הבמה שלך

Genesis121

New member
הבמה שלך

יש כאן אירוע שתומך במגלומנים, חשבתי שיעניין

קפת

New member
ואתה כאילו, לא התבלבלת?

אשכרה מתוך כוונה מלאה הגעת לפורום מגלומניה, הנושם את נשימותיו האגונליות, שעה שרב, קאדי וכומר, מחזיקים בידיו וממלמלים תפילות חסרות תועלת? האמת, אפשר להגיד פה את האמת? נשבר הזין מהפורום הזה. לפני כמה ימים יצא לי לנהל שיחה לילית עם אחת האושיות החדשות שבכאן, וששאל אותי לגבי הפורום ההוא. בהתקף נוסטלגי ואסתמטי גיגלתי עד שמצאתי את הארכיון של שעת השין. היו לי כמה דקות של נחת עמוקה ושלווה עת גללתי את הדיונים שהיו לנו שם. הו, היו זמנים שאנשים ידעו לכתוב. שהיה להם מה לומר וידעו להביע את זה. אבל פה? מה נשאר מכל זה פה? נשבר הזין. או הכוס. או שניהם. למי שיש משניהם. נשבר. באמת.

במקרה שלך, קפת זה מאוד משנה

אם נשבר הזין או הכוס. כי אם זה הכוס, אז כואב כפליים. ובאשר לגסיסתו של הפורום - הבודהיסטים מאמינים שהמוות הפיזי הוא לא המוות הסופי ושתהליך המיתה ממושך הרבה יותר ושרצוי לא להפריע למת ששוכב לו בסבבה על ערש הדווי שלו, אז נא להוציא את הכומר, הרב והקאדי למסדרון, שיריבו בחוץ. ועוד מאמינים אחינו מלוכסני העין שהמוות הוא לא סוף הסיפור, אלא רק תחנה בדרך לפרק הבא. במילים אחרות: אם נמית את הפורום ואם ימות באופן טבעי הוא בכל מקרה יוולד מחדש ואם נעצבן אותו הוא יוולד מחדש אפילו יותר גרוע. אז לכל מי שפה מתבאס/מתחרפן/מקבל את הסעיף וכו' הריני להזכיר שאצלי בקליניקה יש מבצעים שווים לכל נפש, אפשר לבוא ולקבל מסאז' שמנים ארומתי לצ'אקרות, דיסקים עם מילמולים של דולפינים להזרמת הקונדוליני כלפי מעלה, קלטות של מדיציית בייבי אושו וספרי כמה סוטרה בשקל תשעים עם ניקוד ופירושי רש"י. אז יאללה, האושר נמצא בתוכי. בברכת אום, שאנטי ושאקטי לגבות, בוגו.

קפת

New member
תכיני משהו מקינואה

וסגרו דיל. בוגוסאן, אני חייבת לספר לך משהו, ומכיון שרק שתינו פה, אני אספר לך פה: אתמול סגרתי את המחשב ופתחתיו רק אחרי 24 שעות. אני מרגישה טרייה, רעננה ומטוהרת כמו אחרי ויפאסנה של 10 ימים בחושה במידבר. כמו אחרי צום מיצים. כמו אחרי הידרו קולוניק, עם מיץ עשב חיטה. הגוף והנפש שלי בריאים ומסונכרנים. גם הואגינות. יאללה, בלגן.

וואי וואי וואי

עכשיו אני מתלבטת אם לדרוש ממך לקרוא לי בוגו-סאן, בוגו-לה או בוגו-ג'י. השילוב של ואגינה ועשב חיטה מאוד מוצא חן בעיניי. תמיד התאוויתי לערווה ירוקה. הידעת? צבעה של צ'אקרת הלב הוא ירוק! ממש כמו מכבי חיפה.

קפת

New member
בוגו-ג'י

זה הכי טוב, בתקוה שנקודת הג'י לא תנטושותך לעולם. אני יכולה לסדר לך ערבה ירוקה, אבל אם את רוצה ואגינה בצבע דשא, תצטרכי לעשות הרבה שטיפות של עשב חיטה. למזלך, יש לי סליק סודי ששם מגדלים את החרא הירוק הזה. פעם גם היה לי מפתח אבל כשהחזרתי ציוד לא שיכפלתי. למה, מי שיער לעצמו שתהיה כזותי דרישה לגועל נפש הזה? בקיצור, בשבת, חכי לי ריש, בחצות. אנחנו יוצאות למסע שורשים. תרתי משמע. ותכיני קינואה. שמעת? אני יודעת שהתעלמת מבקשתי המנומסת. לא עזר לך.

קינואה מעוררת בי לבטים

כי זה בא מהאנדים והטרנד הכי לוהט עכשיו אצלנו הזונות ההוליסטיות זה מקומוניות, יעני, לאכול רק אוכל שגדל בסביבה ולא כזה שהטיסו לפה באניה. אולי בורגול?

קפת

New member
לבטים, רק לא נבטים

בבורגול אני אלופה, בשביל זה אני לא צריכה אותך, אני עושה מבורגול דברים שאדם מן הישוב המקומי בכלל לא יכול להעלות על הדעת: טורטיות, סושי, מג'דרה ואפילו חומוס.

למעלה