הבלתי משוחדים

הבלתי משוחדים

רק רציתי לציין שהמודעה החדשה של שינוי שהתפרסמה היום היא מבריקה, שנונה והמוצלחת ביותר שראיתי מזה זמן רב. כל הכבוד למי שכתב אותה.

הבלתי משוחדים - השישיה הפותחת

1. ח"כ יוסף (טומי) לפיד - יו"ר שינוי (מעולם לא שמר על זכות השתיקה). 2. ח"כ אברהם פורז - היו"ר המצטיין של ועדת הכלכלה בכנסת ה- 15 (מכיר את מטה המשטרה רק מצילומי העיתונות). 3. ח"כ פרופ´ יהודית נאות - מהמחוקקות היותר פעילות בכנסת ה- 15 (מעולם לא היתה יעד מודיעיני). 4. ח"כ יוסף פריצקי - מהלוחמים היותר חשובים נגד הכפייה הדתית (מוכר במחנה החרדי ולא במחנה מעשיהו). 5. ח"כ מודי זנדברג - יו"ר ועדת היי-טק של הכנסת (יודע על שיטות המאפיה רק מצפייה ב"סופראנוס"). 6. ח"כ פרופ´ ויקטור בריילובסקי - הנציג היחיד של שינוי שישב בכלא (הרוסי, כפעיל ציוני).

NetGangsta

New member
"מעולם לא שמר על זכות השתיקה"

אהמממ... בלומנטל... אהמממ...

נו באמת. תן לנו כבוד.

לפיד, לא שמר על זכות השתיקה? לא רצה להתעמת עם יוסי שריד בתואנה כי הוא לא מתעמת עם מפלגות קטנות. מה זה אם לא "לשמור על זכות השתיקה". פורז, היו"ר המצטיין של ועדת הכלכלה: איפשר לחברות הכבלים לקבל את הכסף הגדול של המדינה תמורת מה? תמורת פגיעה בציבור הצופים (גם מעמד הביניים) המשתמש בכבלים והבעלים החוקי שלהם. יהודית נאות, מהמחוקקות הפעילות בכנסת? אבל גם פעלה למניעת חוקים המגנים על בעלי חיים. בשם המדע כמובן. פריצקי, לוחם בכפייה דתית? הצביע בעד התקציב המעביר לחרדים מיליוווונים. זנדברג, יו"ר ועדת היי טק של הכנסת. נו כולם שמעו על פועלה מרחיק הלכת של ועדה זו ועל כך תודה לזנדברג. ויקטור בריילובסקי, ישב בכלא הרוסי? סרבן מצפון מהדרגה הראשונה. לא שמענו ממנו מלה טובה אחת על סרבני המצפון הישראלים. אולי לא משוחד, אבל כבוד לאחים ללב קשה לעשות?

ואני דווקא

חשבתישמרצ היא מפלגה רצינית. הדברים שלך לא שווים התייחסות. מה יש? כבר אין לכם ממי לשאוב מצביעים? כל מה שמעניין אתכם זה איך להכניס את יוסי ביילין ואת יעל דיין לכנסת?

נו סוף סוף תגובה עניינית. נחמד.

אין לך הומור? המטרה של הפוסטר היא למכור (מסתירים את הרע ומראים את הטוב). אני כקונה פוטנציאלי לא מוכן לקנות את הטוב הזה. אני רואה גם רע. קבל את זה כמות שזה. ומה הקשר למרצ. הניסיון הזה להתהדר בחוסר לכלוך פוליטי כששינוי לא עשתה דבר עד כה ולא ניהלה שום משרד והחוקים שהעבירה - 33 במספר (כשמתוכם 18 של יהודית נאות - שיש לי מחלוקת עם רוח חוקיה) לא מראים על עשייה מטורפת. ממוצע של 3 חוקים לח"כ. אז אל תמכרו לי את מה שאתם רוצים להראות ותחייכו. אני לא ניסים משעל שלא שואל את השאלות הנכונות. אמא מישהו חכם: אני יכול לענות את התשובה. אבל האם אני מסוגל לשאול את השאלה? תשאלו שאלות. תפקפקו. אתם הרי חילונים בנשמה.

הומור

אם היה לך קצת חוש הומור, היית נהנה מהמודעה ומשנינותה. זה באמת לא הרקע המתאים לתקיפת שינוי, אם חיפשת כזה. ואשר לסרבנים, אתם צריכים להתבייש בעצמכם. במקום לשלוח אנשים מוסריים כביכול למחסומים, כדי שיוכלו לתת יחס יותר הומני לאוכלוסיה ולתת השראה לחיילים פשוטים, אתם מהווים חממה לסרבנים. ביום בו יצטרכו לפנות התנחלויות, אנחנו נחזור אליכם ונזכיר לכם את זה.

אני שמח שאמרת כביכול

"במקום לשלוח אנשים מוסריים כביכול למחסומים". אכן מי שבמחסום גם אם הוא מוסרי, הוא במחסום. דעתי האישית אגב, היא כי בשל מספרם המועט של הסרבנים (גם אצל המתנחלים וגם אצל השמאלנים הרדקאלים) ראוי לאפשר סרבנות מצפון. המצב גם כך מסובך. תנו לאנשים שבאמת קשה להם לעולל מוסרית משהו - לא לעשות אותו. יש מספיק אנשים שיכבשו ויש מספיק אנשים שיפנו. בלי עין הרע לא חסר. ואני אשמח אם תחזור ותזכיר לי את זה - אני אוכל להגיד לך - אמרתי לך. אגב נוסף, הבעיה האמיתית ששינוי צריכה לדבר עליה (וגם מרצ) היא הסרבנות האפורה (שמציפה את מצביעי שינוי, מרצ, הליכוד, העבודה - בקיצור כולם). בגללה יצאנו מלבנון. לא היו מילואימניקים שרצו למות סתם. או להיפצע. ובכלל, מרצ מתנגדת לסרבנות - ועל כך היא מפסידה קולות שמאליים רדיקאליים. דיסאינפורמציה מאד קל לדחוף לכל חור. ואל תביא לי לדוגמה את ברונפמן. זה נקרא פלורליזם ופוליטיקה. זה לא אומר שמרצ תומכת בסרבנים. תפתח את העיניים.

מרצ מכרה את המדינה תמורת הסכמים

ומרצ תמכור את אמא שלה תמורת הסכמי שלום שבנוסף לכל הם גם הסכמים גרועים וברילובסקי ישב בכלא על הזכות שלו לעלות למדינת ישראל מה אתה משווה אותו לסרבנים? אם אתה רוצה מילה טובה על הסרבנים לך לפורום מרצ שם ישירו להם שירי הלל

מה אני משווה?

האנשים האלה לחמו כדי שיהיה לו לאן להגיע. והם ממשיכים לעשות זאת עד היום. ושוב, מה את משמיץ את מרצ. אני מדבר על מודעת הפרסומת של שינוי. מה קשורה מרצ? ועוד עניין קטן. ששת האנשים האלה נכנסים לכנסת בקלות. גם מי שאחריהם. למה שינוי כמפלגה ישרה ונקיה לא שמה מודעת פרסומת הבלתי ידועים: רוני בריזון 10 אהוד רצאבי 11 אתי לבני 12 אילן ליבוביץ´ 13 חמי דורון 14 יגאל יאסינוב 15 הרי המודעה הזו אמורה להכניס את החברה האלה לא את השישיה הפותחת. אתה מבין מה זו פרסומת ומה זה להיות נקי. לפקפק כבר אמרתי לך?

למעלה