הבנת הנקרא סבא,לה, הבנת הנקרא...

ושום דבר לא יעזור

כי ברית המילה היא הבטחה אלוקית לברית עולם!! וכל אלו שמונעים מבניהם לעבור אותה כורתים את הענף היהודי (היחיד המוכר עד כה הוא יהודי על פי התורה) שלהם. ותפסיקו כבר עם כל ההגדרות המיופיפות שלכם על : "אני יהודיה כי נולדתי ככה, אני יהודיה ואני בכל זאת אתאיסטית". אין דבר כזה! אין יצור כזה! (מקסימום תאמרו: אני ישראלית, וגם זה אינו נכון, שהרי הישראלי הראשון הוא יעקב אבינו (ושמו ישראל) נכדו של עושה הברית הראשון בעולם...) לסיכום: ברית המילה לא תיפסק מהעם לעולם! כמו שנמשכה כך למעלה מ-3300 שנה! מאות רבות של שנים עוד לפני קבלת התורה. ואל תשכחו שבזכות הברית יצאו עם ישראל ממצרים, כי בכך הם הראו את ייחודם ושמירתם על ייחודם (חוץ מלשונם, שפתם (הנקיה) ולבושם)

ירון@ר

New member
ושום דבר לא יעזור לכם

כי כריתת אונות קדמיות היא הבטחה אלוקית לעם הטוטסי. וכל אלו שמונעים אותה מבניהם כורתים את הענף הטוטסי (היחיד המוגר עד כה הוא טוטסי ע"פ המגילה) שלהם. ותפסיקו כבר עם כל ההגדרות המיופיפות שלכם על : "אני טוטסיה כי נולדתי ככה, אני טוטסיה ואני בכל זאת לא עברתי כריתת אונות". אין דבר כזה! אין יצור כזה! (מקסימום תאמרו: אני קופה, וגם זה אינו נכון, שהרי הטוסטי הראשון הוא בולא-מוטומומו אבינו (ושמו טוטסי) נכדו של כורת האונות הראשון בעולם...) לסיכום: כריתת אונות לא תיפסק מהעם לעולם! כמו שנמשכה כך למעלה מ-3300 שנה! מאות רבות של שנים עוד לפני קבלת המגילה. ואל תשכחו שבזכות כריתת האונות יצאו עם טוטסי מעבדות בארה"ב, כי בכך הם הראו את ייחודם ושמירתם על ייחודם (חוץ מלשונם, שפתם (הנקיה) וקומתם)

למעלה