הבלתי יאומן קרה !!

הבלתי יאומן קרה !!

לאחר שעות של שינון של חוקי התעבורה התמרור ושאר מרעין בישין ניגשה אודרי שלנו אחר צהרים זה למבחן תיאוריה, ובניגוד לכל הציפיות : היא ע - ב - ר - ה !!! נאחל לה להשתמש בידע החשוב שרכשה על מנת להגיע ליעדים נאצלים נשגבים ומרהיבים בלי פקקים שוטרי תנועה או פקחי חניה מעפנים. רצוי שתעבור קודם גם טסט, אבל מילא. שרשרו איחוליכם להלן !

odery

New member
אני אהרוג אותך ואת גויתך אתרום למדע

הבלתי יאומן? הבלתי יאומן היה שהגעתי ב16 וחצי השומר הערבי בכניסה לא נתן לי אפילו להכנס,הוא אמר ``שאין מספרים`` ואני לויכולה להכנס.עניתי שאני רוצה לדבר עם הממונים שלו.נכנסתי והפקידה הפריחה ישר אמרה לי ``כפרה אין סיכוי,ישלפניך 30 איש,ועוד מלאן בלי מס` כמוך,מותק פרססי`` אז עפעפתי קלות,הנמכתי טונים ופצחתי במונולוג קורע לב ``את יכולה להחליט מה שתרצי,אני בטוחה שיש לכם עומס ענק,אבל את מבינה,אני אם חד הורית שלא יכולה להגיע אחה``צ,רק פעם בחודש האקס שלי מפנה לי צהרים,אני גם לא יכולה להפסיד עבודה,אני צכה לפרנסותה,בבקשה קחי אתזה לתשומת ליבך ותעשי איזה לפנים משורת הדין קטן`` עמדתי בצד וחיכיתי. ב18 היא אמרה שאני אכנס בקרוב.ב18:10 נכנסתי,אחרי 12 דק` סיימתי,ואחרי עוד 5 דק` קיבלתי תשובה.תאוריה ראשונה,אתמול בערב למדתי.הלואי ככה ילך גם הטסט...(אני בשיעור 20 בערך)

דנידין 1

New member
לא הייתה לי טסטרית../images/Emo4.gif

והטסטר לא היה בקטע של גברים

זה לא הטסטר

זה הנבחן השני שעולה איתך. במקרה שלי עלה איזה חבר שהתחמם במהלך הטסט על הטסטר ותוך כדי חילופי המהלומות ביניהם עשיתי אני את הטסט שלי. הבוחן היה די עסוק בטיהור שמו המוכפש ע"י הנבחן השני (רוסי במקצועו, אבל זה לא ממש עקרוני) כך שלא היה לו ממש פנאי לבחון אותי. הטסט עבר חלק ללא הערות מיותרות לכיווני, וזכיתי ברשיוני כחוק. אי לכך הריני להמליץ לך להיות השניה מבין שני הנבחנים, לשים שלמה יידוב ברדיו ולנסוע חלק ככל הניתן. תרוויחי ותצליחי אודרי דארלינג.

ציפי81

New member
יפה שקיבלת תשובה מהר

בזמנו זה לא היה ממוחשב. סיימתי אחרי 10 דקות אבל התשובות התקבלו לפי סדר הכניסה - חיכיתי שעה לתוצאות!!! והמון הצלחה בטסט. זה בעיקר עניין של סייעתא דשמיא - די ברור לי שאם הטסטר בטסט שבו עברתי היה הטסטר בטסט הראשון הייתי עוברת אז.

ציפי81

New member
../images/Emo6.gif בניגוד לכל הציפיות....

איחולי!!!! בהצלחה בלימוד הנהיגה, ובמבחן האמיתי - הטסט! (מה, תאוריה זה כל כך קשה? למדתי בזמן ההמתנה בתור למבחן...).

odery

New member
אמפ` סתם אוהב להוציא אותי

נעל.``בניגוד לכל הציפיות````אודרי שוב הסתבכה``

זו דרכי לבטא את

חיבתי אליך שאינה יודעת גבולות ו/או מחסומים ו/או צ'ק פוסטים למינהם.

למעלה