הבנים על הבנות

הבנים על הבנות

איך אתם מסבירים שנשארו 5 בנות בלבד במשחק וכל השאר גברברים? האם זה בגלל שבנות יותר בוגדניות ולא יודעת לסמוך אחת על השניה? האם זה בגלל שהבנים יותר חזקים מבחינה פיזית ולכן יש לא רוצים להעיף אותכם וכך להתחיל להפסיד במשימות? מה ההסבר שלכם?

סאמוואן

New member
זה כי הבנות הם נמושות

שלא מסוגלות להעיף את הגברים ואחר כך זה מתנקם בהם זה הכל. הם לא בדיוק הכי חכמות...

OOOO0

New member
אופציה ב' לדעתי.

במשחק פיזי כמו הישרדות מפחדים להעיף בנים. לכן מעיפים כמה בנות על ההתחלה ואז שהבנות כבר מתעוררות ומבינות שזה לא טוב להן המצב הזה, כבר מאוחר מידי כי הן מיעוט בשבט.

monni1234

New member
נכון

נטלי אמרה שאם היא היתה חוזרת למשחק אז היא עוד פעם היתה מדיחה בנות, כי צריך את הכוח הפיזי של הבנים.

mmeny

New member
הבנות העונה-תת רמה

לערוץ 10 בת לא חייבת להיות דוגמנית,בת לא חייבת להיות דוגמנית,בת לא חייבת להיות דוגמנית,בת לא חייבת להיות דוגמנית,בת לא חייבת להיות דוגמנית,בת לא חייבת להיות דוגמנית,בת לא חייבת להיות דוגמנית,בת לא חייבת להיות דוגמנית. אני לא מבין איך אינה,ריקי ואביגיל שלישיה סימפטית,לא הצליחו לצרף אליהם קול 1 רק 1,כדי למנוע את הדחת ריקי (מספיק שהיו מבטיחות למישהו מקום איתם עד הסוף) ובאיזה אדישות,והפתעה,קיבלו את ההדחה שלה. רק זה מראה כמה גרועות הבנות העונה. ועכשיו ניתוח רציני: אורי-אין צורך להכביר במילים מיטל-טמפרמנטית עצבנית וקריזיונרית-זה לא הדרך לזכות בהישרדות מירב-דוקא אהבתי-אם כי מראש חסרת סיכוי ליעד-ארסית,מעצבנת,חמודה,ומתה לטורבו בתחת יעל-שחצנית,ילדותית,מתגעגעת לאיפור,ובעיקר פחדנית-מי שיכלה פעמיים להדיח את זיו ופחדה נטלי-חסרת דעה וכריזמה,מתגעגעת לילדים הדב-הברקת העונה אבל בטח לא מנהיגה ליאורה- אין הדחה שהיא לא על הכף-ואין לה ממש בני ברית ריקי-ילדותית,ועושה הרבה רעש,9 נשמות יש לחתול (לא אשכח איך היא בגדה בנועה) נועה-מאוד אינטילגנטית אבל משום מה לא מצאה בני ברית אביגיל-שחקנית רעה מאוד,טיפונת מחמאותוהזמנה לחתונה והיא עברה מברית יציבה שמעמדה בטוח לברית מתנדנדת שמצבה בה על הפינם do you understand it? אינה-הברקה-אבל לא ידעה להילחם על מקומה

MagSimps

New member
נועה כל כך חבל פספוף גדול

מירב מצער מאוד שלא היה לה סיכוי מראש, ואחת כמו נטלי פרשה מהמשחק כשמישהי שרוצה לשחק אין לה סיכוי. הבנות במקום להבין שהם במשחק וצריך ליצור בריתות ולשמור אחת על השניה, בחרו לא לסמוך אחת על השניה ולחפש ביטחון אצל הגברים. מה שעלה להרבה מהן בהמשך המשחק.

השורד

New member
../images/Emo45.gif ניתוח מדויק.

