הבנתי שפעם היו פה....

itaym02

New member
הבנתי שפעם היו פה....

פעם הייתה פה פינת הNameSpace לוקחים NameSpace ועוברים על כל מרכיביו. נכון - זה הרבה עבודה, אבל, היי, אז-מה. אני מציע שנתחיל מCollections. מאובייקט ArrayList. וכל אחד יתרום מה שהוא יודע. כך עד שנסיים את ה NameSpace. מקווה שנעמוד במשימה

itaym02

New member
ArrayList

אובייקט המשמש להחזקה וניהול של מערך דינאמי של Object. המשמעות של כך היא שניתן להכניס אליו משתנים,structors,כל סוגי האובייקטים. כל זה במערך אחד, אין צורך לצור ArrayList נפרד עבור אובייקטים מסוג אחד ועבור אובייקטים מסוג שני. הכוונה במערך דינאמי היא: גודל המערך הוא לא קבוע, וניתן להוסיף לו איברים עד למגבלות המערכת. לאובייקט זה יש שלושה קונסטרוקטורים (פה לתקן אוצי אם אני טועה) 1. () לא מקבל כל ערך - מאתחל ArrayList בררת מחדל 2. (מספר) מאתחל ArrayList בגודל מסוים. משפיע על ביצועים, מכוון שזה חוסך למערכת את כל פעולת הקצעת הזיכרון, והעתקת מערכים, כל פעם שמוסיפים אובייקט למערכת. 3.( System.Collections.ICollection) מקבל כל אובייקט שממש את האינטרפייס ICollection. ועל-ידי כך ה ArrayList מעתיק את כל איברי אותו אובייקט אל עצמו. ועכשיו אני מעביר את השרביט: מטודות ותכונות הארייליסט-

yuval k

New member
../images/Emo45.gif

תודה

למעלה