`` הבלוג שבבי``ח ``

סבבב

New member
`` הבלוג שבבי``ח ``

אני יושב לי פה בבית-החולים בשעת לילה, ליד מיטתו של אבי, מחובר לפורום דרך הסלולאר ומעביר את הלילה. אני נזכר איך לפני כמה חודשים אבא אמר לי: ``תתחתן מהר, כדי שאספיק להיות בחתונה שלך...`` ועל כל מה שעבר לי בראש בעקבות זה (וגם שהעליתי את זה לפורום אז). אני גם נזכר שלפני חודש כשישבתי ליד מיטתו בבית, הוא אמר לי: ``אני לא לוחץ עליך להתחתן. אני יודע שלא אהיה שם. תדע שעשיתי למענך כל שיכולתי. תשמור על אמא...``. שנינו בכינו. גם עכשיו אני מזיל דמעה... ועכשיו עולים להם ההרהורים - שפה בבי``ח עם כל חולה נשאר בן משפחה וסועד אותו. ומה יהא עליי ביום מן הימים? אם לא אקים משפחה היא אחיה עם בנזוג, האם אשאר ערירי, בודד ועזוב? זו שאלה שמטרידה רבים מהמתוסבכים פה. זאת שאלה שאין עליה תשובה ממשית או נכונה... אני אנסה עכשיו לישון קצת לפני שאבא יתעורר... לילה טוב...

dkey

New member
שולח לך חיבוק של תמיכה

אני לא מרגיש כל כך נוח לענות לך על התהיות שלך בגלל שיש דברים חשובים יותר שמטרידים אותך כעת. אבל שים לב למעגל התמיכה הוירטואלי שיש לך כאן. הומואים אינם ערירים, בודדים או עזובים אלא מתוך בחירה או אם זה מבנה האישיות שלהם. רובם משופעים בחברים ובקרובי משפחה תומכים. בנוסף, היום הומואים מקימים זוגיות משפחתית ואף מביאים לעולם או מאמצים ילדים. לא הייתי רוצה לעצמי חיים עקרים בשל בחירות שגויות שסותרות את הנטיה שלי רק כדי שבסופו של יום יהיה לי איזה בן או בת שישבו ליד המיטה שלי. הומו נשוי הוא עריר, בודד ועזוב כל חייו.

סבבב יקירי

קודם כל - שמור על עצמך. השתדל להקפיד לפחות על שינה ואוכל טוב, כשאפשר. כשהכל מסביב כ"כ מבולבל ומלחיץ ומפחיד חשוב מאד לשמור על מה שאפשר
ולגבי ההירהורים הנוגים שתקפו אותך באישון לילה - אל תשכח שהכל אפשרי ואם תרצה אין זו אגדה. אתה האדון היחידי לחייך. אתה הבמאי של סרט חייך. אין לי ספק שיש בכוחך להיות מאושר. מתפלל לשלומו של אביך. שבת שלום, יקירי.

קואליציה מקיר לקיר

סבבב יקירנו ואהובנו (של כל משתתפי הפורום)! לא קל הדבר, שאתה מעלה בהרהוריך, ואין זה סוד, שאינני מסכים בכל עם דברי חבריי תל אביבי ודיקיי אבל אני מסכים בהחלט עם הבחירה האישית. אם בכל זאת בחרת לעצמך לחיות חיים זוגיים הומוסקסואליים, אברך אותך אותך בכל הברכות שבתורה. מגיע גם לך, גם לתל אביבי, גם לדיקיי וגם לאחרים להיות מאושרים על פי בחירתם. עם זאת לבל תתמהו על שינוי, כביכול, מעמדה, שבה נקטתי בעבר, אז בעצם שום דבר לא השתנה. עדיין אינני מכיר בחיי משפחה הומוסקסואלית (להבדיל מחיים זוגיים, שמבוססים על הסכם שותפות לחיים). אפשר גם לאמץ ילד ואטפשר להוליד ולגדל כאבא (אמיתי) אבל אי, שיהיו 2 אבות לאותו בן. בכל מקרה כולנו כאן אתך מחזיקים לך אצבעות ומתפללים לשלומו של אביך, שיחיה, ומתגעגדעים לראותך כאן שוב פעיל ותוסס כבעבר.

שולח עידוד ותפילה

שלום סבבב. למרות שאינני מן המשתתפים הפעילים של הפורום, הצטערתי לשמוע על מצבו של אביך שליט"א. הקב"ה ימלא רחמים עליו להחלימו ולרפאותו ולהחזיקו ולהחיותו וישלח לו מהרה רפואה שלימה מן השמים לרמ"ח אבריו ושס"ה גידיו בתוך שאר חולי ישראל רפואת הנפש ורפואת הגוף, אמן. אשמח מאד לתמוך ולעזור ככל שיתאפשר לי, אני מצוי בתחום ועובד פה ושם במערכת. האי מייל שלי הוא: [email protected] אשמח גם לשוחח איתך, בע"ה כשאביך יחלים, באופן יותר אישי על דבריך, קורעי הלב, שכתבת בבלוג מבית החולים. רפואה שלמה & שבת שלום הפליט משוק הדגים

אפק בר

New member
אח יקר....

