הבלתי יאומן קרה

Sigal H

New member
הבלתי יאומן קרה

קופ"ח כללית נהייתה יעילה וזריזה. קניתי שני מכשירים חביבים לרגליים - dictus ankle - באורטופדיה של ביה"ח, שבעיקרון עולים 500 ש"ח לאחד. המוכר העביר את המושלם, קיבל אישור להשתתפות מהקופ"ח בלי שאצטרך לעבור את המסלול המוכר, לשלם הכל עכשיו, למלא מסמכים ולחכות להחזר. בקיצור, שניהם ביחד עלו לי 248 ש"ח - פחות מרבע מהסכום המקורי. יצאתי שמחה וטובת לב, חופשיה מבירוקרטיה ועם שתי תקוות חדשות לרגליים.

ואלה באמת תקוות. זה יכול מאוד להקל, בעיקר על רגל שמאל, ויהיה נפלא ללכת שוב ברצף. הרכבתי אותם ברכב בדרך חזרה, ואיזו שמחה זו הייתה - כשהם מחזיקים לי את הקרסול בזווית ישרה הם לא נותנים לרגל לברוח לצדדים כפי שהיא עושה בד"כ ופתאום הרגל הרבה פחות כואבת בטלטלות הנסיעה, ויותר קל לקום ולצאת מהרכב. אם אוכל לשרוד נסיעות קצת יותר טוב, זה יפתח בפניי כל כך הרבה אפשרויות. מאז היסודי לא הייתי במוזיאון, אתם יודעים?... די, לא בונה על זה את כל החלומות, אבל החלומות בנויים ממילא ואיזה חיוך זה להרגיש שהנה, התקדמתי עוד צעד לקראתם.

זה החיוך שלי להיום. בעצם, זה חיוך מספר שתיים להיום. הראשון היה שעתיים קודם לכן, כששוב הלב שלי זכה לשבחים, הוא מקסים ובריא עם תעודות. אני כל כך גאה בו

ומה החיוך שלכם? שתפו, שנשמח כולנו

שיהיה לנו שבוע של טוב מטוב.

נפלא

אגב זה כנראה מגמה בכל הקופ"חים,
שלא מזמן הייתי צריך מכשיר שמיעה חדש, אז במקום להגיש בקשה, לקבל אישור אחרי בדיקת רופא, ואז בדיקת מכון,
ואז לקבל הצעת מחיר, לשלם מחיר מלא ואז להגיש למכבי לקבל החזר,
הפעם שילמתי את התשלום הסופי שלי אחרי ההחזר, פשוט כייף

Sigal H

New member
אפילו יותר ממה שחשבתי

מסתבר שהלחץ שהמכשיר מפעיל על הרגל הוא כמו בעמידה אפילו כשאני שוכבת (ברור שאני לא איתו כל הזמן, אבל כש-), זה מקל על כאבי העצמות שבינתיים רק לחץ פיזי של עמידה, קנאביס וכימו' איכשהו השפיעו עליהם. ברור שלא מושלם, אבל הרבה מעבר למה שציפיתי.

שהקופות ימשיכו ככה לפעול בהיגיון, זה יושב עליהן יפה.
ותתחדש על מכשיר השמיעה!

roniron40

New member
תתחדשי סיגל!

צפיתי גם בסרטון על "המכשירים" החדשים,נראים די פשוטים,אך יעילים למדי,בוודאי למי שהם פותרים קצת את הבעיה של "בריחת כף הרגל לצדדים".שמחתי לקרוא שאת מרוצה מהרכישה המשתלמת, בעיקר בעניין ההקלה בכאב והנוחות.וגם שקופ"ח לא הערימה עלייך קשיים,וקיבלת את ההנחה לה את ראויה,מראש,ובלי כל הפרוצדורה הרגילה(והמעיקה).הלוואי וימשיך כך,לך ולכולנו.
עכשיו,חשבת כבר באיזה מוזיאון את מתכוונת לבקר?? מוזיאון ישראל בירושלים,מוזיאון ת"א?ואולי מוזיאון המדע שבחיפה???

