הבמה אינה חופשית

igalgolan

New member
הבמה אינה חופשית

הפורום שייך לגוף פרטי. הגוף הפרטי נותן בתנאים מסוימים פרסום לדברים הנשלחים אליו. אין התחייבות במפורש או אחרת לפרסם כל דבר, או לפרסם ללא שינוי. להפך הגוף הפרטי שמר לעצמו את הזכות לעשות בדברים הנשלחים אליו כרצונו. הדבר היחידי אותו יכול לעשות מי שההסדר אינו מוצא חן בעיניו הוא להפסיק לשלוח חומר לגוף הפרטי. אין כמובן מניעה שכל אדם יפתח פורום פרטי משלו בו יוכל לפרסם ככל העולה על רוחו (במגבלות לקיחת אחריות על הדברים שפרסם), לפחות לאחד מהמשתתפים בפורום יש גם פורום פרטי משלו. הבמה היא חופשית אך ורק מהבחינה שפרסום הדברים אינו כרוך בתשלום, אין לדעתי כוונה לאפשר חופש התבטאות ללא מגבלות. יגאל גולן

אתה נציג האתר?

מנין לך שהפורום שייך לגוף פרטי? ואם הוא פרטי מנין לך שהצנזורה השרירותית המופעלת כאן היא על דעת הבעלים? אם התקנון משקף את עמדת הבעלים אין שחר לצנזורה. נאמר בתקנון שהאתר מחשיב מאוד את חופש הביטוי. אמת, ישנן מגבלות שונות. ישנן זכויות מתנגשות ולכן הפתרון הוא לאזן ביניהן ולקבוע מה גובר על מה בכל מקרה ספציפי. האיזון הזה לא נעשה על ידי מנהלת הפורום. היא מוחקת בצורה שרירותית בקורת על הדת ועל החרדים למרות שהטענות הן טענות עובדתיות ואין בהן קללות גידופים וכינויי גנאי אישיים. כל אדם הגון יראה שהיא עושה שימוש לרעה בסמכותה כדי להגן על העדה הקיצונית אליה היא משתייכת.

ציפי ג

New member
עו"ד פנדריך

במה בדיוק מתבטאת החרדיות שלי? לפי איזה קנה מידה אתה מודד אדם דתי, החרדי הוא אם לאו? פגשת אותי אי פעם? אתה יודע למי אני מצביעה, אלו רבנים אני שואלת, איזה הכשרים אני אוכלת? אתה יודע באלו מוסדות חינוך ילדימתחנכים? אתה יודע באיזה בית כנסת אנו מתפללים? אתה יודע הכל? אני באמת תוהה. ולא שאכפת לי להיות חרדית, להבדיל ממך אני לא מוצאת בהם פגם סוחף.

igalgolan

New member
מי מנהל את הפורום

למיטב הבנתי האתר אינו מנוהל על ידי הממשלה, או גוף מטעמה, ולא על ידי רשות ציבורית אחרת. מה שנשאר הוא רק גוף פרטי! בגילך (רק מתוך כך שאתה בעל תואר אקדמי) כדאי שתפסיק להתייחס ברצינות להכרזות של גופים פרטיים בדבר חופד הביטוי. נדמה לי שגם "מעריב", "יתד נאמן" וכו´ תומכים בחופש הביטוי. יגאל גולן

תגובה

אולי אתה צודק ואולי לא. פניתי לגורמים שונים באתר ומחיתי על הצנזורה שמופעלת כאן. ביום שלא יתנו לי להכנס אדע שצדקת ........:)

למעלה