הבנת הניקרא

גם אני...

כנראה לא הבנתי ת'נקרא... רק מבין השורות קראתי...
שכמותי.

עובדה שהיא...

משכה את תשומת ליבך. וכיום שאתה 'מנוסה' בסיטואציות (מן הסתם לאחר אמון תמים בנכתב לפחות פעם או פעמיים) - היא מנסה את מזלה עם פוטנציאלים אחרים. לא חשוב איזו תמונה תשים - המציאות תמיד טופחת בפנינו לטוב או לרע. לא חשוב מה יעיד הנחתום על עיסתו - האיכות שלה זו לא האיכות שלה ולהפך. ולסיכום, פראיירים לא מתים - הם מתחלפים. במקומך, הייתי מכבדת את דעותיה על עצמה, הרי למען זה הוקמו הכרטיסים הנ"ל - לשיווק ומכירה עצמית - ובשם השיווק, הפרסום והמכירות מותר ליפות את האמת.

avihuav

New member
דיעותיה לעצמה ????

לזה כוונתי גברתי אם שמת תמונה , תני לאנשים להתרשם אם את נראית צעירה לגילך או איכותית ולא תציני זאת , זה בדיוק הענין, תכתבי על עצמך מי את מה את, אבל לצין שאת צעירה לגילך ?????? שמת תמונה תני לאנשים להיתרשם ולהחליט אם זה נכון או לא , מלא לא שמת תמונה ואת מתארת את עצמך,

לא הבנתי...

אבל אם היא מרגישה כך... למה חל עליה איסור גם לגיד כן? לא כל כך מבינה ת'ביקורתיות הזו... אבל תמיד אני לא מבינה הרי כלום במילא

אני בטוחה...

שנתקלת ברבות וברבים ששמו תמונה מהממת וניראו על הפנים ולהפך. אז לא משנה איך היא ניראית ואולי זו תמונה להתרשמות כללית, ואולי זה משהו שמעיד על חוסר נוחות או ביטחון עם הגיל של אותה בחורה/גברת ואולי זה עודף ביטחון. ואולי עוד מאה ואחת סיבות אחרות ללמה זה הוצג כך ולא אחרת. כך היא בחרה לשווק ולפרסם את עצמה... לך ניתנת האפשרות לבחור אם אתה מעוניין בה או לא, מה שבטוח - הפרסום עבד - היא הצליחה למשוך את תשמות ליבך ולו בגיחוך - הפכת את זה לנושא שיחה.

avihuav

New member
הכוונה ואני מדגיש

היא, על כתיבת המשפט "ניראת צעירה לגילי" בזמן שיש תמונה ואפשר להיתרשם מהתמונה, אין לי בעיה למכירת שאר הדברים על עצמך, אך פה יש תמונה ועל פי רוב ההתרשמות היא בראית התמונה אתה משוה בין הגיל לתמונה ,שוב במידה והרישום גם אותנתי לגיל והתמונה לא לפני עשרים שנה,

ואני עדיין...

לא מבינה... אולי מפאת גילי המתקדם... אולי מפאת טימטומי המזדחל... אבל,מה לעזאזל אכפת לך אם ככה בחרה היא לעשות? מישו הכריח לך להתקע שם עם הכרטיס שלה?

מצוטטת

New member
מZכיר לי.................

אישה בגילך במרכז ת"א ואני כל Mתי אני אומרת אני ...בGילי..... מרינין לי גבית בתמהוניה לך תבין אנשים........
אני בכוון? לא חשוב אם לא... כותבת מתוך חלום........

מצוטטת

New member
רגע.......אבל..........

לא כדאי להרחיק מערבה מכאן מספיק להגיע עד קצה החול..... וכשהערב יורד, יש לצאת ולטייל עם ארנק, מטריה, כפפה, מקל. לעקוף אותיות ואותות בלבן.... אחר כך אפשר לכתוב על זה סימפוניה משגעת.<תרצה אתר> לא ככה

למעלה