הבן של השכנים - חלק ב'

פנטזלה

New member
הבן של השכנים.....

יום חמישי אחה"צ....הבעל והילדים יצאו לכמה שעות, ואני...לבד סוף סוף.... נכנסת לי לאמבטיה , שוקעת במים החמימים....כשפתאום מצלצלים בשער החצר....מהר מתעטפת במגבת ויוצאת אל החלון.... הבן המדהים של השכנים חזר מהצבא....ההורים לא בבית ואין לי מפתח - הוא אומר....אפשר לחכות אצלך ??? האם אפשר ?? הרי כבר שנים אני מחכה להזדמנות לשים את ידיי על הילדון... זורקת לו מפתח....תיכנס , אני מייד באה... מסיימת במהירות להתנגב, זורקת על עצמי טי שירט גדול וככה יוצאת אליו - ללא תחתונים או חזייה.... מוצאת אותו יושב במטבח עייף ומלוכלך אחרי שבועיים קשים בצבא.... רוצה לאכול משהו ?? כן , אני ממש מת מרעב.... מכינה לו אוכל...ואז יושבת מולו ורואה אייך הוא בולע את כל מה שהכנתי בתאווה כזאת מידי פעם מציאה לו דבר כזה או אחר...וידיי כאילו נוגעות בו במקרה מרפרפות על כתפו , על זרועותיו , על צווארו..... סיים לאכול.....הצעתי לו מקלחת....הוא הסכים מייד...רוצה לשטוף את העייפות מעליו... נכנס למקלחת ואני....אחריו....מביאה סבון , מגבת....הילדון נבוך אבל מתפשט ונכנס.... אוי אייזה גוף חלק ונערי.....אני כבר רטובה לגמרי כמובן..... בוהה בו מעבר לוילון האמבטיה..... ואז ברגע...מסירה את החולצה מעליי , שדיי הכבדים מתנדנדים מצד לצד....פותחת את הוילון ונכנסת.... הוא מביט בי מן מבט מופתע שכזה , אבל לא נרתע.... עומדת מולו והמים זורמים על שניינו..... מורידה מבט ונתקלת בזיין שלו....מזמן לא ראיתי כזה יפה...גדול ועומד.... לא מתאפקת...יורדת על הברכיים.....שולחת לשון ונוגעת בכיפה....הוא נרעד כולו....ופולט אנחה קלה....מעבירה לשון לאורך כל הזיין מלמעלה למטה ואז פשוט מכניסה את כולו לפה..... מוצצת חזק ...שואבת אותו אליי....לא רוצה שייגמר עוד ועוד..... הזיין בתוך הפה והלשון משתוללת עליו בטירוף..... מרימה עיניים למעלה...הוא מוטרף...... ואז מושך אותי למעלה מסובב אותי....מכופף....ופשוט תוקע את הזיין עמוק בתוכי.... פעם פעמיים ושנינו גומרים בטירוף....

bugbuster

New member
אוו וווייייייייייייייייי...

הייתה עד עכשיו בפנטזיות רק אחת שהייתה גורמת לי לאונן בו ברגע, עוד בזמן הקריאה כאן בפנטזיות. זה נוכחי.. מעט קצר, כך שהייתי זקוק לרי- פלאיי בדימיון... אבל אחרי כן...
ישנן שתי כותבות שגורמות לי לאונן בו ברגע.. עוד בזמן הקריאה כאן בפנטזיות....

פנטזלה

New member
אני יודעת שקצת קיצרתי...

אבל זה רק בגלל חוסר זמן....מבטיחה להאריך בפעם הבאה....

WOWWWWWWWW

אני המומה, ממש כאילו סרט ותמונה עבר לי מול העיניים הפתעת אותי חמודה כתבי יותר , את מתארת את זה יאמיייייייייי ממש מעורר תאבון אפשר להתקלח איתכם גם?

פנטזלה

New member
בטח שאפשר...ואפילו רצוי...

בואי מתוקה.... ודרך אגב - למה הפתעתי אותך ?

