הבנתי שאסור להשתמש בבצל שעמד לילה במקרר וזה סכנת בריאות! מי שמע על זה....

Danit36o

New member
1000066817.jpg
לכתבה המלאה - לחצו כאן
חשבתם שבצל במקרר זה בטוח? תחשבו שוב
אז אם באמת חשבתם שבצל במקרר זה המקום הכי בטוח? ❌ לגמרי תחשבו שוב! במקרר הבצל נוטה להתרכך, להוציא נוזלים, לספוג ריחות אחרים חיידקים וגם לאבד מהטעם החריף והטרי שלו.
המקום הנכון לאחסן בצל הוא דווקא מחוץ למקרר – במקום קריר, יבש ומאוורר, בתוך סלסלה או שקית רשת. ככה הוא נשמר טרי לאורך זמן, שומר על המרקם והטעם המקורי שלו וגם לא מקלקל ירקות אחרים סביבו. 🧅✨

לכתבה המלאה - לחצו כאן
 

ai27

Well-known member
בצל מקולף שומרים בשקית במקרר, השקית מונעת חדירת ריחות וספיגת לחות
אפשר גם לחתוך ולשים בהקפאה בקופסה אטומה

בצל יבש עם הקליפה לעומת זאת, צריך סביבה יבשה, וחום לא מפריע לו. בצל נועד להישאר כך בקרקע, עד עונת הגשמים
 
למעלה