הבן שלי חולה

הבן שלי חולה

יש לו שלשולים בלתי פוסקים מזה כבר כמה ימים והדבר היחידי לביניתיים שיש לי לעשות זה לתת לו לשתות כמה שיותר אחרת נגיע לבית חולים והוא פשוט מסרב. אני חסרת עונים, אני מכריחה אותו לשתות תוך כדי הצרחות. עד כמה זה חינוכי? אני זקוקה לעידוד ותמיכה. מה אליי לעשות תעזרו לי.......

מיץ? קרטיבים?

בן כמה הוא? אצלנו כעיקרון שותים רק מים או תמ"ל אבל כשהילדונת היתה חולה נתתי לה מיצים שונים (תפוחים, אגסים, הכל רק לא הדרים) או שהקפאתי בכוסיות קטנות עם כפית ויצאו קרטיבונים קטנים שהיא איכשהו הסכימה לאכול. אבל גם אצלה נוצר "אנטי" לשתייה. אולי לנסות לשתות יחד - כף את וכף הוא? או "להשקות" את הבובה? להכריח לא ממש יעיל - הם יורקים הכל חזרה... שיהיה בריא!

vered4

New member
יש קרטיבים מיוחדים

ראיתי בבית מרקחת, קרטיבים שמיועדים לזמן מחלה ומכילים כל מיני מרכיבים שהגוף צריך. חשוב באמת בן כמה הוא, כי אצלינו למשל גם כשהוא לא רצה לשתות מבקבוק, הוא רצה לשתות מכוס, כי זה היה מעין משחק.

לימור111

New member
קודם כל יש כמה תוספים שניתן לתת

כמו פרוביוטיקה. כדורי פרוביוטיקה מחזירים לגוף חלק מהחיידקים הטובים שאיבד. ניתן לתת גם קלבטן שפועל לעצירת השלשול (עבד יופי במקרה שלנו). לגבי שתייה, הוא פשוט חייב לשתות, אין מה לעשות. אולי תנסי משקאות שונים? למזלי קרן שתתה הרבה, מיוזמתה.

הוא בן שנה ותשעה חודשים

הקרטיבים עוד לא נמצאים בתפריט שלנו, אבל באמת ניסינו מהכוס וזה הצליח קצת יותר טוב. הרופאים אמרו להוציא את כל המיצים כי רק זה הוא שותה. הם טענו שרק מים וקולה.

למעלה