הבלדה על הראובן!

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
הבלדה על הראובן!

טחו עיניו מלראות ולאמת אוזניו לא שועות מדבריו למעט הקללות לא תבואנה כל ישועות את לכבוש את הר הוא מכפיש את אין ספור מעלותיו הוא מכחיש. למרות שיש להעריץ את הנחישות זה מכבר הפסיד בקרב על השפיות

*pank

New member
ההקפצה מוקדשת ללכבוש את ההר...

שכבש גם אותי בחוכמתו ובהשכלתו ובעזות רוחו. ובעיקר בשפיות שלו

הסירי דאגה מלבך היקר......*pank !

לראובן2 מצאתי שיר מוכן, כי הוא כמו הביג תוחאס נוהג מזמן! ביג תוחאס למטה, למטה, בקצה הגב, פורח ישבן תפארת. חריץ ענוג משני עבריו כדוריים בצבע ורד. משחר ימיי אותי ילווה, נחבא אל תוך שמלתי, באשר אלך, באשר אפנה, הולך ביג תוחס איתי. שאפתי כל חיי להמריא למעלה, ברוח נשגבת. אך מן הפסנתר עלה רק שירי ואני בכסא עוד יושבת. כי זה הישבן, רק למטה רוצה, יובילני אל בור התחתית באשר אלך, באשר אפנה, הולך ביג תוחס איתי. (-) חנוך לוין.

חיננית

New member
ההפך הפורום פניו לפסטיבל הזמר העברי

או ישמרנו האל ישראלויזיון? בחסות כובש ההרים שנעשה לנו משוררון . כל דאלים כאן שפעם תכנן לנו מלחמה כשרה פוצח פיו בזמר ו בשירה ומחבר לנו בלדה למקהלה ?. אולי נכריז על תחרות זמר ושירה אמיתית . .כמובן שתהיהאך ורק אקטואלית .מי יבחר הנושא הראשון? אוליראובן סנלי או מרק הקקטוסון? או פאנקי הנערה החביבה שאת הפורום בצבעי אהבה לנו צבעה .

*pank

New member
חיננית יקרה!

הכל מתחיל ונגמר באהבה, גם מצב המדינה, מחמת המחסור באחרון נקווה שלא יחול על כולנו אסון. אז אני כאן קצת לאזן ולהזכירכם שגם האהבה היא אקטואלית בעיקר אהבתי ללכבוש את ההר.

חיננית

New member
סומכת עליך ידידתי

אני הולכת לישון שנת היופי שלי . אומרת לכם כולם שבת שלום. וסומכת עליךפאנקי שתשאירי את כולם במתח ... לגבי העדפותייך... את הכובש מההרים השמאליים שמשתבח מאז הגעת ? את קקטוס העוקצני-שחושב שלמרות הכל את חמודה ? או את ראובן..מהימין שרץ אחריך למרות נטיותייך ?.

*pank

New member
חיננית! אפילו לפני שינה...

את כל-כך שנונה. נכון שהראובן הוא נחשק אך מחושק ואף מרקי-קקטוס לפינה לא נידחק. אך במחמת טעמי המשובח רק לכבוש את ההר יוכל להפיל אותי בפח. פח האהבה.

כאן אני מתערב

איזה טעם יש לחזור על אותן המנטרות היבשות בין שמאלן-לשמאלנית? בחיי,שום טעם

*pank

New member
היו היו שני בחורים האחד היה

מרקי-קקטוס והשני היה טעם החיים (לכבוש את ההר)

*pank

New member
אם התוכניות המוטרפות של יתגשמו

אולי אמצא את עצמי בין שאר הגופות מתה עליך. אבל בנתיים אני מתה רק על האחד, זה שהוא הרבה יותר מיוחד. לכבוש את ההר חוצב הלבבות.

hreuven2

New member
בפח הזבל

הינכם נוהגים בשעות האחרונות כמנהג הכלבים המריחים זה בישבנו של זה למרות הסרחון. לגבי תשפוכת ההר-אכן ריחו של הבואש הסעיר את נפשך-אבל אל תשכחי שמה שמתחיל בסרחון נגמר בסרחון

למעלה