הנה אני מבקשת אותה:) יש לי כמה בעיות.. 1. לאחרונה נפרדתי ממישהו שלא אהבתי והייתי איתו רק כי זה היה כיף. 2. ידיד שלי שאני די מאוהבת בו המון זמן ופעם אפילו אמרתי לו את זה והוא אמר לי שהוא אוהב אותי רק בתור ידידה פנה אלי לפני שבועיים ואמר לי שהוא מאוהב בי.עכשיו לכו תדעו מה לעשות עם זה.ואם הוא ישנה את דעתו שוב? ואם הוא רק אומר את זה כי לא היתה לו חברה כמה חודשים?ואם זה סתם עוד בולשיט??? 3. הייתי אמורה כבר לפני כמה חודשים לצאת מהבית לחופשי.אבל אני צריכה לעבור איזה ניתוח ואני מחכה כבר המון זמן שיקבעו לי תור לניתוח.עד אז אני צריכה להישאר בבית (מה לעשות אמא משלמת) ובינתיים אני תלויה באוויר.גרה בבית ומסתירה את עצמי. 4. אחרי שכבר עושים את ההחלטה של לצאת נורא קשה לי לחיות עם ההסתרה 5. כמה שאני מעמידה פני בטוחה בעצמי וביכולות שלי,אני מתה מפחד לצאת אל העצמאות..לשלם שכר דירה וחשבונות..למצוא עבודה נורמלית..הרי 99 אחוז זהמשפחה ינתקו איתי קשר.אז לא יהיה ממש לאיפה לברוח. 6. יש לי חברים מכל המקומות והסוגים שאתם רק יכולים לחשוב עליהם ואני לא מצליחה להסתדר בין כל ההתחייבויות שלי ובינהם.פעם הייתי מצליחה יפה לרצות את כולם (אני יודעת שאני לא אמורה אבל הם התרגלו לזה שאני תמיד זמינה אל כולם)ואין לי כוח כבר לרגשי אשמה שאני מרגישה כל פעם שאני אומרת להם שאני שוב עסוקה בין הלימודים לעבודה. 7. היום אני נפגשת עם הידיד הזה..הוא לוקח אותי למסעדה על החוף (מונטה ריי) ואני בלחץ מזה כאילו אני ילדה בת 13 לפני הדייט הראשון טוב אני חושבת שזה מספיק בינתיים. אין לי כוח לקרוא הכל שוב אז סליחה מראש אם יש שגיאות הדפסה..הקלדתי מהר:) שיהיה לכולכם יום נעים וחמים..

עקרבית טיפוסית את, הא? ../images/Emo8.gif

קלטתי אותך. (לעקרבים יש חיישנים מצויינים לקלוט עקרבים אחרים) ההשתפכות הסנטימנטלית והגלויה. הרגישות-התרגשות המוקצנת (שלעיתים מסתתרת מאחורי קשיחות/אדישות). 1. זה לא בעיה , להיפך. טוב שנפרדת ממנו. אבל את יודעת, לפעמים מותר לשחק בתנאי שמגדירים שזה משחק. אין רע בזה. לפעמים זה נחמד. אם שני הצדדים מעוניינים...
2. אז אולי תשאלי אותו במקום להתחבט כאן? את יודעת, זה נורא קשה לשאול את השאלות האלו (ואם הוא יגיד "לא"?!). אבל אין דבר טוב יותר מהתרת ספקות!
3.תדמייני את העתיד, תכנני אותו ותישקעי לתוכו. זה ישכיח ממך קצת את ההווה. בינתיים: נסי להיות כמה שיותר מחוץ לבית: עם חברים , עסקים וכו'. אגב:
בניתוח! 4. אוהו. מי כמוני יודעת. חכי עוד קצת, החזיקי מעמד. (העם איתך!) הסבלנות משתלמת!
5. יש לך לאן לברוח. הנה , יצאתי מהבית, אין לי תמיכה משפחתית. ואני חיה , נושמת ,משלמת חשבונות ושורדת! לא אשקר לך ואומר שזה קל, אבל אני לא מצטערת לרגע שעזבתי את הבית. אני מוכנה גם לגור ברחוב על ספסל, מאשר לסבול את ההתעללות הנפשית בבית. חוץ מזה : את לא לבד! יש לך אותנו ואני תמיד מוכנה לעזור!
6. לרצות את כולם???? ומה עם לרצות את עצמך??? יו. את כ"כ מזכירה לי את עצמי בתקופה אחרת. פעם חשבתי שאני צריכה לרצות את כולם ואז יאהבו אותי. היום אני שמה פס על כולם: מי שלא אוהב אותי איך שאני שילך לחפש. ואני לא צריכה לתת דין וחשבון בפני אף אחד מה אני עושה בזמני הפנוי. את לא צריכה להרגיש אשמה על שאת עסוקה, להיפך. וגם אין צורך לשמור על קשר אינטנסיבי. תאמיני לי שמספיקים 4-5 חברים טובים וזהו. יותר מזה: סמטוכה.
7. בהצלחה! מתרגשת? מידיד? אולי זה אומר שגם לך יש רגשות כלפיו? תחשבי על זה...
<מיכלי בתפקיד דניאלה יקרה>

