הבנק הישיר

deadman10

New member
הבנק הישיר

זאת לא תלונה נגד הבנק, יותר כמו כמה שאלות לגביו. פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים לעניין! אני בנתיים בבנק הפועלים, ואני די מרוצה, חוץ מהעובדה שהם טוענים שאני צריך לעבוד במשך שלושה חודשים ורק אז יסכימו לתת לי כרטיס אשראי/וויזה! אני מתחיל לעבוד ביום ראשון הקרוב, והמשכורת שצפוייה להיכנס לי בסוף כל חודש מתקרבת ל-4200 ש"ח (ולפעמים גם ל-5000 ש"ח, במקרה ויזדקקו לי למשמרת שנייה בשבת או ביימים נוספים). אבל שמעתי שבבנק הישיר אני לא אצטרך לחכות במשך שלושה חודשים בשביל לקבל כרטיס, ולשכן שלי (שמקבל משכורת דומה לשלי) נתנו אפילו כרטיס וויזה זהב! לפני שאני אתקשר לנציגת הבנק ואשאל אותה לגביי הצטרפות אליהם, רציתי לדעת אם הבנק הזה מוכר ואמין? ממליצים שאעבור אליו, או שעדיף לי בבנק הפועלים? פשוט פעם ראשונה שאני שומע שיש בנק כזה!

deadman10

New member
תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

רק זקוק לכמה הבהרות (אברר מחר עם שירות הלקוחות בבנק עצמו, אבל לבנתיים סקרן מדי!)... שמעתי שלבנק אין סניפים והכל מתבצע דרך הטלפון! זה נכון? נגיד ואת רוצה להפקיד כמות קטנה של כסף בבנק, איך תעשי את זה אם אין סניפים? או במקרה ותרצי למשוך כסף דרך הכספומט!

deadman10

New member
מצאתי כמה הודעות שליליות לגביי הבנק

עשיתי חיפוש בפורום, ועליתי על שלוש הודעות שליליות לגביי הבנק הישיר הראשון, הם אומנם מלפני שנה אבל אם הן נכונות אז זאת תהיה טעות גדולה בשבילי לעבור לשם! כלקוחה של הבנק, ההודעות שהבאתי הם אמיתיות או סתם שקריות? מנסיון שלך הכוונה.

Mishu2

New member
לא מבין על מה מדובר..

אפשר לחשוב שהפקידים בבנקים עם הסניפים הם יותר מקצועיים... אותם סטודנטים עובדים גם שם... אני לא מבין למה בשנת 2005 עדיין יש תורים בבנק, אנשים אוהבים לבזבז את הזמן שלהם ואני עושה הכל דרך הטלפון וגם אם יש זמני המתנה לא זוכר שבסניף רגיל אתה מגיע לבנקאי והוא ישר מקבל אותך-תמיד יש עוד אנשים בתור וגם שם אפשר לשרוף זמן בכיף. מבחינה טכנית בכל מקרה שצריך סניף ניגשים לבנק לאומי (הישיר הוא מעין סניף של בנק לאומי), אפשר למשוך כסף מכספומט, להפקיד בעמדות אל תור ובמקרה הגרוע להזמין שליח (יש כמה כאלו בחינם)

deadman10

New member
צודק ../images/Emo4.gif

מחר אתקשר אליהם לשמוע יותר פרטים
. תודה...

למעלה