הבעיה האמיתית והכואבת במדינה

Roniti8

New member
הבעיה האמיתית והכואבת במדינה

לא הפיגועים, לא ההתנחלויות ואפילו לא יחסי יהודים-ערבים. זה מה שמרגישים וחושבים מיליוני אזרחים במדינה הזאת - נמאס!! די!! השחיתות הזאת הורגת אותנו!! נמאס לנו לקרוא את הראיונות המיופיפים האלו עם כל העמירם סיוונים למיניהם, ``שועי המדינה``, ``כרישי הממון`` ``אבירי הכלכלה`` חסרי המוסר, שחולים בתאוות שלטון וממון, שמובילים אותנו, את מיליוני השכירים במדינת ישראל לאיבוד התקווה, לחורבן כלכלי ולייאוש טוטלי!! אני מבקשת, מצפה ומקווה לכמה שיותר תגובות, לכמה שיותר זעם שיפרוץ החוצה בפורום הזה, אני דורשת מכל מי שמרוויח משכורות מצחיקות של 4,000-5000 ש``ח בחודש שיפסיק לשתוק!! להפציץ את תכניות הרדיו, את הפורומים ואת כל הבמות שאפשר לעלות עליהן. השינוי חייב לבוא מלמטה, מהמוני השכירים שנושאים על גבם הדווי את ממשלות ישראל, את צבא הפקידים הבכירים, המנכ``לים ומלחכי הפינכה שחוגגים על חשבון העם!! די לשתיקה!! עד מתי נניח להם להשתעשע בנו, לספר לנו על בעיות הבטחון ולהמשיך לחיות על פלאנטה אחרת, בשכונות היוקרה שלהם, ספונים במכוניות הפאר שלהם עם הנהג הצמוד, ומניחים לנו להמשיך לחיות פה חיי עבדות?

אלי.

New member
בסופו של דבר, הכל פוליטיקה.

מיליוני השכירים ובני משפחותיהם שעליהם את מדברת, ושמשתכרים משכורות מגוחכות - יודעים יפה מאד מה מציק להם ביומיום. משך ארבע שנים (תיאורטית, בפועל זה פחות), יום יום שעה שעה, הם חושבים איך לעזאזל הם יוצאים מהמינוס המחורבן שלהם, ומקללים את הרגע שלקחו משכנתא והתחייבויות אחרות ... ואז מגיע יום פקודה, והם מאחורי הפרגוד: ברק - או שרון ? מי יותר טוב ? ברק יודע הכי טוב איך סוגרים עניין עם הפלשתינאים בלי הסדרי ביניים. הוא היה על הכנף של המטוס עם הסרבל הלבן, הוא היה באביב נעורים, הוא היה רמטכ``ל - וכל זה ברוסית ! שרון יודע הכי טוב איך סוגרים עניין עם הפלשתינאים בלי מו``מ תחת אש. הוא יסד את ה-101, כיתר ארמיות שלמות, הסתובב עם ה-תחבושת במשך ימים - וכל זה ברוסית ! והאיש עומד מאחורי הפרגוד, וצריך להחליט מה לעזאזל עושים עם דחלאן. אכפת לו המשכנתא ? אכפת לו המינוס ? מ-ה ע-ו-ש-י-ם ע-ם ד-ח-ל-א-ן-!!!! ומרוב שהדבר בוער בעצמותיו, הוא אפילו לא מסוגל להבין שהוא יכול לבחור ברק-שרון, אבל גם את עמיר פרץ ... אז מה הוא בוחר ? ועכשיו אני חוזר לכותרת - לכשנחזור למידותינו הנכונות (וכל אחד יפרש זאת כאוות נפשו), אני בטוח שמי שיצא מזה ברווח הגדול ביותר, יהיה הציבור שעליו את מדברת. לא עוד ראג`וב - אלא משכורת מינימום הוגנת, ותנאי מחייה סבירים.

Roniti8

New member
והעובדה הפשוטה כפי שאפשר לראות

גם בפורום הזה - חוץ ממך לא היו תגובות לנושא שהוא באמת סלע קיומנו, כל השאר ממשיכים ללהג ולקשקש כמו דמויות נלעגות בתיאטרון האבסורד, עושים בדיוק מה שהמנהיגים המושחתים שלנו מצפים מאיתנו לעשות - להמשיך לשחק לפי הכללים שלהם, להניח להם להמשיך במעשי השחיתות שלהם ולעשות במדינה כבשלהם. עגום וממש מעורר ייאוש.

למעלה