הבנק הרג לי את הריבית....

naty3

New member
הבנק הרג לי את הריבית....

שלום ושנה טובה. עד אתמול, 2.10, הייתה לי ריבית טובה של 2.4 על סכום נחמד בפק"מ חודשי. (אתמול היתה התחנה של הפק"מ). עכשיו בדקתי את החשבון באינטרנט, ולהפתעתי הרבה גיליתי שהורידו לי את הריבית ל-0.6!! מתנה לשנה החדשה?
מה אתם ממליצים? מק"מ? לנסות להתווכח על הריבית? (הפקדון הוא בריבית קבועה, או לפחות היה...) הלכתי על פק"מ כי רציתי משהו סולידי. משאלה לשנה החדשה: שהבנקים יפסיקו לשחק לנו בכסף. תודה לכל העונים.

סודA

New member
מנגנון אוטומי מוריד בגמר תקופה את

הריבית למינימום. דרוש מהבנק להחזיר את הריבית לקדמותה החל מהיום בו הורדה. במקביל תעקוב כל הזמן אחר הריביות כמו שעשית הפעם. הבנק חי מזה שאנשים לא שמים לב שנגמרת תקופה והריבית מועדפת שהשיגו מתאפסת כמעט.

naty3

New member
היי. אני בת..ואין הגבלה של תקופה

לפק"מ, עד כמה שאני יודעת. זה פק"מ חודשי בריבית קבועה (מתחדש כל חודש)

ettt

New member
אז כל חודש הבנק יכול לשנות

את הריבית. רוב הפק"מים הם כאלה...

ron1024

New member
גם לי מיזרחי עשה בדיוק אותו דבר...

וגם ממש לפני כמה ימים! ואני מכיר עוד מישהי שעשו לה את זה... אני כבר נתתי אולטימטום למנהל, כנראה שאני אעזוב לבנק אחר. הכי חשוב: אם את לא מקבלת מה שמגיע לך אל תהיי פראיירית ותוותרי אלא תסגרי את החשבון! אל תעברי גם למק"מ (אלא אם כן זה משתלם לך ולא לבנק) כי גם שם הבנק מרוויח דמי משמרת ובגלל זה אין לו בעיה עם זה. אם את רוצה פקדון תעמדי על זה ואם לא אז תעזבי אותם. אם את רוצה לעבור למק"מ תדרשי הטבה בדמי המשמרת (דמי ניהול פקדון ני"ע). ועוד דבר חשוב לכולם!!!! בפתיחת חשבון תחתימו את המנהל על התנאים ותציינו שהם ישארו כך כל עוד החשבון פעיל! אם המנהל לא מסכים לחתום זה אומר שהוא מתכנן לכם תרגיל עוקץ ובונה על זה שאחרי שתעבירו את החשבון ואת התשלומים והכל כבר לא יהיה לכם כח לעזוב ותהיו שבוים של בסניף הזה. אז נא לשים לב, צריך להתחיל לחנך את הבנקים האלה! בהצלחה לכולם ושנה טובה...

למעלה