הבלוג של nova

הבלוג של nova

היום בשעה 21:30 הבלוג של נובה בשידור חי מחדר החזרות.... יהיה שידור מיוחד.... שווה להגיע כולכם מוזמנים.......

sharwan

New member
נצל"ש :\

אני לא כל כך מבינה בזה אז אני פשוט מנצל"שת את כל ההודעות שלי.. חחח (למרות שקראתי את ההוראות!
) בכל אופן.. יש לי מגן בהיסטוריה עוד שעתיים!!!! אהההההההההההההההה ואני לומדת מ-5 בבוקר.. ולמדתי אתמול עד 2 בלילה. ואני מתוסכלת!
טוב סיימתי להתלונן..
מקווה שאני אעבור... אוהבתותכם!

sharwan

New member
תודה לכולם! :) זהו!!! סיימתי-

סיימתי עם היסטוריה לכל החיים!!! אין יותר היסטוריה!!!! יש

../images/Emo32.gifנצל"ש שרשור חולים P:

יש פה עוד אנשים של מרגישים טוב נתפס להם הגב? זה הזמן להגיד זאת P: אז הנה- תפוס לי הגב ואני מרגישה ממש רע
זה הזמן להגיד "אוהבים אותך יעל" ואם אתם לא אוהבים אותי פשוט אל תגידו כלום P:

TauberiT

New member
|לא אומרת כלום|

סתם סתם. אני רציתי לפתוח אחד כזה
לי יש משו בגרון, כבר מיום שישי. אבל עוד הייתי בטיול שנתי ובועידה ארצית וזה
אז לא הזיק לי איזה יום חופש
יעלי תעני לי במסן
אוהבת אותך

sharwan

New member
אוהבים אותך יעל!!!

כן, גמלי תפוס הגב.. וכואבת לי הבטן.. והראש..
וואו.. מה שהיסטוריה עושה לבנאדם :O עצה שלי: קחי כדור ולכי לישון וכשתקומי לא יכאב יותר

TauberiT

New member
אוי הילדים של היום...

הכל פותרים עם כדורים... אוח! תגידו את זה לאמא שלי תגידו
נמאס לי מהתה הזה

אוהבים אותך יעל

וכן, אני כנראה בהתייבשות מהים ביום שבת, וכנראה שזה התפתח לעוד דברים כי מרוב שכיבה מול הטלוויזיה תוך כדי הפניית הראש לכיוונה נתפס לי קצת הצוואר והבטן שלי כואבת ולא אכלתי כלום יותר מיממה. אני מוציאה (מי שיבין יבין
) מה שאני לא מכניסה, משהו מוזר. טוב, לפחות מרזים מזה. גאד אני בולמית בגלל המחלה הזאת! אה, ואני מרגישה שהראש שלי כבד, אני מחכימה? או עייפה אחרי ש אני לא עושה שום דבר חוץ מלישון? זה מתסכל. יש לי היום מבחן במתמטיקה שאני מפסידה, הפסדתי טונה חזרות שירה לטקס סיום ואני מפחדת שהוא הוריד לי סולואים, אבל לא אמרו לי על זה כלום אז כנראה שלא. ומחר יש הקלטות- ואין לי מושג איך אני אשיר ואבוא בכלל, וקודם יש לי מבחן באנגלית, שאין מצב בעולם שאני עושה מחר. עד כאן פריקה. שלום שלום

לא משנה.... הגיע!!

שורה שניה! (למרות שכולם פה בשורה ראשונה...אבל לא נורא עברי זה עברי גם עוד מטר אחורה
) דפנה
!!

הוא בא ואני באה ועמיצ ורוני גם =]

שורה 3 =\ כוסעמק של זה. אבל אנחנו שאמצע וקנינו כרטיסים ב110 ולא 125 בגלל הנחה שיש לסבתא הגמלאית של רוני. נתראה =]

למעלה