הבן אדם מטורף.

אסור לעבור על זה בשתיקה

ואני מקווה שגורלו של ליברמן כח"כ יהיה זהה לשל כהנא.

Elinor BC

New member
אם אתה אומר כזה דבר, בנאדם טיפש

שכמותך, לא עושה אותך בכלל שונה מליברמן, או מכל אדם המדבר על מוות לאדם אחר אז הצעה ידידותית לחיים הפאטתים שלך, תחשוב 10 פעמיים לפני שאני מוציא משהו מטומטם שכזה מהחור שלך שנקרא "פה"

את ממש בשוונג פה הא?

ההשוואה לכהנא הייתה מתבקשת בגלל הדעות, והכוונה הייתה שכמו שהדיחו את כהנא מהכנסת בגלל המסרים הגזעניים שלו, ככה גם יעשו לליברמן. לכן נכתב "גורלו כח"כ". ממליץ לך גם כן לחשוב 10 פעמים לפני שאת כותבת הודעה, כי עד כה זה דיי מביך.

ותחליטי

אם, כמו שכתבת, מה שליברמן אמר היא בגדר "דעתו הפוליטית" ולא קריאה להסתה, וזה בטח לא הופך אותו למטורף, אז גם הודעתי בדרך שפירשת אותה היא לגיטימית לחלוטין, והיא דעתי הפוליטית הקיצונית, וזה לא הופך אותי למטורף!!!!!!!

lilche

New member
את יכולה להפסיק בבקשה עם האלימות

מילולית שלך? אין לזה מקום בפורום הזה. תרבות דיון, שמעת פעם על המושג הזה??? אם הוא מביע דעה שמנוגדת לשלך, את מוזמנת בכיף להגיד לו שלדעתך הוא טועה. זה שתקללי אותו, לא יהפוך אותך ליותר צודקת, אלא ליותר מגוכחת.... תחשבי על זה....

להפגש עם אירגון שחורט על דגלו

להשמיד את ישראל וממומן על אירן זה בסדר?, נכון? אולי לא צריך להרוג אותם אבל בטח צריך להסיר מהם את החסינות, להעמיד אותם לדין ולהעיף אותם מהכנסת. אתה אולי לוקח את זה בקלות שחברי כנסת, כנסת ישראלית נפגשים עם אירגון טרור, זה לא אומר שכל אחד צריך לקחת את זה ככה. טיבי שקרא לחחילי צה"ל נאצים הוא לא מטורף?, בטח אז לא פצית פה...

the mnm factor

New member
אני שמח שאתה יודע מתי אני פוצה פה.

אבקש ממך לא להכניס לי מילים לפה, או לחילופין להתיימר לדעת מתי אני פוצה או לא פוצה פה. הפה שלי יודע לדבר לבד, יודע לקלל לבד ויודע לעקוץ לבד- אז אנא המנע מלעשות את עבודתו של פי. ואנא, יובל, מר איש מרכז דגול- זה שיודע רק לבקר אבל תוכנית אין לו, זה שיודע רק לשרבט סמני קריאה אבל נקודות אין לו- אל תתיימר לדעת הכל, כי אתה רק תצא טיפש, וחבל. מדוע אינך יכול סתם לקבל את העובדה שאביגדור ליברמן אמר דברים נפשעים נגד חברי כנסת בישראל? ללא קשר אם הם עשו או לא עשו עבירה.

אין לי תוכנית??, איפה היית בחודשים

האחרונים? רק לבקר?, אני מציא אלטלנטיבות, תמיד. יש לי הרגשה שלא קראת ברצינות דבר ממה שכתבתי, חבל אני דווקא נותן את מלוא תשומת הלב לכל מי שאני קורא, גם למי שאני לא מסכים לא ואפילו רחוק מדיעותיו. שמעתי מה אמר ליברמן, המילה "להרוג" לא היתה שם, היתה שם את "משפטי נירנברג" וההקשר היה ברור מאד, לא דובר על הןצאה להורג כמו שדובר על משפט, אני בעד משפט בגלל העבירה, עבירה מאד חמורה.

