הבעיות שלי
בעקבות ההזמנה הפתוחה של מיכלי..שאמרה שמגיעה לנו תשומת הלב..אז הנה אני מבקשת אותה
יש לי כמה בעיות.. 1. לאחרונה נפרדתי ממישהו שלא אהבתי והייתי איתו רק כי זה היה כיף. 2. ידיד שלי שאני די מאוהבת בו המון זמן ופעם אפילו אמרתי לו את זה והוא אמר לי שהוא אוהב אותי רק בתור ידידה פנה אלי לפני שבועיים ואמר לי שהוא מאוהב בי.עכשיו לכו תדעו מה לעשות עם זה.ואם הוא ישנה את דעתו שוב? ואם הוא רק אומר את זה כי לא היתה לו חברה כמה חודשים?ואם זה סתם עוד בולשיט??? 3. הייתי אמורה כבר לפני כמה חודשים לצאת מהבית לחופשי.אבל אני צריכה לעבור איזה ניתוח ואני מחכה כבר המון זמן שיקבעו לי תור לניתוח.עד אז אני צריכה להישאר בבית (מה לעשות אמא משלמת) ובינתיים אני תלויה באוויר.גרה בבית ומסתירה את עצמי. 4. אחרי שכבר עושים את ההחלטה של לצאת נורא קשה לי לחיות עם ההסתרה 5. כמה שאני מעמידה פני בטוחה בעצמי וביכולות שלי,אני מתה מפחד לצאת אל העצמאות..לשלם שכר דירה וחשבונות..למצוא עבודה נורמלית..הרי 99 אחוז זהמשפחה ינתקו איתי קשר.אז לא יהיה ממש לאיפה לברוח. 6. יש לי חברים מכל המקומות והסוגים שאתם רק יכולים לחשוב עליהם ואני לא מצליחה להסתדר בין כל ההתחייבויות שלי ובינהם.פעם הייתי מצליחה יפה לרצות את כולם (אני יודעת שאני לא אמורה אבל הם התרגלו לזה שאני תמיד זמינה אל כולם)ואין לי כוח כבר לרגשי אשמה שאני מרגישה כל פעם שאני אומרת להם שאני שוב עסוקה בין הלימודים לעבודה. 7. היום אני נפגשת עם הידיד הזה..הוא לוקח אותי למסעדה על החוף (מונטה ריי) ואני בלחץ מזה כאילו אני ילדה בת 13 לפני הדייט הראשון טוב אני חושבת שזה מספיק בינתיים. אין לי כוח לקרוא הכל שוב אז סליחה מראש אם יש שגיאות הדפסה..הקלדתי מהר
שיהיה לכולכם יום נעים וחמים..
בעקבות ההזמנה הפתוחה של מיכלי..שאמרה שמגיעה לנו תשומת הלב..אז הנה אני מבקשת אותה