הבלדה לפקאצה.

Marble Arch

New member
ללא נושא

חיי הפקאצות אכן חסרי תכלית כולן קוצ'י פוצ'י ומושמושית היום היא עושה שעווה ומחר מספרה שחס וחלילה לא ידעו שהיא בעצם שחורה אבל בעצם היא דומה לסנדלית!* (סנדלית- סוג של אמבה)

Marble Arch

New member
הלו הלו

הלו הלו מה זה פה חמשיר? אני דורשת להידבק לחוקי התחביר!
למי ששכח איך חמשיר צריך להיות מוזמן להציץ בהודעה הראשית- הוראות! יאללה, עוד להיטים למרבה במחיר!

:) ../images/Emo163.gif

קשה להיות כמוני כוסית שווה כי אני פוסטמה מגניבה אם נראה לכם אחרת, לכו תדחפו לתחת זרת! אבוי
כמה קללות:|

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif עכשיו הבנתי שזה צריך

להיות עם 5 שורות:| אז בגלל זה קוראים לזה חמשיר? חומר למחשבה.... יש בנות עם ריסים לא ממוסקרים
וכאלה שהולכות עם טריינינג לאירועים!
זה כל כך לא 100מם
מזל שאני לא אחת מהם
אני אחת מהמגניבים

J u s t M a y a

New member
Yo Dudeeeeeeee ../images/Emo66.gif

*דמיינו כאן קול של כושית שמנה מריקי לייק* יו יו וואסאאאאאאאאאאאאאפ פורום פקאצות אין איזארעל/ שימו מייקאפ ומסקרה כקופאית רוסייה כדי שתוכלו להיראות כמו.. סופר מודל
/ שמעתי שיצא גלוס חדש של רבלון/ יו יו סיסטרס הוא יביא לכן ת'שיגעון
/ יה מאאאאאן ואז נוכל לתלוש פוסטרים של הגיים בויז
/ פורום פקאצות, מייק סאם נויז!!11111אחדאחד O: קרדיט לשורה האחרונה
: Rose 131, הלא היא נועה הפריקית שמסרבת להצטרף לכאן. ~כולם זורקים על מיה עגבניות ורודות מנצנצות~ ~יורדת מהבמה בבושה
~

Rose131

New member
מי אמר שאני מסרבת?;[[../images/Emo29.gif

פשוט אין לי מה לעשות כאןXD רק לקרוא חמשירים של מיה בזמן שהיא משועממת בלילה. ואמאשלך פריקית!!1 [i'll shut up now]

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif מה טין מה לעשות כאן? יש

הרבה מה לעשות כאן! אפשר................. הם.............. וגם..... להשוות גוון מייק אפ? (שדרך אגב נגמלתי נגמלתי נגמלתי אפילו שזה היה מזמן אני חייבת להשויץ
)

Deadly Whisper

New member
לייי יששש!!

אנשים רק נגעלים [הו, הו, הו, הו] מפריקים מסריחים [הו, הו, הו, הו] בואו נעלים אותם מהעולם ואז הכל יהיה לייק סו מושלם!!!111 אנ'לא יודעת מה קרה אבל פריקים הם פשוט צרה!!!1 רק וואנס [לייק, איכ
] נועלים ובכל הגוף יש להם פריסינגיםםם שונאת פריקים כי הם כאלו דוחיייםםםם רוני היא כזאת שליתעע
(לפי הקצב של "סופרסטאר" של רוני *שיעול*)

Deadly Whisper

New member
וחמשיר:

אני לייק לובשת רק קרוקרר לפעמים גם דיזל ולי קופרר פומה זה לייק שליטעעע אוף!!!1 יש לי מלא פריקיםםם בכיתה שירפו בגיהנום. להלהלהלה.

למעלה