הבנת הניקרא

כהרגלי...

משננת בעינייך... עד הקצה...ולא מ"מ מעבר
אותי...גם אותות בלבן לא יאשפזו לי בעיקוף
ככה...כן,ככה.

תופעת היען... פנים יפות...

תמונה פוטוגנית ויפה במיוחד של הפנים, לא עדכנית, כמה שנים לפני... וכשנפגשים..הפנים מזכירות במשהו את הבחורה מהתמונה.. רק שאל הפנים האלו מחובר גוף בומבילי... שלא נכנס ב'תמונה.. ממש יען (בת יענה)..

t o t a l

New member
מעתיק את מה שכתבתי בכרטיס שלי

ברובליקה של: "מי ברצוני לפגוש" לא "אישה ילדה". לא "אחת שמחפשת את זה שיגרום לה לסגור את הכרטיס הזה". לא "אחת שעברה את שלב המשחקים". בקיצור.... לא אחת משעממת שעושה שימוש במנטרות דהויות, משומשות ובלויות. רוצה אחרת. מקורית. חדשנית. אחת שמחוברת לעצמה. אוהבת אנשים. אוהבת חום. נפש רגישה ורחבה. מעניינת ומסקרנת, בעלת עולם שלם ומלא משל עצמה. וחוץ מזה חכמה, משכילה, מצחיקה, ויפה. מרגישה.

Raychoo

New member
ויש את הגבר ש...

....."אוהב את החיים". יוו...כמה כותבים את המשפט הזה. כאילו חששתי שיש לו מחשבות אובדניות . בטח שיש את אלו ששמים תמונה וכותבים שהם נאים ונראים צעירים מכפי גילםץ הכי אני "אוהבת" את אלו שכותבים רשימה ארוכה של מה הם לא רוצים ומה שהם לא אוהבים. זה ממש מושך

magic40

New member
וזה שהתחיל בדיוק עכשיו דיאטה???

כשאני שואלת אותו ממתי התמונה כי אני נחנקת מלראות מולי מישהו עם 20 קילו יותר והוא מספר שהוא בנסיעות עסקים אז הוא לא אוכל מסודר ובאמת הוא התחיל דיאטה לא מזמן?! ביחאת אביהו חסר חארטות לגברים תגיד לי?

למעלה