בת"א =] אבל אני עדיין מפחדת.. יאאאאאאאא
B Baruush New member 21/7/06 #79 שירה גם אותך שמובטלפון על המתנה שעה ובינתיים אני שומעת את הרדיו בטלפון.. גם לך זה היה ככה?
L litalg06 New member 21/7/06 #83 בר איפה טאת גרה?../images/Emo163.gifכי אם את לא בצפון אז אין לך טעם להתקשר... זה לא יפה:/ זה שידור שמוקדש לילדים בצפון
בר איפה טאת גרה?../images/Emo163.gifכי אם את לא בצפון אז אין לך טעם להתקשר... זה לא יפה:/ זה שידור שמוקדש לילדים בצפון
B Baruush New member 21/7/06 #88 בעיקרון אני מת"א אבל השרדן אמר שאנשים גם מהמרכז יתקשרו. אז אני נחמדה ומוכנה לדבר מהמרכז :]
B Baruush New member 21/7/06 #86 אבל אני כבר שעהה על הקו. אני אומרת לך- שכחו ממני. נראה לי שמו אותי על הקו וזהה.. אני 11 דקות כבר..
ט טוששש New member 21/7/06 #93 ../images/Emo221.gif שירוש... אני עכשיו אנסה להעלות את ההקלטות...היית מדהימה!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 21/7/06 #95 תוווווודה יפה שללללי! נטלי אני מתרגשת פה אני ניראה אתעלף עוד שנייה! אני כל הלילה לא ארדם!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 21/7/06 #100 דוגרי אני ילום עליו כל הלילה! רציתי להגיד לו פול דבררים ומההתרגשות לא ידעתי מה להגיד! שתבינו פעם ראשונה אני מדברת איתםם גאדדדדד!! אבל איך הוא שאל אותי מה עושים במצב שיש בומים וזה חחח וזה חמוד אדםםם! קיצור בנווות? אני מתעלפתת פהה..
דוגרי אני ילום עליו כל הלילה! רציתי להגיד לו פול דבררים ומההתרגשות לא ידעתי מה להגיד! שתבינו פעם ראשונה אני מדברת איתםם גאדדדדד!! אבל איך הוא שאל אותי מה עושים במצב שיש בומים וזה חחח וזה חמוד אדםםם! קיצור בנווות? אני מתעלפתת פהה..
ה הבחורה לאדם מכורה New member 21/7/06 #77 אמאלה אני כל כך התרגשתייי לא ישעתי מה להגייייייד וואי אלוהיםם אחחח איזה כיייייף בנות אני מממממממממתה!! אני חייבת לשמוע את עצמי!
אמאלה אני כל כך התרגשתייי לא ישעתי מה להגייייייד וואי אלוהיםם אחחח איזה כיייייף בנות אני מממממממממתה!! אני חייבת לשמוע את עצמי!
ג גיושש LOVE אושרי New member 21/7/06 #94 ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifאיזה חמודיםםםםם אמאא ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif
L litalg06 New member 21/7/06 #97 ../images/Emo163.gifעכשיו בית הבובות../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif