הבעיה שלי

• פותח הנושא dm30
  • פורסם בתאריך

dm30

New member
הבעיה שלי

שלום, אני בן 30, חברותי ומוכשר. אני עובד (זמנית) בעסק המשפחתי - הוצאת ספרים, בעל תואר שני במזרח תיכון ובודק בחינות במוסד אקדמי מוכר . ובכל זאת, משהו קטן מפריע לי - אני לא מצליח להגיע למצב שבו אני מגיע לדייטים עם בנות המין היפה. יכול להיות שזה בגלל שאני סגור וביישן וייתכן שסיבות אחרות הן שגורמות לי להתנהגות חריגה זו (כמו העובדה שאני מאוד בררן). איך לשנות מצב זה, תודעתית ומעשית? אשמח לעצות מקצועיות ואחרות , בייחוד בכל הנוגע לדינמיקה חברתית קבוצתית. אציין, למרות שאין זה עניין להתגאות בו, שהלכתי לטיפול פסיכולוגי אישי (נמשך מנובמבר 2010 עד אפריל 2011) שלא היה, בלשון המעטה, יעיל במיוחד.

nutmeg

New member
לא כל כך הצלחתי להבין

כי כתבת את דבריך באופן סותר. כתבת "משהו קטן" שהסתבר שהוא די גדול כתבת שאתה חברותי אבל בישן כתבת שאתה מאוד בררן... שתכלס, מה זה אומר? שרוב הנשים לא מוצאות חן בעיניך? על סמך אילו קריטריונים אתה פוסל נשים אם לא יצאת עדיין לדייט? אשמח אם תנסה להבהיר, זה היה די מבלבל.

גרא.

New member
dm30,בלא להתייחס לשונות בהצגה העצמית שלך,

אתה בוודאי עשוי להרוויח לא מעט בהשתתפות בסדנת דינמיקה קבוצתית,זו אינה רק קבוצה בה תוכל לרכוש מיומנויות תקשורת שכנראה אינן חזקות אצלך,אלא ובעיקר,תוכל להתנסות באינטראקציה בלתי אמצעית עם חברי הקבוצה,לשתף,להשתתף לקבל ולשמוע משוב חיובי/שלילי על רגשותיך ומיומנויות התקשורת שלך.במקרים רבים הקשרים הנוצרים בין חברי הקבוצה,ממשיכים כבר אחרי שהיא הסתיימה. כנס לאתר "קבוצות"המצב שם תוכל למצוא קבוצה מתאימה באזור מגוריך.

למעלה