הבן שלי מודאג ולחוץ...

AYELET1

New member
הבן שלי מודאג ולחוץ...

הבן שלי הצעיר עולה לכיתה ו´. כנראה , במסגרת שיחות מוטיבציה בבית ספר, הובהר להם עד כמה כיתה ו´ היא כיתה חשובה, רצינית ולא קלה. והתוצאה - הבן מודאג נורא מכמות השעורים הצפויה, ואף הודיע לי שהלוואי שיכול היה להתחיל את הלימודים כבר עכשיו, כדי שיוכל להתחיל לעשות את שעוריו. ואני מדגישה, הודעתו זו באה למרות שאינו רוצה שהחופש יגמר. אני מנסה להרגיעו, להבטיח לו שמצא זמן למשחק ויהי מה, שכמות השעורים מותאמת לילד בכיתה ו´- לתלמיד כיתה א´ היא תהיה רבה, אך ילד בכיתה ו´ יוכל להסתדר עם זה. ו...נאדה... כלום לא עוזר. הבחור מודאג...

דניאלה-

New member
הי איילת

מאחר והמתבגרת שלי סיימה השנה כיתה ו´ - את יכולה להרגיע את המתבגר שלך...כתה ו´=המשך הקייטנה... יש שמועות שה"קייטנה" מסתיימת בחטיבת הביניים לשם עולה בשנה הבאה "האיינשטנית" שלי - שהיא ולימודים לא חברים מי יודע מה
שיהיה לנו לילה טוב ד.

AYELET1

New member
היי דניאלה, טוב לראות אותך ../images/Emo13.gif

הבעיה שהסיפורים לא עוזרים
לא השיכנועים ולא כלום...

גליה13

New member
תנו לי להרגיע את שתיכן

התכשיט שלי גמר י"ב- והקייטנה נמשכה כמעט עד לבחינות הבגרות- כל שנה התייצבנו בשיחת הורים כדי לשמוע שהשנה באמתתתתתת באמתתתתת צריך לקחת את הילד ביידים ושיתחיל ללמוד- מתי שהוא בסביבות חנוכה הלחץ יורד- והם מבינים שעולם כמנהגו נוהג.

AYELET1

New member
היי גליה ../images/Emo13.gif חסרת לנו בימים האחרוני

ובקשר לבן, לא אני הזקוקה להרגעה... אלא הברנשון המודאג שלי...

גליה12

New member
הי איילת וכולן (אוי סליחה כולם)

בוקר טוב- כמו שאני יודעת אם הילד רואה שהוריו רגועים- הוא ירגע במהרה- ובהצלחה לו-ולכל הילדים של כולםםםםםםםם- ושרק ניתן להם לנצל את השבוע האחרון בתבונה

bimbo.

New member
המורים פשוט לא מעלים בדעתם ../images/Emo8.gif

שמישהו לוקח את דבריהם ברצינות.

AYELET1

New member
בוקר טוב בימבו

כנראה גם המורים לא ממש לוקחים את דברי עצמם ברצינות- פשוט מדברים... ולא חושבים על ההשלכות

שדמה

New member
../images/Emo5.gif איילת מכירה את המצב אבל ..

אצלינו לעומתכם...עדיין לא עשו זאת ... נותנים לילד לסיים את החופש וכנראה ה"בום" יבוא ביום הראשון, אצלינו האמת לא כ"כ מחמירים כנראה בחינוך קיבוצי זה מעט שונה... יש חסרונות ויש יתרונות, ראיתי זאת אפילו בכיתה א´. אני חושבת שאחד הדברים הראשונים שהחזיקו את ביתי ...לקויית הלמידה מעל פני המים העובדה שלא לחצו עליה והיא בקצב שלה עשתה הכל. אולי תשוחחי עם מורתו ותאמרי לה שהענין מלחיץ אותו..ועצם העובדה שהוא ידע שהיא מודעת לענין ייטב עימו. שיהיה לו בהצלחה... כמה שאני מבינה ל

גלי®

New member
איילת יקרה ! יש ילדים שמטבעם יותר

דאגנים מהיתר ... אם אין להם סיבות ממשיות לדאוג , הם ימציאו לעצמם (ולך !! ) כאלו .... זו נטיה נפשית כמו כל השאר ... אם זה באמת מטריד אותך ( הנטיה הזו שלו לדאוג ) התייעצי עם מישהו מוסמך (פסיכולוג המתמחה בחרדות וכדו´ ... ).

AYELET1

New member
היי לגלי ולשדמה

לשדמה: האמת שלא הלחיצו אותו דווקא. נאום המוטיבציה היה , כנראה, כיתתי. עם הבן שלי (בהתחשב בליקויי הלמידה + האחריות העצומה שלו עצמו) משתדלים ללכת בלי הלחצות! ולגלי: לקחתי את עצתך לתשומת לב, ואברר אם זו הבעיה. אינני בטוחה.

AYELET1

New member
זוכרים את השרשור הזה?

אז קראו את הכתבה הזו, ואת האמור לגבי הצגת כיתה א´ כדבר מפחיד. זה נכון לא רק לגבי כיתה א´!!!

למעלה