טוב, אז אני אתחיל.. ../images/Emo3.gif
אני רוצה להתייחס לכמה דברים שנאמרו.. עזבו את זה שעוד לא הבנתי [ולדעתי גם הכותב לא ממש סגור על עצמו
] אם הוא בעד או נגד מאיר אבל אני אצוטט מספר משפטים לצורך התייחסות.. "אבל בנאי, נדמה, איננו מתאמץ להתנהל בהתאם לחוקי המשחק בעשור האחרון. הוא חי הרחק מהעיר הגדולה, לא נראה מקומות הנכונים, לא באמת נוטל חלק בתמונה הקבוצתית"- אני לא יודעת למה הכותב התכוון ב"חוקי המשחק" אבל בגדול הוא צודק. השאלה האמיתית היא אם זה טוב או רע.. אני לא בטוחה שלהופיע בכל חור [ב"חור" הכוונה היא למדור רכילות..
] זה משהו שבהכרח מקדם את הקריירה.. זה אולי יכניס אותו יותר לתודעה, אך לא בהכרח במובן הטוב של המילה.. שוב, לדעתי, יש המון דרכים להכנס לתודעת הציבור [היום גם אנחנו מהווים אפיק שכזה
] מבלי לחשוף את חייך הפרטיים או להשתתף בפורמטים שאתה לא מאמין בהם או סתם לא מעוניין לקחת בהם חלק.. או כמו שהכותב אמר את זה מאוחר יותר בכתבה "הוא בטח לא שייך לאלו שבאים לכבוש את היעד ברגע ומספקים ים פסאדה ואפס מוסיקה; הוא באמת שייך לטובים." אין ספק.
. "משהו בקריירה שלו לא באמת מצליח להתרומם, ולא בהכרח בגלל בעיה באיכות החומרים."- כאן אני כבר חולקת על דעתו. אני לא חושבת שמשהו לא מצליח להתרומם, אני חושבת שהמדד למשהו "מוצלח" היום הוא כמות הפרסום שיש לו שזה מאוד עצוב בעיניי. לי באופן אישי יצא להכיר לא מעט אנשים שמאוד אוהבים את מאיר ואת המוסיקה שלו, אך לא חשים צורך להחצין או.. נו, אתם יודעים למה אני מתכוונת
זה פשוט עניין של סוג הקהל לטעמי.. ובכלל, אני שונאת שעושים את זה ובגלל זה אני לא אתייחס לזה יותר מדי אבל, גם הוא נפל בפח ההשוואות
אבל הוא טען שהוא "נשכח" יחסית לשאר שלוחות המשפחה.. עם זה אני בכלל לא מסכימה ואני לא אתן דוגמאות כי זה לא משפט שאני מסכימה איתו בשום צורה שהיא- לא התוכן ולא הרעיון.. אני רק אציין שרבים וטובים במשפחה נוקטים באותה הדרך וממעטים להתראיין וכאלה אז.. לא ממש ברור לי הרעיון..
ומשפט נוסף מהכתבה: "על אמן שכבר מזמן ברור שהוא כאן כדי להישאר, נכון להביט מתוך פרספקטיבה"- אולי הוא ניסה לומר את זה כמחמאה אבל אני חושבת שעל כל אמן צריך להביט מתוך פרספקטיבה..
אני לא חושבת שיש אמן שכל היצירות שלו הם 110%, למרות שהוא מדבר בהקשר של "לב סדוק" שלדעתי הוא שלמות אבל שיהיה
בקיצור, עם הרעיון הכללי של הכתבה [בהקשר של מאיר ולא של "לב סדוק"] אני מסכימה עם הכותב אבל הוא מציג את זה כדבר רע ועם זה יש לי קצת בעיה.. סוג הקהל הוא שונה ומותאם לטעמי לדרך הזו.. או לפחות מורגל.. אני חושבת שאני אדבר בשם כולנו כשאני אומר שאם תהיה איזושהי כתבת רכילות על מאיר אף אחד לא יהיה מרוצה מזה.. לא הוא ולא הקהל.. אני משערת ובעיקר מקווה, שהקהל של מאיר מבין ומכבד את רצונותיו ואין לו כל בעיה עם העניין.. הורגלנו כך
ובפעמים היחידות שהוא כן התראיין באיזו תוכנית טלויזיה אצלי באופן אישי זה השאיר צלקת די גדולה
בדיוק כמו שהכותב נפל להשוואות, מרבית העיתונאים נופלים לזה, בכוונה או שלא בכוונה.. ואמן שמכבד את עצמו, כל רצונו הוא לקדם אלבום חדש.. זה קצתץ קשה כשהשאלה הראשונה שנשאלת היא אם יש קנאה בינו לבין אחותו הקטנה..
אז אני אישית מבינה אותו
.