הבלוג שלי...

roychu

New member
הבלוג שלי...

אני לא יודע לכתוב יפה, אני לא יודע איך לעצב את האתר בצורה נוחה... אבל בכל זאת...

איה@

New member
רגע...רגע../images/Emo70.gif אני רוצה להבין משהו...

אתה רוצה להגיד לי שבנית את האתר בכמה שעות?? לפני שתי הודעות למעלה שאלת איך? וכבר יש לך אתר לתפארת?
אתה גאון! יש לי הצעה - הצבעים שבחרת לא ממש נוחים לקריאה, במיוחד הצבע של הטקסט אז לדעתי רצוי שתשנה. אני ממש מאושרת בשבילך - נכון זה כיף? בהצלחה
איה.

xero1

New member
../images/Emo45.gif

כחול קצת בהיר מידי לטעמי. אבל לא נורא, אהבתי מאוד :) אולי תנסה לשלב את אתר הפורטפוליו שלך לבין הבלוג, ניראה לי שיהיה מגניב אם הבלוג יהיה בעיצוב של האתר פורטפוליו.

roychu

New member
תשובות....

רן, אני לא ישלב את הפורטפוליו, כי אני עובד עכשיו על פרוייקט (בכסף) ואני צריך פורטפוליו לבד בשביל הקליינטים
ואיה... גם אני שמתי לב, ועכשיו אני עומד לשנות את הלבן... לילה טוב לכולכם

xero1

New member
כסף?? ../images/Emo2.gif ../images/Emo130.gif

ממזר קטן! [-( תתחבר לאייסיקיו עוד רבע, ב23:00 (11). חייבים לדבר :)

roychu

New member
אה, ואיה....

כן, מרגע שכתבתי את ההודעה עד שמצאתי את השירות שהכי התאים לי לקח 30 דקות... מאז עד לעדכון הראשון (ההתחלה) האתר היה מוכן לגמרי נ.ב שיניתי צבעים, יותר טוב עכשיו?

איה@

New member
רוי - הייתי מכהה עוד טיפה את הגוון

של הטקסט, ברמה אחת, כדי שיהיה קריא יותר. וגם יש בעיה עם הקידוד של האתר שלך, תתקן זאת. ועכשיו בקשה רצינית! בבקשה תן הסבר טכני של איך? מה? אפוא? הכל! - לגבי השרות שבנית. אם תוכל אפילו לכתוב זאת ברמה של מאמר שיכנס למאגר שלנו, אודה לך מאד מאד
בעצם כולנו נודה לך.
איה.

roychu

New member
נו פרובלם....

גם רן ביקש אתמול.... לגבי הקידוד? מה זאת אומרת שיש בעה?

xero1

New member
ועוד הצעה

לא משהו אישי נגדך, להיפך, אני רוצה רק את טובתך :) תעבור ותיקרא פעם או פעמיים את מה שכתבת לפני שאתה מאשר את זה לשליחה. וגם לקרוא את זה אחרי ששלחת את העידכון.

למעלה