dbutcher

New member
מנסיון שלי ../images/Emo163.gif

לידידים לא אומרים שמאוהבים בהם כי חבל להפסיד קשר של ידידות ובמיוחד שאת אומרת שהוא ידיד טוב שלך אבל לב של בן-אדם קשה לחנך אולי בכלל הייתם ידידים בגלל שהייתם מאוהבים מהתחלה רק לא ידעתם את זה אחרי שכבר נאמר מה שנאמר אני חושב שאין מה להפסיד להפך אולי תרוויחו מזה קשר רציני ומבין בכל זאת הרי יש לכם בטח שפה משותפת כי לא סתם אתם ידידים אתם בטח מסתדרים טוב אחת עם השני בקשר לניתוח אני רק יכול להגיד בהצלחה ושתיהיי בריאה ועל לצאת מהבית בשלב זה או אחר הרי את חייבת לעשות את זה אם את רוצה לצאת אבל לא צריך למהר עם זה תנסי קודם כל לסדר את כל שאר הדברים בחיים שלך כמו הניתוח ועבודה קבועה אני הייתי ממליץ לך אפילו לחסוך קצת ליפני בשביל האוברדרפט שתמיד מגיע בשלב זה או אחר חוץ מזה שיהיה בהצלחה היום בעצם שיהיה בהצלחה כל הזמן

פסיקים? נקודות? איה הם? ../images/Emo3.gif

לא מסכימה. מסכימה אבל בערך. אפשר לשדרג קשר ידידותי לקשר רציני אבל רק אם בטוחים ומוכנים לשאת בתוצאות אם זה לא ילך. אם כי כדאי לחשוב טוב טוב לפני שעושים צעד כזה: לא הייתי ממליצה על סתם סטוץ עם ידיד שאת רוצה להשאיר אותו ככזה. אני, אישית, כבר איבדתי כמה ידידים על השטויות האלו. אבל אני לא מצטערת. כי ככה גיליתי את הפרצוף האמיתי שלהם (ולא תמיד הוא היה כ"כ פוטוגני).

יאירו21

New member
ההשפכות סינמנטלית והגלויה

זה לא הצד החזק של העקרבים כמה שידוע לי...

טוב. קבל עידכון ממני:

העקרבים הם קיצוניים מאד: או שהם סודיים וחשאיים במידה בל תאמן. או שהם מוחצנים חסרי תקנה. אין אמצע.

stאסתי

New member
כמה שזה נכון:)

ולפעמים שהם משתפכים זה יהיה דווקא לאנשים פה בפורום במקום לחברים הקרובים שלהם לכו תבינו עקרביות.. תודה לכולם על התגובות אני אחזור בלילה ואגיב לכולם. הלכתי להתארגן:)

דסדס

New member
היא כבר הנפש התאומה שלי!!!

אומנם אני מזל בתולה.... אבל כבר לפני יותר משבוע אימצתי אותה בתור הכפילה שליי......

אחלה בעיות יש לך!

לגבי הידיד - לגברים יש בעייה עם תפיסה מהירה, הם קולטים דברים לאט, לכן, טוב שאמרת לו מה את מרגישה כלפיו, ואני די בטוחה שזה הביא אותו להבנה לשגם הוא מרגיש כך. מה יהיה בעתיד? תשאלי את מי שהיה שם... נורא קל להתאהב במי שמאוהב בך, ואם יש אהבה היא בדרך כלל מנצחת. אבל אי אפשר לדעת... מה שיהיה יהיה. וטוב שכך. לגבי לגור בבית - זה קשה. זה עוד יותר אם כבר החלטת לצאת ממנו, וזה הכי קשה אם כבר עזבת ואת צריכה לחזור (למשל: כדי לחסוך תשלום דמי שכירות). אבל קחי את זה כתקופת הכנה ותעשי את כל מה שצריך בכדי שהיציאה תהיה חלקה. לגבי רגשות אשמה - אם אין לך כוח אליהם תגידי להם ללכת ולחזור כשיהי לך כוח, יש להם סבלנות ואין להם בעייה לחכות קצת. לגבי ההתרגשות - תהני מכל רגע! >ספל חמאה מזקירה לא לשכוח צעיף<

מיס פטל

New member
ספל

איך תמיד בעיות של בינו לבינה מוציאות אותך מהארון, וגורמות לך לכתוב. טוב, העיקר שאנחנו הרווחנו.

למעלה