אינה אכן פספוס. בגלל מעידה קטנה איבדה את מקומה וחבל.

cover121

New member
אני חשוב שזה עשה רק טוב

לבנות שעדיין נשארו במשחק, כמעט כולן כרגע מאוד מעורבות במשחק החברתי ועובדות על המעמד שלהן בשבט. אני מאמין שכולן הרגישו איום כמיעוט ולכן נאלצו פשוט לא להגרר עפ"י הרוב בידיעה כי הן יכולות להיות הבאות בתור. באופן פרדוקסלי, זו העונה הישראלית עם המעורבות האסטרטגית הכי גבוה של הבנות(אך לא מספיק איכותית גם יחד בהשוואה לאסטרטגים בעונה 2): ליאורה בראש ובראשונה שכנראה האסטרטגית מכולן(לא קשה כשמתחרים עם נטע-לי), אינה, מירב, אביגיל וגם קצת ריקי(להדיח את נועה היה כנראה מה שהחזיר אותה למשחק). לפני שכולם יקפצו עלי, לא אמרתי שהן אסטרטגיות דגולות, אבל עדיף להיות שחקן גרוע מאשר לא להיות שחקן בכלל ולהתפלל שהצבעה שלך תהיה כמו רוב השבט(לא חסר דוגמאות: מירית, יעל, שחר, ורה, ליה, מעיין, סיוון ועוד). ובאמת מעניינת השאלה למה העונה מודחות אחת אחרי השניה הבנות לעומת עונות קודמות? יש לזה מס' הסברים לדעתי: א)ישנה אחווה גברית עם אמון רב ושיתוף פעולה האחד עם השני, ללא תחושת איום פיזי כמו שי וזיו(שי לא מאוים מזוי ולדעתי אף רוצה להגיע לגמר איתו בגלל הבוטות שלו), טומי וטל בן דוד, חנוך עם גברי קאראו לאחר שהתרחק מבנות השבט שלו שלא הדיחו את זיו, למעט טל א. וטל בן דוד שפוטנציאל החיכוך ביניהם לא יצא לפועל בעקבות הערבוב. כדוגמאות נגדיות נוכל להביא מהעונות הקודמות את דן-(כל גבר שגרם להדחתו מעומר שהוא כנראה הדיח ועד גיא שהפקה הדיחה בשבילו), עידן-גיא-איתי-איגור שמעשה תרמו משמעותית לניצחונו של אריק, וגם אריק-אופיר לקראת הסוף אך כאיום אסטרטגי. ב) ממה נובע סעיף א'? מאוד יכול להיות שחלק מהשחקנים צפו בעונות הקודמות של הישראלית וראו שהרבה בנות שלא היוו איום ושימשו רק קול בהתחלה, מהר מאוד באיחוד יהוו סכנה ואף רק ניצלו את הכוח הפיזי שלהם, מה שבלט בעיקר בעונה השנייה עם הדחתם של בשבקין ועידן. גם דן היה מודח באיחוד באמצעות ברית בנות (לאחר שהדיח את כל מי שאיים שעליו פיזית) אילולא ההפקה לא הייתה מצילה אותו פעם אחר פעם, ולבסוף נעמה הענישה אותו על כך. ג)מי אמר שחלק ממניעי ההדחה לא היו מתוך תחושת איום? מיטל, נועה וריקי הודחו כי היו חלשות למשל, אבל יעל ואינה הודחו ע"י זיו ואלגנדר כי הם פחדו שהן ייחתרו תחתם, וזה אולי ההבדל הגדול העונה הזו.

אורישקי

New member
זה קצת מזכיר לי את מקרה כוכב 7

בסופו של דבר בנות יהיו מיעוט מבחינת מין אבל יישלטו.אם הייתי כיול להחליף את ליעד במירב ויעל היה בכלל יותר מעניין כי מירב הייתה נראית טיפוס די אסטרטגי.אבל שיהיה.

למעלה