Uranium

New member
חחחחחח בטח רק ביקור!!

חחחחחחחחחחחחחחחח מה עוד הם יכולים לעשות ביחד בכירי החמאס וחברי הכנסת הערביים?? הרי מה אתה חושב? הם רק נפגשו!! אכלו בקלאוות, שתו קפה שחור ותה עיראקי וראו ביחד את הסרט החדש של טום קרוז! הרי מה לרגע חשבת? שהם נפגשו כדי לדבר על ישראל? מה פתאום! הרי הם לא מסכימים בנושאים האלה! רק לקפה ועוגה! חחחח פשוט מצחיק!

Fleddermaus

New member
למה אתה שם לו מילים בפה?

הוא לא אמר שמה שהם עשו זה בסדר. אולי מה שהם עשו היה לא בסדר, ואולי לא, זה לא הוויכוח. העניין הוא, שליברמן רוצה כבר לירות להם בראש. וזה מאוד, אבל מאוד לא בסדר.

הערה

הרבה מאוד אנשים בציבור הישראלי, למרבה הצער, מזדהים עם האמרה של ליברמן. אני חושב שאין שום משמעות למחאה נגד האמרה הזאת, הבעיה היא עם רחשי הלב הכל-כך רחבים שעומדים מאחוריה. אי אפשר בו-זמנית לגנות את חברי-הכנסת הערבים שהלכו להיפגש עם נציגי החמאס, ולארגן הפגנה נגד המילים של ליברמן. הבעיה כאן היא לא עם העובדה שליברמן רוצה להרוג אותם, אלא עם ההשוואה בין מה שהם עשו לבין "משתפי פעולה עם הנאצים". כל מסר אחר נשמע לי, כצופה מן הצד, נורא מבלבל ולא ברור... בהצלחה בכל מקרה.

the mnm factor

New member
אפשר להפגין גם על ההסתה להרגם

וגם על השוואתם לנאצים... וזה לא סותר את העובדה שאנחנו (או אני) מגנים את חברי הכנסת הערבים... פשוט אנחנו (או שוב, אני) מתנגדים לאופן ההתנגדות המסית, הברוטאלי ושופך הדם של ליברמן.

אמורוסו

New member
הם היו רוצחים מיליונים אם היו

יכולים. שני הגורמים רוצים להשמיד את העם היהודי. ההשוואה מדויקת לגמרי.

יש לי שאלה אליך

שמעת את מה שאמר במשכן?, לא בYNET או WALLA, הקשבת למילים עצמן? (או שאתה כל כך שונא את ליברמן שאתה אפילו לא מקשיב לו) ליברמן לא אמר להרוג ולא אמר לירות ולא להוציא להורג. ברור של נירנברג יש אסוצייציית הוצאה להורג, זו רק אסוצייציה כמו שבעייני חלק מהמתנחלים של גוש קטיף לפינוי היתה אסוציייציית שואה. לא כל חי שנשפט בנירנברג הוצא להורג, חוץ מזה העיניין הוא לא ההוצאה להורג, העיניין הוא משפט, משפט כמו משפטי נירנברג, על חתרנות נגד המדינה ופשעים נגד המדינה בכך שנציגים של כנסת ישראלית נפגשים עם אירגון טרור שחורט על דגלו את השמדת אותה מדינה שהם נציגים בכנסת שלה. הם לא אנשים פרטיים, הם אנשי ציבור, מרגע שנבחרו לכנסת. אני גם מתנגד לעיתים לשפה שליברמן בוחר להשתמש בה, כמו שאני מתנגד לצרחות המאוסות ולא עינייניות לכל דבר שהוא אומר "גזענות". יש כאן התייחסות לפגישה עם אירגון טרור, איפה ההתייחסות לכך כאן? כלום, אפס התייחסות, רק "הצילו הוא אמר נירנברג", אז אמר!

למעלה