הבעיה של באר שבע

הבעיה של באר שבע

אין פה מספיק מקומות בילוי לדעתי,הפורום זה המועדון הכי שולט ואין לו מתחרים וזה חבל,וגם האנשים בבאר שבע הם בקטע של ערסיות כזו ,בקיצר כולם פה עם פוזה,ובגלל זה אני לא שם על אף אחד פה.

fireman

New member
מקומות בילויי

בתקופה האחרונה המגמה היא הפוכה ממה שאתה מתאר תראה אמנם באר שבע איננה עיר בליינות כמו תל אביב אבל אני חיב לציין שיש בעיר באר שבע לא מעט מקומות בילוי נחמדים, כמובן שזה תלוי בסוג הבילוי המועדף עליך הפורום הוא מועדון ותיק שלו שנים רבות של מוניטין בעל שם ארצי וכבודו מונח במקומו, אני אישית לא מבלה בכלל בפורום בגלל שהסלקציה מבחינת הגילאים היא חובבנית לדעתי. תופעת הפוזה היא תופעה המוכרת לנערים בגיל הטיפש עשרה, זה יעבור להם בשלב כלשהו אבל לא זה הפורום לעסוק בכך להזכירך בעיר באר שבע פעלו ונפתחו לא מעט מועדונים ודיסקוטקים ופאבים שהחליפו בעלים ונפתחו ונסגרו בקצב של החלפת גרביים או תחתונים כמו ההיט, גרין קארד וכו וכו....כנראה ש"הבליינים" בעיר לא אוהבים לשנות את הרגלי הבילוי שלהם ואלה שמבלים בפורום נתקעים בפורום ולא זזים ממנו ויש הרבה כאלה, ברגע שתרבות הבילוי של האנשים תשתנה ויתעורר ביקוש בכדי להצדיק פתיחת מקומות בילוי נוספים הם יפתחו בהמוניהם

פורום

הפורום עדיין המוביל, כמובן אם זה מה שאתה מעדיף. יש כאלה שבקטע של פאבים יותר קטנים, קיו, פאב של עומר וכאלה. ותמיד יש את הברקה. אבל אין, אין כמו הפורום ואני לא אומרת את זה רק כי אני מתה על אחד היחצ"נים...

Gevakumon

New member
בעאעאעעעהעאהאעההה פורום

איזה פייייייייככככסססססהההההה של מקום, קטן, מסריח, רועש, מוסיקה מגעילה כל כל כל כל כך אוכלוסיה מעצבנת כל כך שונאאאאאאאאאאאא

iT DiS

New member
הרגלי הבילוי בעיר...

אתה אומר כאן שצריך לשנות את הרגלי הבילוי בעיר, כדי שייפתחו מקומות חדשים, אך הדבר הוא הפוך, במידה ויפתחו כאן מקומות חדשים שיהיו אטרקטיביים מספיק בכדי להתחרות בפורום ודומיו, תרבות הבילוי והרגלי הבילוי בעיר תשתנה. הנה למשל עד שנפתח מועדון ה"ספרה" בעמק שרה, האוכלוסייה הרוסית בעיר הייתה מבלה בעיקר בפורום, אולם לאחר שנפתח מועדון אשר פונה לנתח זה של החברה(שהוא די נכבד כפי שכולנו יודעים) הוא הפך למקום מאוד מצליח, וכל שישי הוא מלא. לדעתי כפי שכבר אמרו כאן לפני, צריך לפתוח יותר מקומות, אפילו קטנים (כמו הפסיכודאלי), אשר יפנו לנתחים שונים של קהל, אשר יגוונו לנו קצת את היציאות בכך שיפרשו בפנינו מגוון רחב יותר של סוגי בילוי, מוסיקה, שתייה, אוכל וכו´. כך למשל תופס ערב הרוק בפסיכודאלי, עד היום לא הייתה כל התייחסות לרוק בבאר-שבע, ומרגע שהתחיל הפסיכודאלי לשווק את ערבי הרוק לנוער, זה עובד, ועובד לא רע בכלל. ו.... זהו בערך...

למעלה