כחול קצת בהיר מידי לטעמי. אבל לא נורא, אהבתי מאוד אולי תנסה לשלב את אתר הפורטפוליו שלך לבין הבלוג, ניראה לי שיהיה מגניב אם הבלוג יהיה בעיצוב של האתר פורטפוליו.
כן, מרגע שכתבתי את ההודעה עד שמצאתי את השירות שהכי התאים לי לקח 30 דקות... מאז עד לעדכון הראשון (ההתחלה) האתר היה מוכן לגמרי נ.ב שיניתי צבעים, יותר טוב עכשיו?
של הטקסט, ברמה אחת, כדי שיהיה קריא יותר. וגם יש בעיה עם הקידוד של האתר שלך, תתקן זאת. ועכשיו בקשה רצינית! בבקשה תן הסבר טכני של איך? מה? אפוא? הכל! - לגבי השרות שבנית. אם תוכל אפילו לכתוב זאת ברמה של מאמר שיכנס למאגר שלנו, אודה לך מאד מאד
לא משהו אישי נגדך, להיפך, אני רוצה רק את טובתך תעבור ותיקרא פעם או פעמיים את מה שכתבת לפני שאתה מאשר את זה לשליחה. וגם לקרוא את זה אחרי ששלחת את העידכון.