הבלינצ`ס של שושנה...

קרןk

New member
מי אמר/כתב מאזין יחיד?

בס"ד צא לי לבשר לך, שיש לך ראיה סלקטיבית..

מתנדב

New member
רצינית כתבה שאני המאזין היחיד

תראי בעצמן מה היא כתבה: אהה, זה אתה המתנדב.. Rצינית 13/03/04 | 23:55 בס"ד היחיד שמאזין לתוכנית של דברמן תוכל לשרבט לי חתימה שלך? ותקחי גם קישור בבקשה למה שהיא כתבה, ואחרי זה תאמרי לי אם הראיה שלי היא טובה או לא?

קרןk

New member
אין לי שום דבר נגדה..

בס"ד חוץ מהעובדה, שהתוכנית הזו בנאלית, שטחית ולא מעוררת האזנה במיוחד - ראה ערך אקומולצית גובה הריטינג שלה, הזהה לגובה דשא ממוצע..

לקרן הבחורה השנונה...

רציתי לדעת האם את שייכת לבחורות שכל שירבוב שהם רואים בספר או בעיתון, כדוגמת גסטרונומי, אפסלוטי, שאת חושבת שזה מראה על רמת אינטלגנציה? לא ולא! בסה"כ אנחנו רואים כאן בחורה עם לשון מיזרוחניקית צפונית מגעילה, דרך אגב רציתי לשאול אם את לובשת סנדלים תנכיות? נתראה אצל דברמן.

קרןk

New member
סליחה רפי, אבל..

בס"ד מדוע מזרוחניקית?! ( ולשפ שינוי לא בנימה סרקטיסטית.. )

לקרן הבחורה השנונה...

רציתי לדעת האם את שייכת לבחורות שכל שירבוב שהם רואים בספר או בעיתון, כדוגמת גסטרונומי, אפסלוטי, שאת חושבת שזה מראה על רמת אינטלגנציה? לא ולא! בסה"כ אנחנו רואים כאן בחורה עם לשון מיזרוחניקית צפונית מגעילה, דרך אגב רציתי לשאול אם את לובשת סנדלים תנכיות? נתראה אצל דברמן.

Rצינית

New member
אהה, אז זה אתה המתנדב ...

בס"ד היחיד שמאזין לתוכנית של דברמן תוכל לשרבט לי חתימה שלך?

קרןk

New member
רפי שאלה לקונית לי אליך..

בס"ד היות ואתה נשמע מאזין קבוע של רדיו "קול מת", שאוזנו אינה מפספסת מומנטום אחד מגלי האתר האקטואליסטים. אולי תוכל לסבר את אוזני במידע קונפידנציאלי ולרלוונטי, האם "עפר גנדקן" משדר הערב ת'תוכנית בסימן שאלה או שמא לאו? אשמח מאד לדעת מהן ידיעותיך בנידון..

למעלה