הבעיה שלי

Double DU

New member
הבעיה שלי

הבעיה שלי היא כזאת,לפני כחודש וחצי-חודשיים בערך התיידדתי עם מישהי מהבסיס שלי ותוך כדי גם התחלתי לפתח רגשות כלפיה.מיום ליום אנחנו מתקרבים בקשר שלנו,אבל יש בעיה אחת ובעיה רצינית:יש לה חבר כבר שנה והוא מבוגר ממנה באיזה 9 שנים.כל זהמן נראה לי שהיא רומזת שהקשר בניהם לא טוב במשפטים כמו "עוד לא יצא לי לבגוד בחבר שלי" וששאלתי אותה למה היא יוצאת עם מישהו כל כך מבוגר היא ענתה"שלא יצא לה להכיר אז מישהו חמוד בגיל שלה והיא נתנה דוגמא למישהו כזה...אותי. בכל מקרה טסתי לחו"ל בתחילת החודש לשבועיים וקניתי לה מתנה והחלטתי שאחרי שאני חוזר אני אומר לה מה אני מרגיש ואם אני צודק לגבי הרמיזות אז אולי יש לי סיכוי. ביום שחזרתי לבסיס אחרי המשמרת שהייתה לי התיישבנו איפשהו והבאתי לה את המתנה ואמרתי לה שיש לי עוד הפתעה בשבילה ואז אמרתי לה מה אני מרגיש.היא אמרה שהיא לא מאמינה על עצמה שהיא באמת אמרה את המשפט הזה "עוד לא יצא לי לבגוד בחבר שלי" ,למרות שהיא כן אמרה את המשפט השני שציטטתי.היא לא הייתה מוכנה לדבר על הקשר שלה עם חבר שלה אבל היא אמרה שאני צריך להבין שהיא מאושרת אותו,למרות שבצורה שהיא אמרה את זה ממש לא השתנעתי.אחרי זה הייתה לנו שיחת נפש עד איזה 1 בלילה וממש התקרבנו אחרי הוידוי הזה. את ראש השנה לא הייתי אמור לסגור,אבל החלפתי חגים בגלל שהיא סגרה אותו וואלה את רוב הזמן כשהייתי במשמרת או שלא הייתי בילינו ביחד ואפילו הבטחנו לצאת ביחד אחרי החג.כמו בכל מקום ואני בטוח שיצא לכם להתקל בתופעה שאנשים רואים בן ובת יותר מידי ביחד הם ישר מתחילים להמציא שמועות.ולי אין בעיה עם זה רק כשאם זה היה נכון אז הייתי מצפצף עליהם,אבל מכיוון שאני והיא לא באמת ביחד אז זה כאב לי ונראה לי שזה קצת השפיע עליי והרע על היחסים בנינו בתגובות הקרות שנהיו לי(זה היה ביום האחרון של החג) לא סיפרתי שביום שהתווידתי בפניה על הרגשות,לא זוכר איך הגענו לזה היא זרקה משפט ש"היא מעולם לא קיבלה מכתב אהבה".אז במהלך החג הבאתי לה מכתב ואמרתי לה שזה לא בשביל להעלות את הנושא הזה מחדש אלא בשביל "לתקן את המעוות" שמישהי נפלאה כמוה מעולם לא קיבלה מכתב אהבה. אחרי החג באמת יצאנו ביחד,היה נפלא להיות איתה אבל היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם לא הייתי כזה עצוב. גם בעיות בשירות שלי וכל מיני דברים מקשים עליי ואני מרגיש שאני נמצא בתוך סיר לחץ והרגשתי שכל זה מרחיק בנינו,אחרי כל כך התקרבנו,אז החלטתי לעשות מעשה ולהסביר לה מה עובר עליי.אתמול לקחתי אותה לשיחה ואמרתי לה שאני בתקופה עם הרבה מאוד לחץ שהתחילה לפני הטיסה לחו"ל רק שההבדל היחידי הוא שאז הייתה לי תקווה שנהיה ביחד והחל משבוע שעבר התקווה הזאת התנפצה לי ואני מצטער אם היא רואה את זה בתגובות מסוימות שלי וזה פוגע בה ואחרי הכל אמרתי לה שהיא הדבר הכי טוב שקרה לי בתקופה האחרונה ואני אומר תודה שהיא ידידה שלי,היא נתנה לי חיבוק קטן כזה ואמרה לי משפט שמחזק לי את התחושה שמשהו לא בסדר איתה ועם חבר שלה"לפחות בשביל מישהו אני דבר טוב".אני בעצמי שם לב שלפעמים היא עצובה ואני לא קונה את זה שזה רק בגלל הצבא והבעיה היא שהיא לא מוכנה לדבר על הרגשות שלה. מה הולך פה?ומה אני עושה?