Sigal H

New member
תודה!

אתחיל ברדיוס קטן, גם בגליל המערבי יש כל מיני מקומות ששווה לראות. אבל אם באמת מדברים, יש מוזיאון שלבקר בו ממש יהיה הגשמת חלום - המוזיאון של סלבדור דאלי בספרד. זה הדיסנילנד שלי.

roniron40

New member
סומך עלייך,סיגל!

לנסיעה לספרד,לביקור במוזיאון סלבדור דאלי(הדיסנילנד שלך),
אשמח להצטרף,ואני משוכנע שלא רק אני...(אגב,יש גם בפריז
).
כמו שכתבת,תתחילי בגליל,דרך אתרים ומקומות נוספים בארץ,
בטוחני שגם את חלומך לטוס
לברצלונה,את תגשימי,
וכך תוכלי לאסוף חיוכים גם בספרדית..
.

איחוליי

היי סיגל

אני לא בדיוק יודע מה יש לך אך כל דבר שעושה לך טוב ומקל עלייך גורם לי

ואני שולח לך זר
שישמחו אותך

Sigal H

New member
תודה!

מאוד שימחת אותי על הבוקר.
פרחים גם לך, בסל קלוע של חיוכים.

באיחור אלגנטי

איזה יופי!!!
תתחדשי, ותיהני.

יש אנשים שלא מבינים למה ועל מה אנשים "כמונו" שמחים, על מכשיר חדש, על רגל תותבת וכו, אבל באמת , אי-אפשר להסביר את זה למי שלא חווה את זה ביום יום.
אני זוכרת כמהשמחתי כשקיבלתי בפעם הראשונה מאז הניתוח שלי נעליים אורתופדיות לפי מידה, בהזמנה אישית. הן היו מכוערות רצח, וכבדות אימים, אבל .. היו נעליים שיכולתי להכניס לתוכן את הרגל שלי, ולא לקפוא ... וזה לא היה לי כמעט שנתיים.

אני כן לכך שמחה בשבילך. זה אומר, שעכשיו אין בררה. חייבים לתכנן מפגש.

אגב, לא , המסקנה שלך על הכללית לא עובדת אצלי.
אצלי בדיוק הודיעו לי לפני יומיים :1. שהם שוב לא מאשרים לי לעשות MRI שביקש הרופא, כי הם מעדיפים שאני אוכל 5000 צילומי רנטגן מיותרים בבדיקת סי-טי חסרת טעם.
2. שההליך לקבלת הנעליים השנה יהיה יותר מסובך מהרגיל. לא תספיק לי פעם אחת של התגלגלות לקופה, אלא .. שלוש פעמים! זה מה שצפוי. מעצבנים.

אבל לפחות אצלך הם מקילים. גם זה משהו

חופן של שמחות וקרמבו.

Sigal H

New member
כל כך נכון

מה שכתבת בהתחלה, על אנשים כמונו ונעליים וזה. רחל המשוררת סיכמה את זה בשירה 'להקיץ בבית החולים': מַה יֵּדַע הַבָּרִיא מִשָּׁעָה הַטּוֹבָה הַזֹּאת?

מפגש. אני כרגיל בעד, אבל ע"פ ניסיון העבר... מי שיצליח להוציא את זה לפועל יקבל ממני ... ובכן... מה יש לי לתת... אממ... חיוך בשידור חי?

אוף עם כללית. גם את זה אני מכירה... חזקי ואמצי

תודה יקריתי|פינגוין|

עוד לא היה לי זמן להגיב על עניין הפינגוין, אבל אני מחבבת אותו מאוד.
ו...תודה שהמצאת אותו.

אני פשוט גמורה לגמרי.

ננסה לקבוע מפגש ממש בקרוב.

למעלה