הבעיה היא (ט)

הבעיה היא (ט)

שאונסים אותי בלילות. או שאני עדה למיתות שונות ומשונות. הפסיכולוגית שלי יצאה לחופשת מחלה של חודש וחצי-חודשיים. מינימום. אני נוסעת אחורה וקדימה בזמן והבנזודיאזפינים שיש לי בשפע עובדים פחות ופחות במקרה הטוב ובמקרה הרע, מנטרלים אותי מלחיות את הזמנים היפים שהחיים מספקים לי; לא בלילה. בלילות אונסים אותי שוב ושוב ואין לי איך לברוח מזה. אני עייפה. (ולמרות זאת, ארוחת הצהריים של מחר מוכנה וארוזה במקרר. זה לא זה. זה האונס הרפטטיבי והאימה)

No longer

New member
אני לא יודעת מה עושים מול הלילות

ואת זה את יודעת ממני טוב מאד. אני במצב דומה לשלך כבר תקופה ארוכה. עם זאת, אני יודעת מה עושים כדי שהימים יהיו יותר נעימים, ואת זה את בהחלט מתקדמת ועושה. ואני גאה בך כל כך. יש דברים שעוזרים לך לנטרל את הסימום הלילי מספיק כדי כן להינות מהחיים המשתפרים במהלך היום?
ויש לך אמצעי לתקשר עם הפסיכולוגית במהלך החופשה?
את עושה דרך אמיצה ומבורכת כל הזמן. אני באמת באמת גאה בך.
אוהבת המון תמיד.

2b mind

New member
אני נורא

מצטערת על הלילות שלך, ועל הגלישה שלהם לתוך הימים. זה באמת לא פייר, אני יודעת כמה את משתדלת למלא אותם בתכנים אחרים.
ואני יודעת כמה את עייפה, אני רואה את זה, ושומעת את זה, וקוראת את זה- ובעיקר לא קוראת. ואני נורא מקווה שתצליחי למצוא מקומות בטוחים להשמר ולהיות בהם עד ש.. (היא תחזור או עד ש.. יהיה קל יותר.. או קשה פחות).

(וגם,ש'ישמים, אני מקווה שאת מבינה שעם כל מה שאמרתי, ועם הבלבול הקל שאני חשה, אני לא הולכת לשום מקום, ואני עדיין אוהבת אותך
)

קולדון

New member
עצוב לי לקרוא..

אני לא סובלת מסיוטים- אם לזה התכוונת כשכתבת שאונסים אותך בלילות.
בפעמים הבודדות שזה קשה לי זה הרגיש נוראי.

מה שכן, הייתה תקופה שהיו לי מלא מלא מלא פלאשים נוראיים.. ואולי זה קצת דומה.

אני חושבת שהדבר שיכול לעזור ולהקל, זה למצוא את הזמן בעירות להתמודד עם הדברים, עם עצמך, בלי שהם מתנפלים עלייך (כמו בסיוט או בפלאש) ולהקדיש להם את הזמן.
מעבר לזמני הטיפול, אני מתכוונת.

היו לי תקופות שהייתי יושבת עם עצמי ופשוט במשך שעתיים מנסה להוציא רגשות החוצה, לכתוב בצורה הכי לא פיוטית שיכולה להיות- את החרא. בלי אפילו למצוא ממש משפטים. לרוב קשה בכלל למצוא מילים וצורות להכיל את הרגשות והזכרונות האלו, אין להם באמת מקום בעולם כפי שהיינו רוצים שהוא יהיה..

levshavur

New member
לשישמים ט

שלום לך
אני יכולה להגיד לך שבמשך המון שנים היו לי חלומות סיוטיים בדיוק כאלה והרופאה נתנה לי כדור נגד חרדה בשביל לקחת אחרי ההתעוררות מאחד כזה. כיום יש לי באופן נדיר וגם יש יותר כוחות נפש להתמודד עם זה. אני מקווה שהחלמות האלה יפסיקו להציק לך. אני יודעת כמה זה קשה! בנוסף לחלומות על אונס חלמתי הרבה גם על מלחמות...
אם את רוצה, את יכולה לשלוח לי מסר ואשמח לעזור כמה שאני יכולה...
לבשה.

TinaBa

New member
אוהבת ומחבקת!

ומה עושים בנתיים?
עם הימים? עם הלילות?

יש משהו שאפשר לעשות או להגיד כדי להקל? כדי שתרגישי פחות לבד שם?

למעלה