כאשר קראתי את תחושותיך נעצבתי עד למאוד... פוער את פי למראות הציטוט "תתחתן מהר כדי שאספיק להיות בחתונה שלך..." אין מילים בפי לתאר את האמפתיה שעוררת בי במילותיך על עתיד בודד וערירי. כולי תקווה שנגלה חיים יפים יותר ,אולי הם לא יהיו כל כך נוראיים כמו שאנו צופים אותם . והרי כגודל הצפייה כן גודל האכזבה ואולי בכלל עקב חוסר הצפיות והגורל המר שאנו מציבים לעצמנו נגלה את האור שבקצה המנהרה. לא פעם חשבתי שלכל אדם בעולם יש נושא המעיק על חייו וזהו חלקו בייסורי העולם הזה ואם זוהי מנת חלקנו יש להודות שזה לא כל כך נורא ביחס ל"מנות אחרות". ובין רגע ני פתאום מבין שעברתי מצד המנוחם למנחם ,אנו כאן כולנו מחליפים צדדים כל הזמן היום אני מנחם מחר אני מרגיש הכי גלמוד בעולם עקב דרשה בבית הכנסת ונכנס לנישת המנוחם כהרף עין. יהי רצון שבעז"ה אביך יקום על רגליו עז כארי וקל כנשר לשוב ולעבוד את הבורא. ושנראה עתיד יפה יותר. שולח את אהבתי אליך -הייה חזק. אפק

BabyBoy1

New member
../images/Emo24.gif

אתה לא תישאר לבד, תמיד יהיה לך את חברי הפורום
ואני בטוח שאם תבחר בכך, תמצא את הבחור שיהיה איתך לנצח. ושאם תרצו, גם תביאו ילדים. מקווה שאביך יחלים במהרה.

ezzv

New member
יותר חשוב לאחל החלמה מאשר להתעסק..

אני יודע שאולי חלק פה לא יסכימו אבל מה שיותר חשוב לדעתי לפחות זה לאחל ולהתפלל לשלום אביו של סבבב מאשר להעסק בקטנות של מה לעשות להתחתן ילדים מפה ומשם ,להיות עם גבר או לא ,לכולם יש את התהיות האלו אבל אפשר לשם אותם בצד לכמה זמן לא יקרה כלום ,ויותר חשוב לתמוך ולתת כתף שבת שלום לכולם וסבבב אתה תראה שב"ה אבא שלך ירגיש יותר טוב

../images/Emo119.gif מחשבות...

אתמול היה יום השנה של סבא שלי, אבא של אבא. הוא נפטר שבועיים אחרי שנולדתי, והשנה פתאום קלטתי שאני בדיוק בגיל שבו אבא שלי היה כשהוא איבד את אבא שלו. (שהיה חולה ומבוגר, בן 70+. אבא שלי ברוך השם בן חמישים וטפו טפו בריא). אולי זה לא הזמן לסיפורים על מוות, אבל מאחר שהעלית את הנושא, ואני מבין שאתם מדברים על זה (- וזה הרבה יותר טוב מלא לדבר על זה...), אז אני מרשה לעצמי. הרבה שיחות על מוות היו לי עם אשה שבעלה השאיר אותה עם 8 ילדים, מתינוק ועד תיכוניסט. וצריך לזכור שזה חלק מהחיים. וזה הדבר היחיד שוודאי בחיים - המוות. אתה לא יכול לדעת שומדבר על מה שיקרה עד אז, אבל בטוח שזה יגיע בסוף. וכשהמוות מגיע בחטף, ובלי שום הכנה מוקדמת, זה קשה לא פחות ואולי יותר. וכל אחד מקבל את הזמן שמוקצב לו, ועל זה צריך להודות. צריך להודות על הזמן שקיבלנו עם כל מי שיקר לנו, ולא חשוב כמה זה היה ארוך או קצר. אז תדברו על זה כמה שאפשר. כמה שה' ייתן כח וזמן, ובעזרת ה' שיהיה עוד הרבה כח. והרבה זמן. סבבב, אתה צעיר. כולנו צעירים... שמעתי עכשיו תכנית ברדיו עם בועז שרעבי, שהפך לאבא לא מזמן והוא כבר בן שישים. אין לדעת אילו תהפוכות יזמן לנו הגורל. והעולם צועד קדימה, וכל הזמן נפתחות דלתות ואפשרויות. והפתיחות והסובלנות לשונה ולאחר רק גדלה כל הזמן. ובנימה אופטימית (ולא אופיינית לי בזמן האחרון...) זו, אני מברך את כולנו בבריאות טובה, ובהרבה כח להתמודד עם כל מה שנכון לנו בחיים המוזרים האלה. שבת שלום

SmartToyBoy

New member
רגע לפני שבת...

סבבב, אני מתפלל ומקווה בכל ליבי שאביך יחלים במהרה. אנחנו יכולים רק לקרוא תהילים ולהתפלל... השאר נתון לרצונו של בורא העולמים. אתה יודע שתהיותיך ומחשבותיך תוקפות גם אותי חדשים לבקרים... לא התייאשתי מלקוות. לא אתייאש מלחפש את המקום שלי בעולם. את הדרך הנכונה והאמיתית. שנזכה לימים טובים ומאושרים יותר (-: היה חזק! שבת שלום.

ttzvika

New member
סבבב היקר

דבריך הביאו דמעות לעיני, איני מכיר אותך אך אני מכיר את ההרגשה של הצער שאתה אוחז בפנים ואין לאן לשחררו לגבי אביך אני מקווה מאד שמצבו ישתפר (למרות שמדבריך המצב לא נשמע אופטימי
) לגבי הבדידות, אני רוצה להאמין שמי שלא רוצה להיות לבד בסופו של דבר מוצא את החצי השני שלו. זה מה שאני אומר לעצמי ברגעים של בדידות ומחשבות על העתיד ועל זוגיות. אני שולח לך חיבוק, ומקווה שזה עוזר, ולו במעט צביקה

למעלה