הבנים שבו.

הבנים שבו.

אבל שבו בתוך ארונות. למרות שזה היה ברור, אני מאמין שלכולנו היה זיק תקווה שהם עוד בחיים. אהוד גולדווסר ז"ל ואלדד רגב ז"ל. יהי זכרם ברוך

abs7

New member
רק מנעי קולך מבכי ועינייך מדמעה..

רק מנעי קולך מבכי ועינייך מדמעה, כי השער יפתח לו יבוא בו בסערה כשישובו לגבולם. (עידן ריכל, מנעי קולך מבכי) זה לא קרה, הם לא שבו לגבולם. זה היה כל כך צפוי, אבל היה בכולנו את התקווה הזו שאולי ויהיה נס והם חיים. אני חושבת שהעסקה הייתה מאוד פריירית מצידנו. כל כך הרבה גופות, מחבלים חיים תמורת 2 חיילים ? המדינה יכלה לעשות הרבה יותר. נותר רק לקוות כי רון ארד וגלעד שליט יחזרו לביתם ואולי.. חיים. תהיה נשמתם צרורה בצרור החיים. אמן.

../images/Emo104.gifאיזה שבו?../images/Emo4.gif

קמתי ב 9 לתוך החדשות ברדיו, ולא הבנתי מה קורה. בכלל. בעשר נסעתי לבקר את סבא בבי"ח ובדרך קראתי את הכתבה בידיעות על החברים שלהם מהפלוגה, בדיוק שאמרו שהחמאס שלח ארונות, ואז הבנתי שחוזרים חללים, ולא חיילים, ושקעתי במין שקט כזה כל הנסיעה ואז בבי"ח ראיתי את החדשות, ואת הארונות, ואת כמות הנרות שהדליקו, ובחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה נרות, רק ב 95 שרבין נרצח, וגם זה בתמונות. ואחד החברים שלהם בכתבה אמר, שאם לא היו משחררים את קונטאר, הממשלה היתה שולחת מסר שהוא יותר חשוב מהחיילים. וגאד, כמה כואב לי ועוד מעט יתחילו הלוויות בטח, וכל כך חשוב לי להיות שם. זאת רק אני, שעם כל הסיטואציה, והשירים המדכאים ברדיו, הרגישה שכולם נוסעים לאט, והפעם לא בגלל הפקקים? כואב לי שהאדישות הרגה אותם. אני עצבנית, עצובה, לא יודעת מה בדיוק, אבל לפחות הגופות בארץ

זה לא רק את-המדינה באבל.../images/Emo16.gif

אני ממש מסכימה עם מה שנאמר פה,כולם בשוק.כולם היו מציאותיים אבל חשבו שאולי...שאולי לא נצא פרייארים,לשם שינוי. כולם יתגעגעו אליהם,למרות שלא הכירו. כולם הזדהו,כולם דמעו. כולם באבל.

רכבת ישראל הגרועה-בשיפוצים../images/Emo122.gif

נסעתי להלוויה של אלדד,בחיפה. 7 אוטובוסים ורכבת אחת
,אבל בסוף,הגעתי,ואני מרוצה שהגעתי.זה לא משתווה לשום דבר שרואים בטלוויזיה.חוץ מזה,הייתה שם מן תחושת אחדות ייחודית,כזו שאני חשה רק ביום הזכרון לרבין,וגם זה-אולי.הייתה תחושה מהולה בתקווה,שאולי,בכ"ז...משהו יקרה.

למעלה