הבנה שקיבלתי

רותי 11

New member
הבנה שקיבלתי

לגבי האלימות שהתגברה בחודש האחרון כל זה קורה בגלל אנרגיות לא קלות שנכנסות עכשיו לכדור הארץ בגלל הקפיצה הקוונטית שתהיה ב- 9.9.09 זאת קפיצה משמעותית ולכן האנרגיות לא קלות והן גורמות להרבה לחץ. מה שהבנתי שקצת אחרי כן הדברים יכנסו למצב רגוע יותר אבל אז לצערנו יכול להיות מצב של חוסר שקט בגלל האנרגיות של החגים אבל הן עדינות יותר.

UNIVERS1

New member
"הקפיצה הקוונטית"

רותי, האם אותה האנרגיה הלא קלה יכולה להשפיע וליצור תחושות ורגשות כמו עצב או דכדוך למשל? לאחרונה אני נתקלת, לא מעט, . ב 999....

רותי 11

New member
כן בהחלט

וזה לא בגלל שהאנרגיה לא טובה אלא פשוט היא לא קלה לנו.

רותי יקרה... לחברה טובה שלי

יש יום הולדת עגול בדיוק ביום הזה ה-09/09/09... האם יש לכך משמעות....

רותי 11

New member
ברור זה תאריך מדהים בכל מקרה

ויש לה כפילויות של 9 זה מספר מאוד חזק זה מספר של סיומות אבל זה גם מספר של עלייה בין המימדים

בני33

New member
מספר עגול,,אוסיף משהו לכך,,,

לדעתי זה אינו כל כך עגול,,אף כי נוח להגדיר אותו כך. כי חסרה הסיפרה *2*. אבל,,,כן,זה מספר מעניין כמו שכתבת ואוסיף ברשותך משהו שיעשה אותו יותר מעניין. נומרולוגית,כל הספרות בתארך יוצרות את המספר *29*. כאשר נצמצם את המספר הזה נקבל *11*. וזה נחשב מיספר ,,מאסטר,, [הראשון בסדרת המספרים,עד *99*]. את המספר הזה בדרך כלל אין ממשיכים לצמצם,כי הוא חזק מאד אנרגטית[מתאים למה שכתבת על סיום ועלית מימדים]. אבל,במידה ובעלת המספר [בעניין הזה]לא תהיה מספיק מודעת וחזקה להבין ולממש את המשמעות האנקגטית של המספר *11*. הוא יצומצם לסיפרה *2* על מנת להקל על האדם. ולאחר כל ההסבר הזה,טיפ או רמז,,,,כאשר היא העלתה את התאריך ,רק עם,הספרות *9*. נותר המספר *2* סמוי. הנה הוא עלה לאויר. שבת שלום מוארת ומבורכת לכולם.

בני תודה

וכמו שאנחנו יודעים אין דבר סמוי ביקום ואין צירוף מקרים.... וזאת הראיה.... שבת שלום

בני33

New member
ממה מיה,,,

תבקשי מרותי היא בוודאי תסביר לך את זה טוב. היא הזכירה את זה ואני מצאתי לנכון ,כמו שאומרים להוסיף או לשדרג את זה. שבת שלום לך,,,ולכווווווווווווולם.

רותי 11

New member
ממה מיה 10 יקרה

הנה הסבר על הסיפרה 9 מספר 9 – יסוד אש – ספירת יסוד - הבנת הביצוע הארצי, בריאות ורגש גבוה. מעבר בין ממדים, מדריך חוייתי לשליטה על חיי האדם. אפשרות לחיבור בין ממדים, כמפתח הפותח את החלק העליון ומעלה את הרוח, זאת כשהאדם עולה במודעות. מספר זה הוא כמפתח הפותח את המערכת העליונה לצורך האדם ולצורך שלטונו על חייו. ולהרחבה הנה הסבר על ספירת יסוד - יסוד - קו האמצע - היא האוספת את כל אשר היה ונוצר דרך ההבנות והיא תחנה אחרונה של כוח הספירות שמעליה. במקום זה כל תהליך נמצא כבר בעיצומו והיא זו שמהווה את הבסיס לכל המהלכים שנוצרו בספירות הקודמות. פעילותה של ספירה זו מושפעת ממה שנעשה בספירות הקודמות ולכן היא יוצרת את התוצאות אם לחיוב ואם לשלילה. בגלל זה היא נקראת בקבלה עולם היצירה. היא מהווה כמשפך, פה בודקים תהליכים לפני ביצוע, שמים לב לאיתותים וסימנים מהיקום הבאים להזהיר אותנו ולכוון למקום הנכון ולהעיר אותנו, מרכז המחשבות המאוזנות.

bis fd

New member
מה את חושבת שיהיה ב9

השנה המתחילה תש"ע . יש הרבה 9 באופק

UNIVERS1

New member
האנרגיות הללו לא עשו לי טוב... ../images/Emo7.gif

בקשר לקפיצה הקוואנטית

מהי המשמעות הספציפית שלה לגבינו? האם זה עוד שלב בדרך לקפיצה הגדולה או לשינוי שיתרחש ב20102? האם שנת 20102 היא עדיין שנת השינוי? האם ידוע איך הוא התרחש? קראתי שזה עשוי להתרחש בחלומות שלנו? סליחה כל כל השאלות, אבל מאד מסוקרנת וקצת דואגת...

רותי 11

New member
כן בהחלט זה עוד שלב

בדרך, כל פעם עושים את זה בעוד ועוד קפיצות כמו בעליית מדרגות.

mikilk

Active member
זה מדהים....

אוגוסט עבר עלי קשה. אוגוסט עבר על כך מי שאני מכירה קשה.... במיוחד השבועיים האחרונים כבדות, עייפות, מחלות, דכדוך, דיכאון קל, חוסר אנרגיות מוחלט... דברים לא זורמים לא זכורה לי תקופה כזאת...

למעלה