הבנתי, אבל...

maork9

New member
הבנתי, אבל...

אבל מה המטרה שאסור לנסוע בין 7 ל 9? ואם זה חל רק על דרכים מסוימות או בכלל בין 7 ל 9

RamN

New member
אתה גר בישראל

אין בזה שום הגיון , זה סתם כדי לעשות לך חיים קשים.. וזה חל על כל כביש

ib1406

New member
אתה גר בישראל

אם זה לא רבב לנסיעה יום-יומית אז יש מספיק הגיון

RamN

New member
אז תסלח לי שאין לי כסף להחזיק

שתי מכוניות ודווקא אני אוהב חיפושיות וכיף לי לנסוע בחיפושית אתם -מועדון החמש חבורה של מליונרים ובעצם היחידים בארץ הזאת שיכולים להרשות לעצמם לשפץ רכבלאספנות ולהחזיק עוד רכב ליום יום. אין בזה שום הגיון שאני לא יוכל לנסוע בין 7-9 בבוקר, אתה עכשיו בטח תגיד לי אז אל תעשה את הרכב שלך אספנות תשלם מחיר מלא של טסט וביטוח, והתשובה שלי היא בעצם למה אחרי שהאוטו שלי נוסע בכבישים בישראל 30 שנה עבר 40 טסטים עד היום והכניס כמה עשרות אלפי שקלים לקופת המדינה, ואני לא מדבר כבר על מיסי יבוא 100% כשהוא עלה על הכביש ועל מע"מ שאני משלם כל פעם שאני קונה לו איזה חלק או על מיסים שהמדינה גובה על דלק, למה אחרי כל זה לא מגיע לי תהנחה הזאת? המדינה כבר עשתה את הרווח שלה על הרכב שלי , למה לא יכולים פעם אחת לבוא לקראת האזרחים במדינה הזאת? למה תמיד כל חוק טוב חייבים להרוס באיזה שהוא סעיף מטומטם?

ib1406

New member
אז תסלח לי שאין לי כסף להחזיק

רם, אתה יורה באוויר
אני לא מיליונר ממועדון החמש והכוונה הייתה לצתת הסבר מאחורי החוק הזה. אתה יכול לשלוח את הנאום שלך לפורום של מועדון החמש. שם אולי משהוא יתייחם לזה
הבעיה שלנו היא שחיפושית כמעת היחידה שמתאימה לשימוש יום-יומי בין הרכבים 30+.

BOBI BIMBA 03

New member
אכן חוק דבילי. אבל ישנו הגיון מסוים

לי אישית יש חיפו שנת 69 רשומה כאספנות. ואני כבר אומר לך וכבר אמרו פה בעבר.. זה חרטה אחת גדולה וכל בוקר כמעט החיפו הזאת נוסעת בשעות האלה... הסכנה היחידה היא שאם קורה משהו בשעות האלה.. הביטוח לא תקף פשוט. ההגיון מאחורי זה אולי טיפשי אבל הטענה היא שהרכבים הללו בני 30 שנה ומעלה... הם בעצם איטיים כביכול.. ובשעות7-9 ישנם את הפקקים הכי גדולים בכבישים המכזיים ובמידה והרכבים האלה יסעו בכבישים אז התנועה תיהיה איטית אף יותר... . ככה אני הבנתי את זה ..וזה דיי טיפשי מכיוון שבכל מקרה ישנם פקקים! ואני אישית הרבה יותר מהיר מכמה גרוטאות של חברים שלי למשל משנות ה 80. אם למישהו יש מה להוסיף או לתקן אז שיגיד.. בכל אופן זה שווה מאוד מבחינה כלכלית. אל תיתן לסעיף הזה לעצור בעדך להפוך אותה לאספנות. מה שזה גם יפה .. " רכב אספנות" ככה , שחור על גבי צהוב.. דרור.

RamN

New member
מצטער שאני אומר לך את זה ככה בצורה

כזאת בוטה ,אתה פשוט חסר אחריות! תחשוב וחס וחלילה תקרה לך תאונה קטלנית כל שהיא בדיוק בשעה הזאת תחשוב איזה סיכון אתה לוקח, אתה מוכן אח"כ לשבת בבית סהר? או במקרה הטוב לשלם פיצויים כל חייך? כי אני אישית לא כלכך

Joe Bugin

New member
תחשבו על זה שבמועדון ה5 לא היו רק

חיפושיות כשקבעו את החוק הזה והרכבים שלהם באמת נוסעים לאט מה גם שהחוק לא נקבע בשביל להקל על בעלי חיפושיות צעירים שאין להם כסף להחזיק את הרכב ומחפשים ביטוח זול אלא בכדי להקל על אספני רכבים שבקושי נוסעים אתם ואמורים לשלם ביטוח וטסט לכולם בכל שנה.

למעלה