הבן שלי בן 7

n o g a1

New member
הבן שלי בן 7

מפחד בלילה. יש לו חלומות רעים גנבים , מפלצות , מחבלים , המורה שלו... חצי לילה נודד למיטתתי. היום קניתי לו "לוכד חלומות אינדיאני" הוא החליט שזה ישים קץ לסיוטים. בדרכי לחדרו לתלות לו את המציאה אחותו החביבה של בני , ז"א בתי :) מוציאה משפט כבדרך האגב : "לוכד חלומות אינדיאני ? מה אתה קוקסינל?"
מילא נתקעתי עם אוסף נוצות אינדיאני שלא לוכד כלום . אבל .... איך להחזיר אותו למיטתו בלילות , איך? איך ? איך? שמה אותו שם וחוזר , הולך וחוזר... נגוז פתרון הנוצות... ו

רות 2

New member
ילד נורמלי לחלוטין .......

מה כל כך מזיק בגיל כזה לישון עם אמא ?....

נכון מאוד

ומעבר לזה.. בדיוק בגילאים ההם (אני עוד זוכרת הוא היום בן 11) היה בני אומר לי: "יש לי מתכון בדוק כנגד חלומות מפחידים או דברים שמפחידים אותי בחושך. אני מחייך חזק ואז הם מפחדים ממני. שיש לי כוח לא להתבהל מהם"... עוד הוא היה אומר לי: "זה שאני יודע שהדברים שמפחידים אותי דימיוניים לא מונע ממני לפחד מהם." ו.. אין כמו לילה בחיקה של אמא על מנת להירגע. לילה פה ושם לא הפריע לאף אחד. וגם לי נעים.

תשמרי לי את הנוצות...../images/Emo3.gif../images/Emo34.gif

מן הסתם אמצא להם שימוש במצעד הגאווה בעוד שבועיים...
בקשר לפחד... הייתי מברר אם הפחד אצלו אמיתי או שהוא רק אמצעי לסחוט נדידה למיטתך... מהתשובה לשאלה הזאת תיגזר דרך הפעולה שלך.. אמא'לההההה...פתאום גם אותי תפס פחד..

מיקי 43

New member
פחדים אצל ילדים זה טבעי

אך צריך לברר את מקור הפחד אולי בסרטים שראה או אחיותיו שהפחידו אותו או רצון בצומת ליבה של האמא שלו או אולי תחרות עם מישהו על האמא והפחד רק תירוץ לוכד חלומות זה פתרון חביב אם עושה את העבודה והיה ולא צריך לאתר את שורש הבעיה ולפעמים הסבר יכול לפתור הכל מיקי

אא ניר

New member
אחת שתיים שלוש אנ'לא אחש וראש.

אחת היא הרציונל שלך. שתיים היא החלומות/שאיפות שלך. שלוש הוא הלא מודע שלך.

למעלה