פנטזלה

New member
הבן של השכנים - חלק ב'

יוצאת מהמקלחת, מותירה אותו שם...המומה מהאורגזמה המהירה והחזקה שעברה עליי....הולכת לחדר השינה, מתחילה להסתדר, כשמרגישה אותו מאחור, בא ומחבק אותי מין חיבוק דוב שכזה - חיבוק של ילדים...חזק , חזק.... ידיו מטיילות על גופי....לומדות אותו.....תופס בשדיי הגדולים, מעסה אותם. ותוך שניות אנחנו מוצאים את עצמנו במיטה....הוא מעליי - מלקק, מוצץ ומעסה את שדיי בתשוקה שכזאת , כמו ילד שקיבל את מתנת היום הולדת שרצה... אני מוטרפת כל גופי זרמים....לאט, לאט ידו מגששת לעבר הכוס שלי...נוגע לא נוגע....אאאאאהההה רוצה אותו !!!! בתנועה מהירה הופכת אותו על הגב....עכשיו אני למעלה....מסתכלת על הגוף המהטריף הזה שמתחתיי....חלק ודק - ילד..... מלקקת אותו - את כל כולו...שפתיים, עיניים, אזניים.....צוואר.... חזה... משאירה שביל של רטיבות......בטן...למטה, למטה...... והנה שוב הזיין המפואר שלו עומד זקוף במיוחד בשבילי..... מתענגת על המראה לרגע..... ואז שולחת לשון ונוגעת בו...מממממ ....כן.... הטעם שלו שעוד נשאר לי בפה מקודם.... מעבירה את הלשון בחריץ....הוא נרעד.....מכניסה רק את הכיפה לפה..... מוטרף.....מטיילת עם היד על הזיין, כשהכיפה עדיין בפה שלי... יורדת לביצים, מעסה אותן....ואז מותחת את הזיין...ומוצצת את כולו...למטה למעלה....לאט לאט...... מפסיק אותי לפתע.......רוצה לרדת לך - הוא אומר..... נעמדת על הברכיים מעל פניו.....הוא תופס את ישבני ומושיב אותי על פניו.... אאאאאחחחחח....הלשון שלו חסרת הנסיון, משגעת לי את הכוס..... נכנסת ויוצאת , בודקת וחוקרת כל פינה.... ואני כבר קרובה לפיצוץ.... מפסיקה אותו - לא רוצה שזה יגמר כל כך מהר..... מנשקת אותו , טועמת את את טעם הכוס שלי מפיו.... ואז מתיישבת על הזיין..... באיטיות מטריפת חושים - עולה ויורדת עליו...עוד ועוד...... פתאום אוחז בי והופך אותי - עכשיו הוא למעלה........ מזיין אותי בפראות....הביצים שלו נחבטות בישבנים שלי...... בעוצמה שכזאת.......והנה...אני מגיעה........בפיצוץ גדול....... רטיבות נוזלת ממני...ושניות אחרי מרגישה את זרעו משפריץ בתוכי...... קורס עליי.....מתנשף........שוכבים ככה עוד דקות ארוכות...... עד שאני מתעוררת לי ......וחוזרת למציאות..... זזה ממנו.....ומשאירה אותו לישון......לילה טוב ילדון......

שתחררתי

New member
אחח... אם הייתי ילדון ../images/Emo3.gif

ככה לעשות לנו על הבוקר ?
כתוב אמיתי ומצויין
רוצים עוד...

את אכן אשה אשה חמה ומיוחדת

כותבת את החיים בכזו פשטות וכל כך גדול סקס טוב ואמיתי בלי משחקים מיוחדים גבר ואשה כמה טוב ומיוחד אהבתי את החלק הראשון , והשני עלה עליו בתחושות שלי מתוקה שלי למה לא שמת אותם ברצף ככה תמיד אפשר לקרוא יחד אולי GGG תוכל את זה לסדר

וסיתK

New member
וווואאאיייי שולט...

אני נדהמת פה מהאנשים כל פעם מחדש על הכתיבה ........ זה כתוב כל כך יפה והחלק הראשון בכלל מטריף..... שוב כמו שנסיכה אמרה חבל שזה לא ביחד כך זה גם היה מקפיץ לך את זה...

למעלה