הבסיס על פי רובלס

9ball master

New member
הבסיס על פי רובלס

טוני רובלס הוא שחקן מקצוען מניו-יורק, טוני הוא שחקן ותיק ואף ניצח את אליפות ה BCA שהוא איגוד הביליארד האמריקאי בשנת 2004. טוני הוא מדריך בכיר ונחשב לאחד המדריכים הטובים בחוף המזרחי בארה"ב. טוני הצליח לתמצת את יסודות הבסיס של משחק הביליארד למסמך של 10 נקודות אשר בקלות מסבירות את הבסיס הנכון למשחק הביליארד. "הבסיס על פי רובלס" מומלץ לקריאה לשחקנים מתחילים ומתקדמים כאחד, בעוד שהוא יכול לחדש מספר דברים מצד אחד, הוא מדגיש דברים מוכרים מצד שני. מומלץ מאד לקרוא את המסמך מידי פעם על מנת לרענן את הזיכרון, אפילו ממש לפני שמתחילים לשחק. תודה לטוני רובלס על שהסכים שאני אתרגם ואפרסם את המסמך (אפילו התלהב מהרעיון...) וכמובן תודה לציון צבי שיצר את הקשר. מתחילים..... להמשך המאמר

lior02010201

New member
תודה רבה!!! תירגום ברור ומובן

ותודה לכל הנוגעים בדבר ובמיוחד לך! אני מיישם כרגע לפני הקריאה בערך 6 מתוך 9 (10) אני אתחיל ליישם הכל. אפשר את הגירסה המקורית (באנגלית)?

9ball master

New member
מייל מטוני...

להלן מייל שטוני שלח לי כתגובה למייל תודה ששלחתי לו Hi Sagi It is an honor for me to be able to help the people of Israel improve their game. Zion is not only an Incredible player but a great person. I am very sure that he will make everyone of you proud in the near future. I expect great things from him. I wish you all nothing but the best and remember to tell everyone to ALWAYS STAY FOCUSED & ALWAYS PLAY TO WIN!!! Take care and please tell everyone in the billiard forum that I said hi. Thanks Sagi. Sincerely, Tony Robles

drums123

New member
תחזיר לו תודה מכל הפורום!

אחלה של מאמר, תאמת שהוא באמת יכול לעזור לשפר דברים ששמתי לב שבאמת משנים את התוצאה.. הקטע של ה- STAY DOWN ממש ממש נכון ולא סתם כל השחקנים ממש נשארים למטה עד סוף המכה. בקשר למכות החימום, הוא מתכוון שבכמה משיכות המקל לפני המכה עצמה, אז שהן יהיו שוות בעוצמתן ככה שהמכה גם תהיה יותר מפוקסת ומדויקת?

9ball master

New member
מכות החימום....

או מה שנקרא באנגלית practice strokes הן בדיוק אותן "משיכות המקל" לפני המכה עצמה - final stroke. "מכות החימום" או "מכות האימון" גורמות לנו לוודא שהמקל באמת ינוע בזמן המכה לאורך הקו של כיוון המכה.

למעלה