הבנו, את לסבית...

B666ME

New member
הבנו, את לסבית...

אני נכנס דיי הרבה לכל מיני פורומי גאווה (בחיפוש עצמי וכו' וכו') וכל הזמן כל הפורומים מוצפייייים בהודעות של לסביות! (כהומו אני מחפש לראות סיפור דומה לשלי) כל הזמן יש משהו חדש לספר והתגובות?! גם הן של לסביות אני החלתתי שאין סיבה שרק בגלל שאני הומו אני יתחיל לקשר כל דבר בחחי לזה שאני הומו... הדבר הראשון שאני יעסה בראיון לעבודה לא יהיה לצעוק אני הומו! אני מבין שמכל הפורומים זה אחד הפורומים שאנשים ממש גרים בו זה גם פורום מאוד מחבק ואוהב (ואם ההודעה הזו תימחק זה יהיה מאוד מובן...) אבל למה הכל לסבי!??! בשלב כלשהו זה נמעס... אני מכיר (לא ממש אישי) נערה בגילי שהיא לסבית שפשוט לא האמנתי עד שראיתי את ההודעה שלה בפורום הזה. חשבתי שהיא סתם אחת שמחפשת צומי... כנראה בגלל שהיא באה לביה"ס עם חצאית מיני וגופיה ואם אמרו לה לנשק או לחבק מישהו היא היתה עושה את זה... פשוט ילדת צומי! וחשבתי ואולי אני עדיין חושב שהיא רק רוצה צומי ופשוט אין לה גבולות... (הרעיון זה שהרבה כאלה וזה נראה כאילו אתן רק רוצות צומי) אנחנו חיים בעידן שזה לא ממש בושה להיות גאה ולרוב (זה שיש לו חשיבות לא חסרי חיים דתיים וכו') אין בעיה אם השכן שלהם הומו/לסבית אז למה לבסס את כל חייכן על זה? ולמה לעזעזל אתן חושבות שזה מעניין את ההוא שהולך מולך ברחוב??? מקווה שלא פגעתי באף אחד/אחת. (אני שואל ברצינות...)

בוא נגיד...

אני מכירה המון בנות שהן סתם אומרות שהן בקטע כי זה פיתאום נכנס לאופנה וכול הבול ש'יט הזה.... כמו שאמרתה רק בשביל צומי... אבל יש בני נוער ולא רק... שפשוט יותר קל להם להיתמודד עם המצב הזה שהם הומוסקסואלים.. בכך שאפילו הזה שהולך ממולם ברחוב וכול העולם צריך לדעת שהם גאים הבעצמם ולא מתביישים מכלום פשוט.. זה נותן להם בטחון עצמי...

babytal

New member
סליחה על היציאה הלא קשורה, אני פשוט

ממש אוהבת את החתימה שלך! חחחחחחחחחחחחחחח דרך אגב, ME DU

שלום לך.

וכן..יש הרבה שמחפשות צומי, יצא לי להכיר כמה כאלה מקרוב. אבל זה שבנאדם מדבר על זה הרבה זה לא בהכרח אומר שהוא רוצה צומי. וזה לא ממש נכון שאין בעיה אם השכן שלהם הומו או אם העובדת היא לסבית-יש עדיין חוסר קבלה בנושא וזה לאו דווקא אצל דתיים. אז אולי הרצון להפגין את זה ולהראות את זה נובע מהמצב שבו לא מקבלים אותך..

חמור007

New member
.....

זה אולי היתרון היחיד שאני רואה שיש אצל הקושי של החברה לקבל הומואיים/לסביות.

למעלה