sweetdreams

New member
מותק, אתה משחק פה באש..

הבעיות שלה עם החבר שלה הן הבעיות שלה ושל החבר שלה. אל תיכנס לזה ואל תתעסק בזה, זה גם לא פייר כלפיהם וגם רק יכאיב לך. אני חושבת שהסיפור הרבה הרבה יותר פשוט ממה שאתה עושה אותו: יש לך חברה שאתה מעוניין בה אבל היא לא מעוניינת בך.. כל הפרטים האחרים - מי זה החבר שלה, הבעיות שאולי יש בניהם, הבעיות שלך עם השירות - זה אולי נראה לך מסבך את הסיפור והופך אותו ליותר מורכב, אבל בעצם זה לא כך... כי בשורה התחתונה אתה רוצה אותה, אבל היא לא רוצה אותך. אתה צריך להבין את זה.. ואתה צריך להתמודד עם האמת.. שזה אומר שעכשיו אתה צריך לשאול את עצמך מה היית מייעץ לך במצב כזה?? יש כאלו שמתנתקים, יש כאלו שמחליטים שהם יכולים להתמודד עם זה ושומרים על קשר ידידות (אבל ידידות בלבד!!), ויש כאלו שממשיכים לחיות בסרט ולחכות ולקוות.. חוץ מהאופציה האחרונה, כל מה שתחליט יהיה מבורך בעיניי.. האופציה האחרונה גם כן אפשרית, אבל פשוט נראה לי שזה יהיה קצת לחינם, וחבל עליך... היא הרי יודעת מה אתה רוצה, אם היא היתה רוצה היא כבר היתה הולכת על זה..

../images/Emo45.gif

אל תתעסק יותר מידי בקשר שלהם כי בסה"כ אם הקשר לא טוב בסוף גם היא תבין את זה והקשר יגמר.. תראה אם עצמך מה אתה רוצה ואתה מוזמן לשתף אותנו אח"כ :)

