הבנה מאוחרת...

Annika

New member
הבנה מאוחרת...

עם כל החששות שלי מהמיניות שלי ולאחר שפגשתי אתמול בחורה נהדרת שגרמה לי להרגיש כל כך שלמה עם עצמי (למרות שלא יכול להתפתח בינינו משהו...) הבנתי סוף סוף ממה אני מפחדת. תמיד חשבתי שאם אבלה את חיי עם אישה אצטרך לוותר על "החלום האמריקאי" של המשפחה, הילדים, הקריירה, הייתי בטוחה שאצטרך להחליף את החצאית בדגמ"חים ולחיות במלחמת קיום. אבל בזמן האחרון יצא לי להכיר כמה הומואים/לסביות שהתחתנו ואימצו/הביאו ילדים. שום דבר בחייהם לא שונה מזה של אחרים מלבד מה שהם עושים במיטה... ההכרה הזאת שאני לא חייבת לאכזב את עצמי או את ההורים ואני בטח שלא חייבת לוותר על אף אחד מהחלומות שלי, מאוד מרגיעה.

Annika

New member
וכייוון שאני כל כך אמיצה היום...

ואני קוראת פה כל כך הרבה זמן, אני אשים תמונה שלי שתוכלו לראות מי אני! זה מהטיול שלי לנאפל לפני חצי שנה. עכשיו השיער שלי מגיע עד האזוניים אבל אני אגדל חזרה...

רוצים ליהנות מהיופי שלך

בלי שהצוואר שלנו ייתפס
חחחחח תעשי "רוטרייט" באפשרויות ואז תעלי אותה שוב חחחח חמודה..

hatale

New member
מאוד שמח בשבילך../images/Emo70.gif

אבל אני לעומתך עדיין לא הצלחתי להגיע לרמה כזאת של הבנה וקבלה עצמית... רק שאני דו, אז זה מקל
אבל עדיין טוב לדעת שאפשר להמשיך ולחות בכל דרך
נ.ב. תמונה ממש יפה, וכך גם המצולמת... רק חבל שזה ככה על הצד...
הטלה

אני ממש שמחה בישבילך!../images/Emo24.gif

זה באמת כיף לקרוא הודעות כאלה! אני גם הייתי במקום הזה של החששות והכל..זה כיף להתנתק ממנו...אי אפשר לגמרי להתנתק אבל אפילו הקצת הזה נותן טיפה שקט.. החיים שלנו במאת לא שונים מחיים של אנשים אחרים.. שמחה שהבנת את זה ושעכשיו את יותר רגועה.. בהצלחה בהמשך!

למעלה