sh53

New member
אוי אוי איך אתה מחפש צרות ../images/Emo10.gif

* יש לה חבר כבר שנה * לדעתי היא אמרה בצחוק את המשפט "עוד לא יצא לי לבגוד בחבר שלי" או סתם מתוך כוונה לקטר ולקחת אותה ברצינות (ברצינות מדיי). בכל אופן, גם אם זה היה נכון והיא היתה אומרת את זה מכל הלב מתוך כוונה לבגוד בחבר שלה - היא לא אמרה שהיא עוזבת אותו, אם זה היה נכון הכוונה שלה היתה למשהו צדדי - סטוץ, אתה רוצה להיות הסטוץ שלה ללילה אחד? * אז הבנת או היית אמור להבין שהיא עם חבר שלה, שהיא מאושרת, שהיא לא מתכוונת לעזוב אותו ואז אתה יושב וכותב לה מכתב - זה לא תפקיד שלך, אם חבר שלה לא כותב לה למה אתה צריך להשקיע אנרגיות נפשיות במקום החבר? למה להשקיע אנרגיות שקשורות לרגשות במישהי שאתה יודע שלא תהיה שלך? איך כינית את זה? " ואמרתי לה שזה לא בשביל להעלות את הנושא הזה מחדש אלא בשביל "לתקן את המעוות" שמישהי נפלאה כמוה מעולם לא קיבלה מכתב אהבה." * ואמרה לי משפט שמחזק לי את התחושה שמשהו לא בסדר איתה ועם חבר שלה"לפחות בשביל מישהו אני דבר טוב". יש משפט שמבטא יפה את מה שעובר לי עכשיו בראש - "עם חברים כאלה לא צריך אוייבים". הידידה שלך מודעת לרגשות שלך? מודעת לזה שאתה אוהב אותה וזה לא הדדי ואולי הלב שלך שבור? הידידה שלך מקשיבה למה שאתה אומר לה - שקשה לך? שאתה עצוב? שאתה עובר משהו לא הכי נעים? זה מה שיש לה לומר לך בסוף? לתת לך תקווה? או שאולי היא משחקת ברגשות שלך? לא הייתי פוסלת את האפשרות האחרונה. יכול להיות שבכלל המצב אחר - קשה לך לקבל את ה- "לא" מהידידה ובנית לך תסריט משלך בראש - "אני בעצמי שם לב שלפעמים היא עצובה ואני לא קונה את זה שזה רק בגלל הצבא והבעיה היא שהיא לא מוכנה לדבר על הרגשות שלה." אני מניחה שהתשובה לשאלה - אם זה לא מהצבא אז בגלל מה היא עצובה - זה בגלל החבר. כלומר יש לך תמונה "מוכנה" שמתאימה למה שהיית רוצה שיהיה ויתקיים, אך לא תמיד זה מה שקורה במציאות. אני מבינה שהיית רוצה מאוד שזה יקרה, אבל לפעמים לא תמיד קורה לפי התוכניות שלנו. אני חושבת שאתה מבולבל ולא יודע מה בדיוק קורה (לא במובן של הבנת המציאות אלא יותר במובן זה שהרגשות שלך לפעמים באים לפני ההגיון והם משפיעים עליך מאוד בעת קבלת החלטות או שיחות ואתה מבין מה שהיית רוצה להבין והיית מאוד רוצה שיקרה, אך לפעמים המציאות פשוטה יותר ובגלל שהרגשות שלך מעורבים בכך - אולי אתה מפספס משהו).

Double DU

New member
תגובה לתגובות

יש שתי דרכים שעל פי אפשר לפעול:1.לפי ההיגיון 2.לפי הלב והרגשות לפי ההיגיון אני יודע שאתם צודקים במה שאתם אומרים במיוחד במה שאמרה שושי המנהלת ואני יודע שכרגע אני רק נפגע מכל המצב להוציא את כל הבעיות שיש מסביב. לא מזמן ייעצתי לידידה שלי לגבי מצב מסובך שהיא נקלעה אליו בחיי האהבה,מצב שהיה ברור בו מה היא הייתה צריכה לעשות בו אבל מסתבר שהלב תמיד מפריע לנו לראות את הצעד הנכון והמתבקש לעשות. בכל מקרה,אני יודע שאין לי כל כך מה לעשות לגביה בנתיים,אין לי מושג מה במאת קורה בינה לבין חבר שלה וגם אם המצב בניהם כל כך קשה כנראה שיש שם משהו שלא נותן לה להפרד ממנו,האמת שזה מפריע כי אחרי הכל היא ידידה שלי ואני לא יכול לעזור לה. מה אני הולך לעשות? לפני שהתחיל הסיפור איתה,החלטתי לקחת פסק זמן מבנות היה נראה לי שאני יותר מידי לחוץ שיהיה לי קשר עם מישהי והחלטתי להרגיע עם זה ואז היא הגיעה והתאהבתי בה ולא יכלתי להתעלם מזה.נראה לי שאני פשוט אמשיך בפסק זמן ובזמן הזה גם אפשר לחכות ולראות מה יהיה בניהם אם נמשיך בקשר סדיר אחרי ששנינו עוברים בסיס השבוע(יש מצב לאותו אחד אפילו). תודה לכולם על העזרה

למעלה